パウロがテトスに宛てた書簡を含む、新約聖書の本 a New Testament book containing Saint Paul's epistle to Titus
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成形ポテトスナック及びその製造方法 FORMED POTATO SNACK CAKE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
表面にささくれを有するポテトスナックの製造方法 METHOD FOR PRODUCING POTATO SNACK HAVING FINE SPLITS ON SURFACE - 特許庁
成型ポテトチップスおよびポテトスナック菓子 FORMED POTATO CHIP AND POTATO SNACK CAKE - 特許庁
スティック状に成型されたポテトスナックおよびその製造方法 STICK-SHAPED POTATO SNACK AND ITS PRODUCTION - 特許庁
馬鈴薯特有の風味をもち、かつ、成形性が改善された成形ポテトスナックの製造方法及びそれにより得られる成形ポテトスナックを提供すること。 To provide a method for producing a formed potato snack cake having flavor peculiar to the potato by which the formability is improved; and to provide the formed potato snack cake obtained by the method. - 特許庁
ポテトマッシュは、マッシュドポテト、ポテトパティ、ポテトパンケーキ、及びポテトスナックなどの食品を製造するために使用することができる。 The potato mash can be used to produce food products such as mashed potato, potato patties, potato pancakes, and potato snacks. - 特許庁
本発明のポテトチップ調理方法及び装置では、ポテトスライスを初期調理ステージから最終調理ステージまで制御下で調理する。 Potato chip cooking process and apparatus includes controlled cooking of potato slices from the initial to the final cooking stages. - 特許庁
乾燥ポテト100質量部、セルロース系粉末を0.1〜20質量部含む、成型ポテトスナックとする。 The molded potato snack includes 100 pts.mass of dried potato, and 0.1-20 pts.mass of cellulose-based powder. - 特許庁
従来のものと比べて、油含量が少なく、かつ食感が良好である、成型ポテトスナックの提供。 To provide a molded potato snack having little oil content compared with conventional one, and also having favorable palate feeling. - 特許庁
成形したポテト生地をフライする際の割れを防止し、且つ食感の良い成形ポテトスナックを得る方法を提供することである。 To provide a method of prevention of crack and improvement in texture of each molded potato snack by which the molded potato snack prevented from cracking when frying molded potato dough and having favorable texture is obtained. - 特許庁
表面にささくれを有し、優れた食感のポテトスナックの効率的な製造方法を提供すること。 To provide a method for efficiently producing a potato snack having fine splits on the surface, and excellent texture. - 特許庁
(A)L−アスコルビン酸の無機酸エステル塩、及び(B)キサンタンガム、ポテトスターチ、ジェランガム、及びトラガントガムからなる群のいずれか2種以上、を含有するジェル状皮膚化粧料である。 This gel-like skin cosmetic comprises (A) an inorganic acid ester of L-ascorbic acid and (B) any two or more kinds of the group consisting of xanthan gum, potato starch, gellan gum and tragacanth gum. - 特許庁
乾燥ポテト製品は、マッシュドポテト、ポテトパティ、ポテトパンケーキ、ポテトスナック、パン、グレービー及びソースなどの多種多様な食品に使用するのに好適である。 The dehydrated potato products are suitable for use in a wide variety of food products, such as mashed potato, potato patties, potato pancakes, potato snacks, breads, gravies, and sauces. - 特許庁
ポテトフレーク等の乾燥ポテトを使用して、外観がきれいで且つ柔らかな食感を有するスティック状に成型されたポテトスナックおよびその製造方法を提供する。 To produce potato snack formed in a stick shape and having pretty appearance and soft texture by using dried potato such as potato flakes, etc. - 特許庁
(a)ジグリセリン脂肪酸エステルおよび/またはトリグリセリン脂肪酸エステルと、(b)食用硬化油とをポテト生地に添加することを特徴とする成形ポテトスナックの割れ防止および食感改善方法。 The method of prevention of crack and improvement in texture of each molded potato snack includes adding (a) a diglycerol fatty acid ester and/or a triglycerol fatty acid ester and (b) edible hydrogenated oil, to the potato dough. - 特許庁
小麦粉を主原料とする原料穀粉100質量部に対して、α化した加工ワキシーポテトスターチ0.2〜10質量部を含有する材料を用いて製造されたベーカリー食品。 The bakery foods are produced by using a material containing 0.2-10 pts.mass alfatized processed waxy potato starch in 100 pts.wt. material grain flour composed mainly of wheat flour. - 特許庁
鉛成分を含有する燃焼灰に、あらかじめコーンスターチ、ポテトスターチ、サツマイモ澱粉、タピオカ澱粉、麦澱粉、米澱粉を含む澱粉類、及び物理的及び/又は化学的に加工された澱粉類、並びに澱粉類を含む材料から選ばれる1種又は複数種の澱粉類を添加した後、加熱処理を行って燃焼灰から鉛成分を脱離させることを特徴とする、燃焼灰からの鉛成分の脱離方法。 In this separation method of lead components from combustion ash, starches containing corn starch, potato starch, sweet potato starch, tapioca starch, wheat starch and rice starch; physically and/or chemically processes starches; and one or more kinds of starches selected from material containing starches, are added to the combustion ash containing lead component in advance, then the lead components are separated from combustion ash by heating. - 特許庁
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