「フライドポテト」を含む例文一覧(40)

  • フライドポテト.
    fried potatoes  - 研究社 新英和中辞典
  • フライドポテト皿1杯
    a plateful of French fries  - Weblio英語基本例文集
  • 油っこいフライドポテト
    oily fried potatoes  - 日本語WordNet
  • ジャガイモをフライドポテトにする
    french-fry the potatoes  - 日本語WordNet
  • フライドポテトという食べ物
    a dish called fried potatoes  - EDR日英対訳辞書
  • フライドポテト専用ホルダー
    HOLDER EXCLUSIVELY FOR FRIED POTATOES - 特許庁
  • 私はいつもそこでハンバーガーとフライドポテトを食べます。
    I always eat a hamburger and fries there.  - Weblio Email例文集
  • その後、フライドポテトを買って食べた。
    I bought fried potatoes after that and ate them.  - Weblio Email例文集
  • 私達はフライドポテトとジュースを買いました。
    We bought french fries and juice.  - Weblio Email例文集
  • 駅前でフライドポテトを買ってきてください。
    Please go buy me french fries from in front of the station. - Weblio英語基本例文集
  • トムはフライドポテトにケチャップをつけた。
    Tom dipped his fry in the ketchup. - Tatoeba例文
  • トムは、彼のフライドポテトを食べていなかった。
    Tom didn't eat his fries. - Tatoeba例文
  • トムはフライドポテトを調理している。
    Tom is making french fries. - Tatoeba例文
  • ハンバーガーにはフライドポテトがついてくる
    French fries come with the hamburger  - 日本語WordNet
  • ご一緒にフライドポテトはいかがですか?
    Would you like fries with that? - 旅行・ビジネス英会話翻訳例文
  • それにフライドポテトはついていますか。
    Does it come with french fries? - 旅行・ビジネス英会話翻訳例文
  • フライドポテトおよびフライドカボチャの製造方法
    METHOD OF MANUFACTURING FOR FRIED POTATO AND FRIED PUMPKIN - 特許庁
  • 油分が低減されたフライドポテトの製造法
    METHOD FOR PRODUCING FRIED POTATO CONTAINING REDUCED OIL COMPONENT - 特許庁
  • 冷凍フライドポテト及びその製造方法
    FROZEN FRIED POTATO AND MANUFACTURING METHOD THEREOF - 特許庁
  • チーズバーガー, それにフライドポテトの小をお願いします.
    I'd like a cheeseburger and a small portion of French fries, please.  - 研究社 新和英中辞典
  • フレンチフライドポテトという,細長く切ったじゃがいもを揚げたもの
    thin strips of potato that have been deep-fried, called French-fried potatoes  - EDR日英対訳辞書
  • ロッテリアはまた,かっぱえびせん味のフライドポテトも販売している。
    Lotteria is also now selling Kappa Ebisen-flavored French fries. - 浜島書店 Catch a Wave
  • フライドポテト等を移送するパーツフィーダ10と揚げ物(フライドポテト)投入手段20があり、これが、そのパーツフィー10ダから移送されてきたフライドポテトF等を受けてそこに装着された厚紙袋や発泡スチロールカップ等の手持ち容器30に投入する。
    The apparatus is provided with a parts feeder 10 to transfer fried potato, etc., and a charging means 20 for fried food (fried potato) to receive the fried potato F, etc., transferred by the parts feeder 10 and charge the potato into a hand-held container 30 such as a paperboard bag or a styrol foam cup. - 特許庁
  • 油分が低減されたフライドポテトの製造法を提供することを課題とする。
    To provide a method for producing fried potato containing reduced oil components. - 特許庁
  • 生うどんを数センチの長さに切って、フライドポテトの様に揚げ、塩または砂糖などで味付けしたもの。
    Age-Udon is made from fresh Udon noodles cut in the length of several centimeters, which are deep-fried like French fries, and then seasoned with salt or sugar, etc.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • フライドポテトやクッキー等の油分を含む食品の包装等に利用可能な耐油性に極めて優れた食品用耐油性シートを提供する。
    To provide an oil-resistant sheet for food, having extremely excellent oil-resistance to enable the use for the packaging of an oil-containing food such as fried potato and cookie. - 特許庁
  • 着脱がきわめて簡単で、しかもスナック菓子、フライドポテト、ドーナツなど、様々な形状のスナックフードを楽につまむことができる。
    The fingerstall can be easily attached and removed, and a person can easily pick up the snack food of various shapes such as snacks, fried potato, donuts or the like. - 特許庁
  • 内部がホクホクした状態になるフライドポテトおよびフライドカボチャの製造方法を提供することである。
    To provide a method of manufacturing fried potato and fired pumpkin having the inside in not a soggy state. - 特許庁
  • また、ファミリーレストランなどでは彩りと栄養を考えて数種の野菜を添えることが多く、ニンジンのグラッセ(甘煮)、フライドポテト、インゲンの炒め物やパセリといった赤・黄・緑の三色の組み合わせがポピュラーである。
    In family restaurants, taking the balance of colors and nutrition into account, they serve hamburgers with several kinds of vegetables such as glazed carrots (boiled sweet), fried potatoes, sautéed green beans, and paisley, arranging a popular assortment of red, yellow, and green colored vegetables.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • しかし中には本格的な食事を供す屋台もあり、ムールフリット(ムール貝を白ワインで蒸したものにフライドポテトが付く)などを扱っている店もある。
    However, there are French street stalls that serve conventional dishes such as: Moules Frites (mussel steamed with white wine and French fries (fried potatoes)).  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • このスロープ12bは、その揚げ物整理移送皿12の円錐底部12aからその縁内面部に沿って螺旋状に上昇するもので、フライドポテトFの移送用のものである。
    The slope 12b to transfer the fried potato F has a helical form ascending from the conical bottom 12a of the pan 12 along the inner edge of the cone. - 特許庁
  • 上記のパーツフィーダ10は、フライドポテトF等を移送方向に微少振動波で移送振動する移送振動部11と、この移送振動部11により振動されるものであって、揚げ物整理移送皿12とから成っている。
    The parts feeder 10 is composed of a vibrating transfer part 11 to vibrate the fried potato F, etc., in the transfer direction with vibration wave of small amplitude and a fried food arranging and transferring pan 12 vibrated by the vibrating transfer part 11. - 特許庁
  • ディープフライステップ中に、蒸気の急速な逃げを可能にし、均一な調理を可能にする、フレンチフライドポテトの連続調理方法を提供する。
    To provide a process for continuous preparation of French fried potatoes which enables the rapid escape of steam during the deep frying step thereby promoting uniform cooking. - 特許庁
  • ファーストフード店における店頭売りのフライドポテト等を、その手持ち容器へ定量を自動的に袋等に詰め入れるする装置の要望。
    To provide an apparatus for the automatic filling of a definite quantity of fried potato, etc., for over-the-counter sale at a fast food store into a hand- held container such as a bag. - 特許庁
  • フライドポテトのための冷凍された細長いブロック状食品材料4を、予め定める希望する量だけ落下供給し、貯留槽6内の高温度の食用油7に投入すること。
    To drop to dispense slender block-like frozen food materials 4 for fried potato by a prescribed desired quantity, and feed into cooking oil 7 at a high temperature in a pooling vessel 6. - 特許庁
  • 製造および利用が容易な、フライドポテトのようなスティック状食品の電子レンジによる加熱が可能なパッケージを提供することを目的とする。
    To provide an easily manufactured and utilized package which enables the microwave heating of a stick-like food such as fried potato. - 特許庁
  • 材料となるポテト又はカボチャを茹でるブランチング工程と、茹でられたポテト又はカボチャを油で揚げるフライ工程とを備えたフライドポテト又はフライドカボチャの製造方法であって、ブランチング工程とフライ工程との間に、真空冷却工程を備えていることを特徴とする。
    The method of manufacturing fried potato and fried pumpkin comprising a blanching process boiling the material potato or pumpkin and a frying process frying the boiled potato or pumpkin, has a vacuum cooling process between the blanching process and the frying process. - 特許庁
  • フライ作業中にじゃがいもの薄切り片のほぼ鉛直な配置を容易にすることによるフレンチフライドポテトの調理を開示し、油をパックを通して上方に流れさせながら、薄切り片を、とても深いパック内で調理し、かつ、調理している薄切りパック内の蒸気の捕捉を最小にする。
    Cooking of French fried potatoes by facilitating a generally vertical arrangement of potato strips while in the frying operation is disclosed wherein the slices are cooked within a very deep pack while oil is urged to flow upwardly through the pack and steam entrapment within the cooking slice pack is minimized. - 特許庁
  • 原料食品の少なくとも表面がデンプンを含有してなる未調理又は半調理の食品を相対湿度が20〜100%の雰囲気下で加熱して食品の芯温を40℃以上に高めた後、油に浸漬して油で揚げて調理することを特徴とするフライ食品、例えばカレーや鶏そぼろ等のフィリング(中味)を含む揚げパン、ドーナツ、フライドポテト、コロッケ、カツ等の製造方法。
    The method for producing the fried food is characterized by heating an un-cooked or semi-cooked food containing starch in at least the surface of the food raw material under an atmosphere having a relative humidity of 20 to 100% to enhance the core temperature of the food to ≥40°C, and then dipping and frying the heated food in an oil. - 特許庁
  • 高温度の食用油が貯留された貯留槽6の上部にカバー体8を配置し、掻揚げ部材9が油面62の上方に水平な上限位置にある状態で、払出し部材11を、第2位置にもたらして予め定める量の冷凍されたフライドポテト用食品材料4を落下して供給する。
    A cover body 8 is arranged over a pooling vessel 6 wherein a high temperature cooking oil is pooled, and in a condition a scoop member 9 is staying at upper limit level position over the oil surface 62, a prescribed quantity of frozen food material 4 for fried potato is dropped and dispensed after bringing a feeder member 11 to a second position. - 特許庁

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