ホクホクとして口当たりがよい食感を有する粒状卵加工品の製造方法を提供する。 To provide a method for producing a granular egg processed product having crispy and palatable palate feeling. - 特許庁
内部がホクホクした状態になるフライドポテトおよびフライドカボチャの製造方法を提供することである。 To provide a method of manufacturing fried potato and fired pumpkin having the inside in not a soggy state. - 特許庁
製造直後のジャガイモ処理物のホクホクした食感が長期に亘り維持されるジャガイモの処理方法及び該処理物を用いたポテトサラダの製造方法を提供する。 To provide a method for processing potatoes capable of maintaining the palate feeling with non-sogginess of just processed potatoes for a long period, and to provide a method for producing potato salad using the processed potatoes. - 特許庁
冷蔵で保存したとしても、製造直後におけるジャガイモの塊状物のホクホクした食感が長期間に亘り維持される例えば、ロングライフポテトサラダに好適なポテトサラダの製造方法を提供する。 To provide a method for producing potato salad suitable for e.g. a long-life potato salad by which dry palate feeling of the mass of potatoes just after produced can be sustained for a long period light even if being refrigerated. - 特許庁
店頭販売などの焼芋販売に使用し、いつでも熱い状態でホクホクな美味しい焼芋を消費者に提供できる芋焼装置を提供する。 To provide a sweet potato baking device to be used in selling baked sweet potatoes at a shop etc., capable of providing a consumer with soft and delicious baked sweet potatoes always in the hot state. - 特許庁
従来の焼きプリンと同様の製造工程、設備を使用することが可能であるにもかかわらず、従来の焼きプリントは全く異なる食感、即ちさつまいもやかぼちゃのようなぼそぼそとした繊維的な食感(ホクホク感)を有する焼きプリンを簡便に提供する。 To easily obtain baked pudding having palate feeling completely different from that of conventional baked pudding, that is, dry and crumbly fiber palate feeling (unsoggy feeling) like sweet potato and pumpkin, in spite of enabling using a production process and facilities like conventional baked pudding. - 特許庁
黒変などの変色がなくて良好な色調を有し、形崩れがなくて外観に優れ、水っぽくなくてホクホクとしていて食感に優れ、異味がなくて食味に優れ、しかも前記した優れた品質を長期間の保存後も維持している加熱加工ジャガイモを提供すること。 To provide a heat-processed potato which has a favorable color tone without discoloration such as blackening, realizes excellent appearance without losing shape, excellent palate feeling with non-watery, hot and flaky texture and excellent taste without offensive taste, and can maintain the excellent qualities over the long term. - 特許庁
工業的規模での製造に拘わらず手作り風のジャガイモの風味に優れ、ジャガイモの塊状物のホクホク感及びしっとりした食感が長期に亘り維持される例えば、ロングライフポテトサラダに好適なポテトサラダの製造方法を提供する。 To provide a method for producing potato salad suitable for e.g. a long-life potato salad having excellent flavor of hand-made potatoes in spite of being produced in an industrial scale and light and dry feeling and soft palate feeling of the mass of potatoes can be sustained for a long period. - 特許庁
例文データの著作権について
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2024 License. All rights reserved. WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved.License