「乳酸飲料」を含む例文一覧(106)

1 2 3 次へ>
  • 乳酸飲料
    LACTIC ACID BACTERIA BEVERAGE - 特許庁
  • 乳酸飲料
    LACTIC ACID BACTERIA BEVERAGE - 特許庁
  • 乳酸飲料という飲み物
    a drink called a lactic acid beverage  - EDR日英対訳辞書
  • サワーという乳酸飲料
    a lactic acid beverage  - EDR日英対訳辞書
  • 二十 乳酸飲料製造業
    (xx) Lactic acid bacteria beverage producing businesses;  - 日本法令外国語訳データベースシステム
  • ざくろの乳酸発酵飲料
    LACTIC FERMENTATION DRINK OF POMEGRANATE - 特許庁
  • 新規乳酸菌及び新規乳酸菌を利用した飲料
    NEW LACTIC ACID BACTERIUM AND BEVERAGE USING THE SAME - 特許庁
  • 脱脂乳ペプチド入り乳製品乳酸飲料
    DAIRY PRODUCT SOUR MILK BEVERAGE CONTAINING SKIM MILK PEPTIDE - 特許庁
  • 乳酸飲料及びその製造方法
    LACTIC ACID DRINK AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • 酸性乳酸飲料とその製造方法
    ACIDIC LACTIC ACID BACTERIA BEVERAGE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • 乳酸菌含有抗アレルギー用飲料
    ANTIALLERGIC BEVERAGE CONTAINING LACTOBACILLUS - 特許庁
  • 還元性乳酸飲料及びその製造方法
    REDUCING LACTIC ACID BACTERIA BEVERAGE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • 乳酸菌および茶飲料の製造方法
    LACTIC ACID BACTERIUM AND METHOD FOR PRODUCING TEA BEVERAGE - 特許庁
  • 炭酸入り乳酸発酵飲料の製造方法
    PRODUCTION METHOD OF CARBONATED LACTIC FERMENTATION DRINK - 特許庁
  • オリゴ糖および植物性乳酸菌を含有する発酵乳および乳酸飲料
    FERMENTED MILK AND LACTOBACILLUS BEVERAGE EACH CONTAINING OLIGOSACCHARIDE AND VEGETABLE LACTOBACILLUS - 特許庁
  • 更に、前記酸発酵乳は、ヨーグルト、酸乳飲料、又は乳酸飲料であることが好ましい。
    Furthermore, the acid fermented milk is preferably yogurts, acid milk beverages or lactic acid bacteria beverages. - 特許庁
  • 乳酸菌入り発酵麦芽飲料又は麦芽代替発酵飲料、及びその製造方法
    FERMENTED MALT BEVERAGE WITH LACTOBACILLUS OR FERMENTED BEVERAGE WITH MALT SUBSTITUTE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • 液状添加剤およびそれを用いた乳酸飲料または酸性乳飲料
    LIQUID ADDITIVE, AND LACTOBACILLUS BEVERAGE OR ACID MILK BEVERAGE EACH USING THE ADDITIVE - 特許庁
  • 植物性発酵乳酸飲料の製造方法及び非アルコール飲料に使用する甘味料
    METHOD FOR PRODUCING FERMENTED VEGETABLE LACTIC ACID BEVERAGE AND SWEETENER USED FOR NON-ALCOHOL BEVERAGE - 特許庁
  • 濃縮乳酸飲料:カルピスなどの濃縮液。
    Condensed lactic acid bacteria beverage: Concentrated liquid from Calpis (uncarbonated soft drink, manufactured by Calpis Co., Ltd).  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • アントシアニンを含有する低カロリー乳酸飲料の製造方法
    METHOD FOR PRODUCING ANTHOCYANIN-CONTAINING LOW CALORIE LACTIC ACID BACTERIA BEVERAGE - 特許庁
  • 乳酸発酵果汁含有の麦芽発酵飲料の製造方法
    METHOD FOR PRODUCING MALT FERMENTATION DRINK CONTAINING LACTIC FERMENTATION FRUIT JUICE - 特許庁
  • 米を原料とした乳酸発酵食品及び飲料の製造方法
    METHOD FOR PRODUCING LACTIC ACID FERMENTATION FOOD AND DRINK USING RICE AS RAW MATERIAL - 特許庁
  • 乳酸菌を含有する果菜飲料の組成物およびその製造方法
    COMPOSITION OF FRUIT VEGETABLE BEVERAGE CONTAINING LACTOBACILLUS AND PRODUCTION METHOD THEREOF - 特許庁
  • サトウキビ乳酸発酵飲料およびその製造方法
    LACTIC FERMENTATION DRINK OF SUGAR CANE AND METHOD FOR PREPARATION OF THE SAME - 特許庁
  • 飲料類の離水や沈殿抑制効果を有し、かつ乳飲料類の官能特性に悪影響を与えない乳製品乳酸飲料乳酸飲料、乳飲料又は乳性飲料、並びにその製造方法等を提供すること。
    To provide dairy product lactic acid bacteria beverage, lactic acid bacteria beverage, milk beverage or milky beverage having suppressing effect of syneresis and precipitation of milk beverage, and giving no adverse effect on sensory characteristics of milk beverage, and to provide a method for producing the product. - 特許庁
  • ざくろ種子水抽出物及びざくろ果汁を主成分として含む乳酸発酵用原液を乳酸菌により乳酸発酵させて得られる発酵液を含有することを特徴とするざくろの乳酸発酵飲料
    This pomegranate lactic fermentation drink is characterized by containing a fermentation liquid obtained by fermenting a lactic fermentation raw liquid containing a pomegranate seed water extract and a pomegranate juice as main components with lactobacillus. - 特許庁
  • こうして得られた乳酸飲料は、乳酸菌死菌体が沈降することなく分散した状態を安定して保持することができる。
    The lactic acid drink thus obtained can hold stably a dispersed condition with no sedimentation of the dead lactic acid bacteria. - 特許庁
  • 乳酸菌の培養方法と乳酸菌培養物、飲料および食品、飼料および飼料添加物、医薬品
    METHOD FOR CULTURING LACTIC ACID BACTERIA, LACTIC ACID BACTERIA CULTURED PRODUCT, FOOD AND DRINK, FEED AND FEED ADDITIVE, AND PHARMACEUTICAL - 特許庁
  • 風味がよく、乳酸菌死菌体が沈降することなく分散している乳酸飲料及びその製造方法を提供する。
    To provide a lactic acid drink of good flavor with dead lactic acid bacteria dispersed without sedimentation, and to provide a method for producing the drink. - 特許庁
  • 乳酸またはその塩からなる化合物は、酸性飲料に対し、静菌剤として添加されるものである。
    The compound comprising the lactic acid and its salt is added to the acidic beverage as a bacteriostatic agent. - 特許庁
  • 長期間チルド保存可能な乳酸飲料およびその製造方法
    LACTIC ACID BACTERIUM BEVERAGE CAPABLE OF BEING SUBJECTED TO LONG-TERM CHILLED STORAGE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • 発酵麦芽飲料又は麦芽代替発酵飲料の製造方法において、抗アレルギー活性を有する乳酸菌による乳酸発酵を利用し、抗アレルギー機能を具備し、かつ、乳酸発酵による爽やかな酸味とまろやかな香味を持つ、乳酸菌入り発酵麦芽飲料又は麦芽代替発酵飲料、及びその製造方法を提供すること
    To provide a lactobacillus-containing fermented malt beverage or malt substitute beverage which has an anti-allergic function, has a refreshing sour taste and a mild flavor by a lactic fermentation, and utilizes the lactic fermentation with a lactobacillus having an anti-allergic activity, and to provide a method for producing the beverage. - 特許庁
  • 二 クリーム、アイスクリーム、無糖練乳、無糖脱脂練乳、脱脂粉乳、発酵乳、乳酸飲料及び乳飲料
    (ii) Cream, ice cream, unsweetened evaporated milk, unsweetened condensed milk, powdered skim milk, cultured milk, lactic acid bacteria beverages, and milk beverages;  - 日本法令外国語訳データベースシステム
  • 抗アレルギー機能を有する乳酸菌入り発酵麦芽飲料又は麦芽代替発酵飲料、及びその製造方法
    LACTOBACILLUS-CONTAINING FERMENTED MALT BEVERAGE OR MALT SUBSTITUTE BEVERAGE HAVING ANTI-ALLERGIC FUNCTION, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
  • 本発明の1つの実施態様として、前記飲料水がミネラルウォーター、緑茶、紅茶、ジュース又は乳酸飲料等の形態にある。
    As one of practical examples, the drink water is mineral water, green tea, tea, juice or lactobacillus beverage. - 特許庁
  • 中性域で良好な風味を有する飲料原料をベースとする飲料組成物からなるチルド飲料であって、乳酸菌の生菌数が1×10^6〜1×10^9個/mlの範囲内にあり且つ乳酸発酵しないことを特徴とするチルド飲料を提供する。
    The chilled drink comprises a drink composition using drinking raw material having favorable flavor in neutral range as a base, has viable count of lactobacillus ranging from 1×10^6 to 1×10^9 per ml, and causes no lactic fermentation. - 特許庁
  • 本発明の乳酸飲料は非常に低い酸化還元電位を有しているので、何らの健康問題を引き起こすことなく、還元性乳酸飲料として通常的に使用することができる。
    Since the reducing lactic acid bacteria beverage has extremely low oxidation-reduction potential, the lactic acid bacteria beverage causes no health problem and can be ordinarily used as reducing lactic acid bacteria beverage. - 特許庁
  • 0℃〜100℃の乳酸飲料に−180℃〜90℃の水素ガスを0.1気圧〜1000気圧に加圧して溶解せしめ、その後常温常圧に戻すことにより本発明の還元性乳酸飲料を得る。
    The reducing lactic acid bacteria beverage is obtained by dissolving hydrogen gas at -180°C to 90°C in lactic acid bacteria beverage at 0-100°C through applying pressure of 0.1-1,000 atm and returning the product to the normal temperature and normal pressure. - 特許庁
  • コーヒー飲料、ココア飲料、チョコレート飲料、乳飲料又は乳酸発酵飲料のような油脂及び/又は乳成分含有飲料の製造において、該安定化剤を用いることにより、飲料中の不溶性固形分或いは脂肪成分等の沈殿、浮遊、又は分離の起こらない安定化した性状の油脂及び/又は乳成分含有飲料を製造する。
    A method for producing the oil and fat and/or milk component-containing drink, such as coffee drink, cocoa drink, chocolate drink, milk drink, and lactic acid fermented drink includes using the stabilizer so as to produce the oil and fat and/or milk component-containing drink having stabilized properties without causing precipitation, flotage or separation of insolulble solid or fat component in the drink. - 特許庁
  • 3種の乳酸菌を用いて発酵した豆乳発酵乳酸飲料は風味が非常に優れ、沈殿防止安定剤をさらに添加し、殺菌処理して容器に無菌充填する場合、長期保存しても風味を維持できる豆乳発酵乳酸飲料及びこの製造方法を提供する。
    To provide a fermented soya milk lactobacillus beverage fermented by using three kinds of lactobacillus species and having extremely excellent taste and flavor, and keeping the taste and flavor for a long period by aseptic packaging of the beverage in a sterilized container by adding an additional antiprecipitation stabilizer; and to provide a method for producing the beverage. - 特許庁
  • 豆乳と牛乳の乳酸発酵乳と甘酒あるいは甘酒の乳酸発酵液からなる「麹・豆乳入りヨーグルト飲料」とすることにより動物性タンパク質と植物性タンパク質がバランスし、不快臭味のない特有の旨みのある乳酸飲料を製造することが可能となった。
    This method for producing the fermented lactic-drink having balanced animal protein and vegetable protein and peculiar taste without offensive odor and taste comprises producing malted rice/soymilk-containing yoghurt drink comprising fermented lactic milk of soymilk and cow' milk and sweet drink made from fermented rice or lactic fermented liquid of the sweet drink made from fermented rice. - 特許庁
  • サトウキビ搾汁液または黒糖と乳原料とを含有する培地に、乳酸菌を接種し、次いで、乳酸発酵させることにより得られるサトウキビ乳酸発酵飲料
    The invention relates to the lactic fermentation drink obtained by inoculation of Lactobacteriaceae to a medium containing sugar cane squeezed juice or brown sugar and milk feedstock, and then carrying out the lactic fermentation. - 特許庁
  • 乳酸発酵液と、糖液と、乳酸菌死菌体とを混合して、比重1.24〜1.32の混合液を調整した後、殺菌処理して乳酸飲料を製造する。
    The lactic acid drink is produced by mixing a lactic acid-fermented solution, a sugar solution and dead lactic acid bacteria together to prepare a mixed solution of 1.24-1.32 in specific gravity followed by sterilizing the mixed solution. - 特許庁
  • 飲料等の培養物への離水や沈殿抑制効果を有し、かつ飲料等の培養物の官能特性に悪影響を与えず、製造コストのかからない新規な乳酸菌、これらの乳酸菌を用いた飲料、およびその製造方法等を提供すること。
    To provide: a new lactic acid bacterium, wherein the bacterium has syneresis or precipitation-inhibiting effect on a culture material such as beverages, does not negatively affect on the sensory characteristics of the culture material such as beverages, and is inexpensive in its production cost; a beverage using the lactic acid bacterium; and a production method thereof. - 特許庁
  • 飲料の製造、流通、消費の過程において必然的に生じる長期保存や加熱等の熱履歴において飲料に含まれる乳酸菌の抗アレルギー活性低下が抑制された飲料、および乳酸菌の抗アレルギー活性低下を抑制する方法を提供すること。
    To provide a beverage suppressed in reduction of antiallergic activity of lactobacillus falling in a beverage through thermal history including long storage, heating and the like inevitably caused during the course of production, circulation or consumption of the beverage, and to provide a method for suppressing the reduction in antiallergic activity of the lactobacillus. - 特許庁
  • 野菜汁及び/又は果実汁をベースとする飲料組成物からなるチルド飲料であって、乳酸菌の生菌数が1×10^6〜1×10^9個/mlの範囲内にあり且つ乳酸発酵しないことを特徴とするチルド飲料を提供する。
    The chilled drink comprises a drink composition having vegetable juice and/or fruit juice as a base, has viable count of lactobacillus ranging from 1×10^6 to 1×10^9 per ml, and causes no lactic fermentation. - 特許庁
  • ステアロイル乳酸塩又は、ステアロイル乳酸塩及び、増粘多糖類、乳化剤、カゼインナトリウムから選ばれる1種以上を含むことを特徴とする密封容器入り乳飲料用安定剤及び、ステアロイル乳酸塩又は、ステアロイル乳酸塩及び、増粘多糖類、乳化剤、カゼインナトリウムから選ばれる1種以上を含む密封容器入り乳飲料
    This stabilizer for the milk drink contains stearoyl lactate or at least one kind selected from stearoyl lactate, thickening polysaccharides, an emulsifier and casein sodium. - 特許庁
  • ジャスコやその他の小売店は乳酸飲料やボックスティッシュのような花粉症対策商品のコーナーを店に設ける予定である。
    Jusco and other retailers will have corners in their stores for anti-hay fever products such as lactic acid bacilli drinks or boxes of tissues.  - 浜島書店 Catch a Wave
  • 有色サツマイモを原料とした生理活性物質に富むアントシアニンを高濃度に含み、低カロリーの乳酸飲料を提供する。
    To provide low calorie lactic acid bacteria beverage having as the raw material colored sweet potato and highly containing anthocyanin having rich bioactive substances. - 特許庁
1 2 3 次へ>

例文データの著作権について