焼菓子用組成物または焼菓子 BAKED CONFECTIONERY COMPOSITION OR BAKED CONFECTIONERY - 特許庁
焼き菓子および焼き菓子ミックス BAKED CONFECTIONERY AND BAKING CONFECTIONERY MIX - 特許庁
菓子焼成板 CAKE-BAKING PLATE - 特許庁
焼き菓子用生地 BAKED CONFECTIONERY DOUGH - 特許庁
菓子焼成型 CONFECTIONERY-BAKING MOLD - 特許庁
菓子焼成装置 CAKE BAKING APPARATUS - 特許庁
菓子焼成用焼き板 BAKING PLATE FOR BAKING CONFECTIONERY - 特許庁
磯焼きという餅菓子 a Japanese rice cake confection called 'isoyaki'
- EDR日英対訳辞書
銅鑼焼きという菓子 a pancake filled with bean jam, called dorayaki
- EDR日英対訳辞書
焼き菓子という食品 baked cakes or biscuits
- EDR日英対訳辞書
紅梅焼きという菓子 a Japanese cookie called {'kobai-yaki'}
- EDR日英対訳辞書
クッキーという焼菓子 a sweet called cookie
- EDR日英対訳辞書
カルメ焼き-南蛮菓子 Karume yaki - confectionery imported by early European traders
- Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
焼成メレンゲ菓子 BAKED MERINGUE CONFECTIONARY - 特許庁
焼成チョコレート菓子 BAKED CHOCOLATE CONFECTIONERY - 特許庁
焼き菓子の製造方法 METHOD OF MANUFACTURING BAKED CONFECTIONERY - 特許庁
焼き菓子の接着方法 METHOD FOR BONDING BAKED CONFECTIONERY - 特許庁
焼き菓子の製造方法、焼き菓子用ミックス粉、焼き菓子用生地及び焼き菓子 METHOD FOR PRODUCING BAKED CONFECTIONERY, MIX POWDER FOR BAKED CONFECTIONERY, DOUGH FOR BAKED CONFECTIONERY AND BAKED CONFECTIONERY - 特許庁
焼き菓子の製造方法 METHOD FOR MAKING BAKED CONFECTIONERY - 特許庁
焼菓子用離型性改良剤、焼菓子生地、焼菓子、及び、焼菓子の離型性改良方法 RELEASABILITY IMPROVER FOR BAKED CONFECTIONERY, BAKED CONFECTIONERY DOUGH, BAKED CONFECTIONERY, AND METHOD FOR IMPROVING RELEASABILITY OF BAKED CONFECTIONERY - 特許庁
菓子、菓子の焼印形成方法、及び菓子の焼印形成装置 CAKE, METHOD FOR FORMING BRAND ON CAKE AND APPARATUS FOR FORMING BRAND ON CAKE - 特許庁
焼菓子センター用含水チョコレート生地及び焼菓子 HYDRATED CHOCOLATE DOUGH FOR BAKED CONFECTIONERY CENTER, AND BAKED CONFECTIONERY - 特許庁
焼き菓子類用ミックス及び焼き菓子類 MIXED FLOUR FOR BAKED CONFECTIONERIES AND BAKED CONFECTIONERIES - 特許庁
焼菓子用油脂組成物及びそれを使用した焼菓子 OIL AND FAT COMPOSITION FOR BAKED CONFECTIONERY, AND BAKED CONFECTIONERY USING THE SAME - 特許庁
焼き菓子類用組成物及び焼き菓子 COMPOSITION FOR BAKED CONFECTIONERY AND BAKED CONFECTIONERY - 特許庁
焼き菓子の製造方法、製造装置およびその焼き菓子 PRODUCTION METHOD OF BAKED CONFECTIONERY, PRODUCTION APPARATUS, AND THE BAKED CONFECTIONERY - 特許庁
焼菓子用改質剤及びこれを用いた焼菓子類 MODIFYING AGENT FOR BAKED CONFECTIONERY AND BAKED CONFECTIONERY USING THE SAME - 特許庁
カステラ、菓子パン、クッキーなどの焼き菓子 Kasutera (sponge cake), a sweet roll (a bun), a cookie, baked confectionery
- Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
焼き菓子及びこれを用いた複合菓子 BAKED CONFECTIONERY AND COMBINED CONFECTIONERY USING THE SAME - 特許庁
練り粉にリンゴを入れて焼いた菓子 apples wrapped in pastry and baked
- 日本語WordNet
トウモロコシの粉を使った焼き菓子 a baked cake made from cornmeal
- EDR日英対訳辞書
ビスケットという焼菓子 a baked roll called biscuit
- EDR日英対訳辞書
メレンゲ様焼菓子の製造方法 METHOD FOR MAKING MERINGUE-LIKE BAKED CONFECTIONERY - 特許庁
非発酵焼き菓子類用ミックス MIXED FLOUR FOR NON-FERMENTATION BAKED CONFECTIONERIES - 特許庁
焼き菓子及びその製造方法 BAKED CONFECTIONERY AND METHOD FOR MAKING THE SAME - 特許庁
焼成菓子及びその製造方法 BAKED CAKE AND ITS PRODUCTION - 特許庁
焼成菓子及びその製造方法 BAKED CONFECTIONERY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
焼き菓子生地用成形剤、それを用いた焼き菓子、焼き菓子の製造方法及び焼き菓子生地の成形改善方法。 FORMING AGENT FOR BAKING CONFECTIONERY DOUGH, BAKED CONFECTIONERY PREPARED BY USING THE SAME, METHOD FOR PREPARATION OF BAKED CONFECTIONERY AND METHOD FOR IMPROVING FORMING PROPERTY OF BAKING CONFECTIONERY DOUGH - 特許庁
焼き菓子及びその製造法 BAKED CONFECTIONERY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
焼生菓子とその製造方法 BAKED PASTRY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
中空状焼菓子の製造法 METHOD FOR PRODUCING HOLLOW BAKED CONFECTIONERY - 特許庁
焼き菓子およびその製造方法 BAKED CONFECTIONERY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
焼き菓子及びその製造方法 BAKED CONFECTIONERY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
型焼き菓子の自動製造装置 APPARATUS FOR AUTOMATIC PRODUCTION OF MOLD-BAKED CONFECTIONERY - 特許庁
型焼きパイ菓子の製造法 METHOD FOR PRODUCING PIE CAKE BAKED IN MOLD - 特許庁