「砂糖の衣」を含む例文一覧(9)

  • 砂糖の衣をかけ、飾りをつけた小さい(単一の)ケーキ
    small (individual) frosted and ornamented cake  - 日本語WordNet
  • 豆をいり、砂糖の衣をかけたもので、色彩はおおむね次のとおりである。
    The beans are parched and coated with sugar, and their colors are usually as mentioned below  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 層と層の間に甘い詰め物を詰め、通常、砂糖でくるんだケーキ
    cake having layers held together by a sweet filling and usually covered with frosting  - 日本語WordNet
  • 小麦等の穀物種皮にぶどう糖、果糖、砂糖等の糖類を加え、150℃以上で焙煎処理し、糖された顆粒とする。
    This food is obtained by adding saccharides such as glucose, fructose and sucrose to a cereal seed coat such as of wheat and carrying out a roasting treatment at ≥150°C to prepare a sugarcoated granule. - 特許庁
  • この発明の嫌煙飴は、松葉の粉末、松葉エキス、または松脂のうち少なくとも1種と、ハッカ油または結晶状ハッカ脳と、ツリガネニンジンの粉末またはエキスの粉末状と、キダチアロエ粉末のうち少なくとも1種と、砂糖および水飴とを含む芯材と、芯材の周囲に形成された、砂糖を含む糖とを含む、嫌煙飴である。
    This anti-smoking candy contains at least one of pine leaf powder, pine leaf extract and pine resin, a peppermint oil or a crystalline menthol, a powder of bellflower (Adenophora triphenylla), powder of its extract and a powder of Aloe arborescens, a core material containing sugar and a thick malt syrup and a sugar coat containing sugar. - 特許庁
  • 良質の食用油脂としての加塩バターの特性と甘味料としての砂糖の特性を活用するため、交互に何度も加えながら弱火前後で少し時間をかけ丁寧に食パンのみみを炒りアメで複数層のコーティングをする。
    The obtained bread crust is carefully fried over low heat spending a moderate time while alternately adding salted butter as a high-quality edible oil-and-fat and sugar as a sweetener several times to fully utilize the characteristics of the butter and the sugar and obtain fried bread crust covered with two or more coating layers. - 特許庁
  • 液体油脂中に清涼剤を含むゼラチンカプセルを核とし、その周りを砂糖を主成分とする糖層でコーティングし、更にその周りを糖アルコールでコーティングした少なくとも3層構造からなる口中清涼菓子である。
    The refreshing confectionery in the mouth comprises at least a three-layer structure obtained by coating the periphery of the gelatin capsule containing a refrigerant in a liquid oil and fat as a core with a sugar coating layer consisting essentially of sugar and further coating the periphery thereof with a sugar alcohol. - 特許庁
  • 乾燥果実または乾燥野菜を含む中心層を糖した食品において、砂糖のおいしさを損なわず、滑らかな舐め心地と、かりっとした食感を有する糖層と、素材そのものの味を十分に感じることのできるチューイング性を有する球状の中心層からなる糖した食品を提供すること。
    To provide a sugar-coated food produced by icing a center layer containing dried fruits or dried vegetables, including a sugar-coated layer having smooth lick feeling and crunchy palate feeling without spoiling deliciousness of sugar, and a spherical center layer having chewing properties enough to make an eater feel a taste inherent in a raw material itself. - 特許庁
  • 本類には,特に,次が含まれない。 -クリスマスツリー用ロウソク(第4類) -潜水用具(第9類) -テレビ受信機専用の娯楽装置(第9類) -クリスマスツリー用電灯(花飾り)(第11類) -遊戯用カード(第16類) -魚網(第22類) -体操運動用類(第25類) -クリスマスツリー用砂糖菓子及びチョコレートの装飾物(第30類)
    This Class does not include, in particular: Christmas tree candles (Cl. 4); diving equipment (Cl. 9); amusement apparatus adapted for use with television receivers only (Cl. 9); electrical lamps (garlands) for Christmas trees (Cl. 11); playing cards (Cl. 16); fishing nets (Cl. 22); clothing for gymnastics and sports (Cl. 25); confectionery and chocolate decorations for Christmas trees (Cl. 30).  - 特許庁

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