練り製品の成形装置 MOLDING APPARATUS FOR PASTE PRODUCT - 特許庁
練り製品用酵素製剤および練り製品の製造法 ENZYME PREPARATION FOR FISH PASTE - 特許庁
魚肉練り製品のひとつ。 It is one of the boiled fish-paste products.
- Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
-北海道独特の練り製品。 A fish-paste product specific to Hokkaido.
- Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
マイナスイオン発生練り製品 NEGATIVE ION ENRICHED FISHPASTE - 特許庁
魚肉練り製品用スリッター SLITTER FOR FISH PUDDING PRODUCT - 特許庁
魚肉練り製品の製造方法 METHOD FOR PRODUCING FISH FLESH PASTE PRODUCT - 特許庁
練り製品の抽出装置 DRAWOFF APPARATUS FOR PASTE PRODUCT - 特許庁
魚肉練り製品の製造方法 METHOD FOR PRODUCING FISH FLESH-PASTE PRODUCT - 特許庁
筒状練り製品の加熱装置 DEVICE FOR GRILLING CYLINDRICAL FISH PASTE PRODUCT - 特許庁
練り製品およびその製造方法 FISH PASTE PRODUCT AND ITS PRODUCTION - 特許庁
かに脚様水産練り製品の製造方法およびかに脚様水産練り製品 CRAB LEG-LIKE FISHERY PASTE PRODUCT AND ITS PRODUCTION - 特許庁
練り製品に通電してジュール熱により練り製品を加熱する際に、練り製品全体を均一に加熱し得るようにする。 To provide an apparatus and a method for conveying fish-paste products under uniform heating as a whole through Joule heat by electrically energizing them. - 特許庁
練り製品という魚肉を練って加工した食品 food made from processed fish, called fish paste
- EDR日英対訳辞書
-静岡おでんに入れる焼津名産の魚の練り製品。 A fish paste product, a noted product of Yaizu, used in Shizoka Oden.
- Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
魚肉練り製品-蒲鉾、竹輪、半片 Fish paste products: kamaboko (boiled fish paste), chikuwa (fish paste shaped in a long tube), hanpen (a white, square-shaped fish paste mixed with rice and yam powder)
- Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
筒状練り製品の加熱方法および加熱装置 HEATING OF CYLINDRICAL FISH PASTE PRODUCT AND HEATING APPARATUS - 特許庁
練り製品加熱用の棒状電極 ROD LIKE ELECTRODE FOR HEATING PASTE PRODUCT - 特許庁
生風味を有する魚肉練り製品の製造方法 METHOD FOR PREPARING FISH MEAT PASTE PRODUCT HAVING RAW TASTE - 特許庁
練り製品用原料の練り方法およびその練り装置 METHOD AND DEVICE FOR KNEADING RAW MATERIAL OF FISH PASTE - 特許庁
切込み付き魚肉練り製品およびその製造方法 FISH MEAT PASTE PRODUCT WITH INCISION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
水産練り製品の高温加熱による劣化を防止する。 To prevent the deterioration of fish meat paste by heating at elevated temperature. - 特許庁
水産練り製品用食品添加物製剤 FOOD ADDITIVE PREPARATION FOR FISHERY PASTE PRODUCT - 特許庁
魚肉練り製品およびその製造方法 FISH-PASTE PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
魚肉練り製品及びその製造方法 FISH PUDDING PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
魚肉練り製品及びその製造方法 FISH MEAT PASTE PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁
魚切り身様練り製品の製造方法 METHOD FOR PRODUCING FISH-SLICE-LIKE PASTE PRODUCT - 特許庁
畜肉練り製品の製造方法および製造装置 METHOD FOR PRODUCING LIVESTOCK MEAT PASTE PRODUCT AND APPARATUS FOR PRODUCTION - 特許庁
湯戻りの良い乾燥水産練り製品の製造方法 PRODUCTION METHOD OF DRIED FISHERY PASTE PRODUCT WITH GOOD RECONSTITUTION IN HOT WATER - 特許庁
魚肉とコンニャクの練り製品の品質改良方法 METHOD FOR IMPROVING QUALITY OF FISH-PASTE PRODUCT COMPRISING FISH MEAT AND KONJAK - 特許庁
白色度向上剤及びこれを用いた水産練り製品 WHITENESS-IMPROVING AGENT AND FISH PASTE PRODUCT USING THE SAME - 特許庁
粉末だし素材入り魚肉練り製品 FISH FLESH PASTE CONTAINING POWDERED SOUP MATERIAL - 特許庁
魚肉練り製品のゲル増強方法 GEL REINFORCING METHOD FOR FISH MEAT PASTE PRODUCT - 特許庁
魚肉の練り製品に焦げ目を入れたペットフード PET FOOD PRODUCT AS SCORCHED FISH PASTE - 特許庁
具材入り練り製品の製造方法及びその製造装置 METHOD AND APPARATUS FOR PRODUCING INGREDIENT-CONTAINING FISH CAKE - 特許庁
臭気抑制菌を用いた練り製品の品質改良 QUALITY IMPROVEMENT OF FISH PASTE PRODUCT, USING ODOR SUPPRESSING BACTERIUM - 特許庁
ペクチンエステラーゼ及びペクチンを併用することを特徴とする水産練り製品又は畜肉練り製品の製造法。 The fishery paste product or livestock meat paste product is obtained by using pectin esterase and pectin in combination. - 特許庁
魚肉練り製品の足、すなわち粘弾性を著しく増大させ、かつしなやかさに富んだ魚肉練り製品を提供すること。 To provide a fish paste product remarkably increased in viscoelasticity of the fish paste. - 特許庁
練り製品の原料にイヌリンもしくはイヌリン配合製剤を添加することにより得られる練り製品 This paste product is obtained by adding inulin or an inulin-formulated preparation to a raw material of the paste product. - 特許庁
粗挽き様のヘテロな食感を有する新規な水産練り製品又は畜肉練り製品の製造方法を提供すること。 To provide a method for producing a novel fish-paste or meat-paste product having coarse-ground hetero palate feeling. - 特許庁
練り製品の坐りを促進させ、ゲル強度を増強することにより、よりよい品質の魚肉練り製品を製造する方法を提供する。 To provide a method for producing a fish meat paste product with better quality by promoting the stability of a fish paste product, and reinforcing gel strength. - 特許庁
異形断面を有する皮なし練り製品を安定した品質を有して製造し得る皮なし練り製品の製造装置を提供する。 To provide a device for producing a paste product without having a skin capable of producing the paste product without having the skin and having a modified shape cross section with a stable quality. - 特許庁
練り製品を簡単な構造の装置によって加熱し得るようにし、練り製品全体が均一の温度となるように加熱し得るようにする。 To provide the subject method and system of simple structure therefor designed to attain uniform temperature of fish paste products as a whole. - 特許庁