「肉付く」を含む例文一覧(9)

  • 付く
    to gain flesh―gather flesh―put on flesh  - 斎藤和英大辞典
  • 付く
    to put on flesh―gather flesh  - 斎藤和英大辞典
  • (体が)太って付く
    to gain weight  - EDR日英対訳辞書
  • 台湾では一般的に豚鬆は淡い茶色に着色されており、牛鬆は濃い茶色に着色されているため概観で見分けが付く
    In Taiwan, generally, the pork rou sing is colored light brown, whereas, the beef rou sing is colored dark brown making them readily distinguishable.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 生の鶏を食べると、毒効果が付く
    Eating raw chicken can give you food poisoning. - Tatoeba例文
  • 穂花序という,茎に付く花の並び方
    a type of inflorescence, called spadix  - EDR日英対訳辞書
  • これにより、無駄なが他の部分に付くことが無くなり、外周部に高圧の作用する部材を、当該外周部分の厚t2が素材の厚t1によってさほど規制を受けず製造することが出来、最適な形状の筒部材の製造が可能となる。
    By this method, an unnecessary thickness is not imparted to an other part, the member subjecting to high pressure to the outer peripheral part can produce the thickness t2 of the outer peripheral part from the stock thickness t1 without receiving much restriction, thus, production of the cylindrical member of an optimum shape is made possible. - 特許庁
  • これにより、クレーター状の支持孔22の周縁23にや魚等の食材が接触し支持されるようになるため、鍋本体2の表面にや魚等がその弾性によって接触して張り付くことが防止される。
    Thus, food materials such as meat and fish are supported in contact with the peripheries 23 of the supporting holes 22 in the form of the craters, thereby the meat, fish, or the like, are prevented from sticking to the surface of the griddle body 2 by their elasticity. - 特許庁
  • や魚等の弾性に富む食材を焼いても張り付くことがなく、また煙の発生を防止した調理具を提供する。
    To provide a cooking tool to which an elastic food material such as meat and fish does not stick at the time of roasting and which prevents the generation of smoke. - 特許庁

例文データの著作権について