ALPHA-GLUCOSIDASE INHIBITOR COMPRISING PALO AZUL AS ACTIVE INGREDIENT パロアッスルを有効成分とするα−グルコシダーゼ阻害剤 - 特許庁
The α-glucosidase inhibitor comprises a powder of Palo azul (scientific name Cyclolepis genistoides Don., Compositae) and/or its extract as an active ingredient. パロアッスル(Palo azul:学名Cyclolepis genistoides Don.キク科)の粉末及び/又は抽出エキスを有効成分として含有してなることを特徴とするα−グルコシダーゼ阻害剤。 - 特許庁
It seems that the stalks and leaves of the Palo azul contain α-glucosidase-inhibiting substance suppressing excessive energy supply, and thereby food material using the stalks and leaves of the Palo azul is effective on prevention and curing of diabetes and/or obesity. このパロアッスルの枝葉等には、過剰なエネルギーの供給を抑制するα−グルコシターゼ阻害物質が含まれていると考えられ、これを用いた食材は糖尿病や肥満症の予防・治療に有効である。 - 特許庁
When the functional food and drink is produced as baked confectionery, the powdery Palo azul and seed germs such as brown rice germs are admixed to confectionery dough. 機能性飲食品として焼き菓子を製造するときには、生地に、パロアッスルの粉末と玄米胚芽等の種子胚芽を添加混合する。 - 特許庁
The functional food and drink contains chopped or powdery natural herbs (Palo azul belonging to oxeye) having α-glucosidase-inhibiting action, or its extract. 本発明の機能性飲食品は、α—グルコシダーゼ阻害作用を有する天然ハーブ(キク科植物のパロアッスル)の細断物、粉末又はその抽出物を含有する。 - 特許庁