「Bread crumbs」を含む例文一覧(74)

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  • coat with bread crumbs
    パン粉で覆う - 日本語WordNet
  • cover with bread crumbs
    パン粉をまぶす - 日本語WordNet
  • I coated the meat with bread crumbs.
    焼く前に肉にパン粉をまぶした. - 研究社 新和英中辞典
  • PRODUCTION OF FUNCTIONAL BREAD CRUMBS
    機能性パン粉の製造方法 - 特許庁
  • He ate the bread, then whisked the crumbs off his coat.
    彼はパンを食べ終えると上着からパンくずを払いのけた. - 研究社 新英和中辞典
  • INSTRUMENT FOR FRYING FOOD WITH BREAD CRUMBS
    パン粉付き食品用フライ料理器具 - 特許庁
  • RESIN COMPOSITION UTILIZING BREAD CRUMBS AND ITS MOLDED ARTICLE
    パン屑を利用した樹脂組成物及びその成形物 - 特許庁
  • a cheese dish made with egg and bread crumbs that is baked and served in individual fireproof dishes
    個別の耐熱皿で焼いて出される、卵とパン粉を使ったチーズ料理 - 日本語WordNet
  • To provide functional bread crumbs having excellent adhesiveness to a food material.
    食材に対して付着性の良好な機能性パン粉を提供すること。 - 特許庁
  • ANIMAL EXCREMENT-TREATING MATERIAL CONTAINING BREAD CRUMBS AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME
    パン屑を含有した動物の排泄物処理材及びその製造法 - 特許庁
  • The roasted bread crumbs containing oil and fat contains bread crumbs and oil and fat, and is obtained by roasting a mixture of the bread crumbs and the oil and fat.
    本発明は焙焼済み油脂含有パン粉であって、パン粉と、油脂とを含んでなり、前記パン粉と、前記油脂との混合物を焙焼してなるものである焙焼済み油脂含有パン粉である。 - 特許庁
  • What can be said about bread crumbs as a binder is that using bread crumbled into small pieces and soaked in milk makes hamburgers smoother in texture and milder in taste than using bread crumbs commercially available.
    繋ぎのパン粉は、市販のものをそのまま使うよりも、細かくちぎった食パンを牛乳等でふやかしたものを用いる方が食感が増し、加えて味がまろやかになる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • flaked fish baked in a loaf with bread crumbs and various seasonings
    魚のフレークにパン粉と様々な調味料を加え、かたまりにして焼いたもの - 日本語WordNet
  • a dish of ground meat to which minced onions, spices and bread crumbs are added and then rounded into an oval shape and grilled
    ひき肉にタマネギのみじん切り,調味料,パン粉などを加え,楕円形にまとめて焼いた料理 - EDR日英対訳辞書
  • Then, coat the stretched prawn with flour, beaten egg and bread crumbs in that order, and deep-fry it in hot cooking oil.
    その後、小麦粉、溶き卵、パン粉の順に衣をつけ、食用油で揚げる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Sprinkle a smidgeon of pepper on the oyster, coat it with the flour, dip it in the beaten egg, and then dredge in the bread crumbs.
    牡蠣にコショウを少量ふり、小麦粉をまぶし溶き卵をつけ、パン粉付けをおこなう。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • This burger is made by coating a shrimp patty with crushed Kappa Ebisen instead of bread crumbs.
    このバーガーは,エビのパテにパン粉ではなく砕いたかっぱえびせんをつけて作る。 - 浜島書店 Catch a Wave
  • The bread crumbs featuring comprising a disaccharide, an emulsifier and protein are used.
    二糖類および乳化剤さらに蛋白質を含有することを特徴とするパン粉。 - 特許庁
  • To provide bread crumbs suitable for sauteing food with a small quantity of oil in a frying pan.
    フライパンに少量の油で焼き揚げ調理するのに適したパン粉を提供すること。 - 特許庁
  • The food is taken out of the fry cooking instrument in the cooked state with the undamaged coating of bread crumbs.
    食品は、パン粉の衣が無傷のまま、料理された状態でフライ料理器具から取り出される。 - 特許庁
  • To provide roasted bread crumbs slightly having oil-and-fat components and free from cooking with oil.
    本発明は油脂成分が少なく油調理が不要なパン粉を提供する。 - 特許庁
  • It has been found that this new raw material is obtained by effectively using bread crumbs.
    本発明の課題を解決するためには、パン屑を使用することが有効であることを見出した。 - 特許庁
  • The bread crumb composition contains dried bread crumbs; a pregelatinized starch and/or a powdered protein; and a protease.
    乾燥パン粉と;α化澱粉及び/又は粉状蛋白と;プロテアーゼとを含むことを特徴とするパン粉組成物。 - 特許庁
  • The edible vessel made of bread crumbs is obtained through the following process: molding oil and fat solid at normal temperature in a mold; applying batter to the molded oil and fat; and applying bread crumbs to the batter-applied molded oil and fat followed by frying it in oil.
    常温で固体状の油脂を型枠に成型し、これにバッター付け、次いでパン粉付けを施した後、油でフライ調理する方法によって製造された、パン粉衣からなる可食容器。 - 特許庁
  • To provide a dusting device which is used for foods and can dust bread crumbs without finely crushing the bread crumbs and whose whole body can be manufactured in a compact size and at a low cost.
    装置全体をコンパクトにできるとともに、低コストで製作できるものであって、パン粉を細片状に砕くことなく振り掛けることのできる食品用粉付け装置の提供を図る。 - 特許庁
  • To provide an excellent industrial method for greatly reducing a production loss in an electrode bread baking for bread crumb production, that is, reducing a residual amount and a burnt deposit of bread crumbs to an electrode plate of a bread dough.
    パン粉製造のための電極式パン焼成における製品のロス、すなわち、パン生地の電極板への残留量及び焦げを大幅に低減させる優れた工業的方法を提供する。 - 特許庁
  • To provide bread crumbs excellent in crisp texture and solubility in a mouth and capable of maintaining the texture even after preservation for a long period of time, and to provide a bread crumb production method, a bread crumb improving agent, and a bread crumb improving method used for the bread crumb production method.
    サクサクした食感や口溶けに優れ、更に長期間冷凍保存した後においても、その食感を維持することが可能なパン粉及び該パン粉製造方法、並びに前記パン粉製造方法に用いられるパン粉改良剤及びパン粉改良方法の提供。 - 特許庁
  • Styles of preparing pork cutlets vary considerably: Some are covered in bread crumbs and deep fried like the Japanese style tonkatsu, whereas others are fried in a frying pan with a small amount of oil.
    豚カツのように豚肉にパン粉をまぶし、油で揚げる形態もあるが、フライパンに少量の油を垂らして焼くものなど多種多様である。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Finely ground or smashed meat is thickened with chicken eggs, yam, bread crumbs, and so on and is seasoned with ginger, salt, soy sauce, and so on.
    細かくすり潰したり叩いた肉に、鶏卵やヤマノイモやパン粉などのつなぎと生姜や塩や醤油などの調味料合を加える。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • There is also a recipe for cooking croquette in a way that mashed potatoes are coated with bread crumbs and deep fried.
    ただしジャガイモをつぶした物にパン粉をまぶして揚げて作ったクロケットのレシピも見いだされる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Kushikatsu is a skewer dish with bite-sized meats and vegetables on the skewer breaded with flour, eggs and bread crumbs, which is deep-fried.
    串カツ(くしカツ)は、小ぶりに切った肉や野菜などを串に刺して、小麦粉、溶いた鶏卵、パン粉の順に衣をまぶして揚げた料理。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • The croquette before cooking is obtained by wrapping the croquette dough 1 with batter coating 2 made from wheat flour, egg and bread crumbs.
    次に、このコロッケ生地1を、小麦粉と玉子とパン粉からなる衣2で包んで調理前コロッケを作る。 - 特許庁
  • The raw material preferably contains at least one kind selected from onions, eggs, bread crumbs and salt.
    更にまた、前記原料が、タマネギ、卵、パン粉、塩から選ばれた少なくとも1種を含有することが好ましい。 - 特許庁
  • Preferably the formed material contains at least one kind of material of egg, starch granule, bread crumbs, milk and spice.
    更に卵、でんぷん粒、パン粉、牛乳、そして香辛料のうちの少なくとも一種の材料が上記成型物に含有されていることが好ましい。 - 特許庁
  • To provide a low-cost plastic composition prepared by effectively utilizing wasted bread crumbs, especially a biodegradable plastic composition; and a biodegradable plastic molding.
    廃棄物となっているパン屑を有効利用した安価なプラスチック組成物、特に生分解性を有するプラスチック組成物の提供。 - 特許庁
  • To provide a method and a device for frying food such as a piece of meat which is buttered and coated with bread crumbs without damaging the coating.
    バッターを施しパン粉をまぶして衣を付けた肉片のような食品を衣が無傷のままでフライにする方法及び装置を提供する。 - 特許庁
  • To provide a processed food having a crispy feeling even when the processed food such as fried food using bread crumbs is preserved in a frozen state and then is eaten after being defrosted.
    パン粉を使用した揚げ物等の加工食品を冷凍保存して、解凍後に食しても、クリスピー感のある加工食品を提供する。 - 特許庁
  • To provide rice bread crumbs for fry, which prevents fry foods from making contact with each other and causing adhesion among the foods.
    油調時においてフライ用冷凍食品同士の接触でフライ食品同士が付着するのを防ぐことが可能なフライ用米パン粉を提供する。 - 特許庁
  • To provide a method for producing a fried food with bread crumbs, for obtaining the fried food with bread crumbs, having slight loss of resilience of coating and retaining crispy feeling just after deep-drying when heating with a microwave oven after freezing as a matter of course, and preserving in a further severe preservation condition, refrigerating or a room temperature condition.
    冷凍は勿論のこと、更に保管条件の厳しい、冷蔵または室温状態で保存された後に電子レンジ等で加熱した場合に、衣のヘタリが小さく、油ちょう直後のサクミ感が保持されたパン粉付けフライ食品が得られる、パン粉付けフライ食品の製造方法を提供すること。 - 特許庁
  • This method for producing the fried food with bread crumbs comprises attaching to ingredients, first batter liquid and breader in this order, deep-frying the product, and attaching to the product, second batter liquid containing oil and fat and bread crumbs in this order followed by deep-drying.
    具材に、第1バッター液、およびブレッダ−粉をこの順番で付着させた後、油ちょうし、次いで、油脂を含有する第2バッター液、およびパン粉をこの順番で付着させた後、油ちょうすることを特徴とするパン粉付けフライ食品の製造方法。 - 特許庁
  • To provide variety bread dough for obtaining variety bread in whose inner phase a taste substance is uniformly scattered and which does not give a sense of incompatibility between the texture of the tasted portion and the texture of bread crumbs used as a base, and to provide a method for producing the variety bread having the characteristics.
    内相に呈味物質が均等に点在し、且つ、その呈味部分の食感と、ベースとなるパンのクラムの食感との間に違和感のないバラエティブレッドを得るためのバラエティブレッド生地、および該特徴を有するバラエティブレッドの製造方法を提供すること。 - 特許庁
  • Broadcasted on April 22, 2009, a TV program, 'Tameshite Gatten' (Experience and Understand), of Japan Broadcasting Corporation introduces the way to use 'fu' (bread like pieces of wheat gluten) and 'kanten' (Japan agar) instead of using bread crumbs.
    なお、日本放送協会のためしてガッテンでは2009年4月22日の放送でパン粉の代用として麩と寒天を使用する方法を紹介している()。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • The bread crumb composition contains: 100 pts.mass of dried bread crumbs; 4-50 pts.mass of a pregelatinized starch and/or a powder protein; and 0.2-6 pts.mass of polysaccharide thickeners.
    乾燥パン粉100質量部と;α化澱粉及び/又は粉状蛋白4〜50質量部と;増粘多糖類0.2〜6質量部とを含むことを特徴とするパン粉組成物。 - 特許庁
  • To obtain at low costs a biodegradable product with dough losses, processed residual pieces, bread crumbs, etc., of various breads as its raw materials that occur in large quantities in the processes of bread manufacturing and marketing and that are disposed of as industrial wastes.
    本発明は、食用パンの製造および販売過程で大量に発生し、産業廃棄物として廃棄されている各種パンのロス生地、加工残片、ロスパン等を原料とし、安価に生分解性成形品を得ることを目的とする。 - 特許庁
  • To provide an ultra mini-sized table top cleaner capable of efficiently removing small dust including residues generated in using a rubber eraser, or bread crumbs dropped on a table in eating bread.
    消しゴムを使った時に発生する消しカス、食パンを食べる時に食卓に落ちるパン粉など、小さいゴミを効率よく掃除する、超ミニサイズ卓上クリーナを提供する。 - 特許庁
  • To provide such a piece of superimposedly baked bread that: two slices of bead each with a desired thickness are baked using a toaster oven or the like, the baked outer faces are made inside respectively, and softness is kept and baked bread crumbs are ensured not to be scattered.
    オーブントースタなどで好みの厚さの食パン2枚を重ねて焼き、焼いた外側の面をそれぞれ内側にして、やわらかさと焼き屑が飛び散らないようにした重ね焼き食パンを提供する。 - 特許庁
  • Bread crumbs are prepared by adding 5-20 wt.% flour including a high content of protein to a raw material for bread dough, and can impart fried food capable of being sauteed with a small quantity of oil and having a moderate crispness, a good color of fried food and a flavor.
    パン生地原料に高タンパク質含有穀粉を添加して得られるパン粉で、少量の油で油調でき、適度な食感があり、揚げ色が良く、風味のあるフライを造ることができる。 - 特許庁
  • To prevent crumbs of bread from adhering to a blade when a bread slicer is in operation, without requiring a worker to remove them, and prevent reduction in sharpness of the blade by minimum required maintenance.
    食パンスライサの運転中にブレードへの切りカスの付着を防いで、作業者の手作業での除去作業を不要として、必要最低限のメンテナンスによってブレードの切れ味の低下を抑制し得る。 - 特許庁
  • The rice bread crumbs for fry are obtained by adding at least one powdery material selected from starch, dietary fibers and soft wheat flour to rice bread grains produced from raw material consisting mainly of rice powder to make them lie between the rice bread grains.
    主に米粉を含む原料から製造された米パン粉粒子に、澱粉、食物繊維および薄力粉の群から選ばれる少なくとも1つの粉末材料を混合して米パン粉粒子間に介在させたことを特徴とするフライ用米パン粉。 - 特許庁
  • The method for producing the yeast doughnut comprises a step for dividing and molding a doughnut dough, a step for inserting the molded dough into a toaster, a step for baking or steaming the molded dough, a step for subjecting the baked or steamed dough to injection, a step for attaching a batter or bread crumbs to the injected dough and frying the dough with the batter or the bread crumbs.
    ドーナツ生地を分割・成型に付する工程と、次いでホイロに付する工程と、次いで焼成または蒸しに付する工程と、次いでインジェクションに付する工程と、次いでバッター付けおよびパン粉付けに付する工程、および、フライに付する工程を含むことを特徴とするイーストドーナツの製造方法。 - 特許庁
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