「Frier」を含む例文一覧(26)

  • FRIER
    フライヤー - 特許庁
  • PRESSURE FRIER
    圧力フライヤー - 特許庁
  • ELECTROSTATIC FIELD FRIER
    静電場フライヤー - 特許庁
  • BASKET FOR FRIER
    フライヤー用バスケット - 特許庁
  • SHAPE OF HEATER FOR FRIER
    フライヤーのヒータ形状 - 特許庁
  • OXIDATION PREVENTING METHOD FOR OIL AND FRIER
    油の酸化防止方法及びフライヤー - 特許庁
  • The cooking apparatus F is provided with a cooking auxiliary machine A1 and a frier 5.
    調理装置Fは、調理補助機A1とフライヤー5を備えてなる。 - 特許庁
  • CONVEYOR TYPE CONTINUOUS FRIER USING BASKET AND BASKET USED IN THE SAME
    バスケットを用いたコンベア式連続揚げ物器とそれに用いるバスケット - 特許庁
  • To provide an electrostatic field frier which is highly safe and capable of surely securing an electrostatic field.
    安全性が高く、確実に静電場を確保できる静電場フライヤーを提供する。 - 特許庁
  • The method for providing noodles or buckwheat noodles comprises frying foods ordered from visitors by using an automatic frier enabling rapid frying.
    客からの注文品を急速揚げが可能な自動フライヤーを用いて揚げることを特徴とする。 - 特許庁
  • To efficiently produce a large amount of deep-fried mixed vegetable coated with flour which is shaped well using an electric frier.
    電気フライヤーを用いて形の整ったかき揚げを効率良く大量に製作する。 - 特許庁
  • The settler is taken off from the ejection port of the frier to discard the settled matters such as fried dust.
    フライヤー排出口より沈殿器を取りはずし、揚げカス等沈殿物を廃棄する。 - 特許庁
  • After the use of the frier, the valve 3 at the ejection port 2 is closed and the top oil re-usable stored in the frier oil tank is separated from the settled matters such as fried dust.
    フライヤーの使用後に排出口2バルブ3を閉めて、フライヤー油槽に貯留する再使用可能な上澄み油と廃棄する揚げカス等沈殿物を分離する。 - 特許庁
  • The layout in the store is constituted so that an order counter 3, an automatic frier 4 and a meal serving counter 5 are arranged in this order along a moving pathway of visitors and frying operation in the automatic frier can visually be checked by visitors.
    例えば、店内のレイアウトは、客の移動経路に沿って順に、注文カウンター3、自動フライヤー4、及び、配膳カウンター5を配置し、前記自動フライヤーにおける揚げ作業を客が視認可能にする。 - 特許庁
  • To provide a basket for a frier for easily separating a fried food from an inside.
    油揚げ後の食品が内面から容易に剥離できるフライヤー用バスケットを得ることを課題としている。 - 特許庁
  • The device for producing fried food comprises a low-temperature frier 1 frying bean curd dough 3 in low-temperature oil, and a superheated-steam tank 4 jetting superheated steam 6 to the bean curd dough 3 fried with the low-temperature frier 1 in a high-temperature space to be subjected to heating treatment so as to produce fried bean curd.
    低温の油で豆腐生地3をフライする低温フライヤー1、その低温フライヤー1でフライされた豆腐生地3に対して高温空間内で過熱水蒸気6を噴射して加熱処理する過熱水蒸気槽4からなるフライ食品製造装置で油揚げを製造する。 - 特許庁
  • The fried dust settler is linked below a valve 3 of an ejection port 2 at a frier oil tank 1 and the frier is used by opening the valve 3 provided at the ejection port 2 while the fried dust, or the like generated is allowed to settle into the fried dust settler.
    フライヤー油槽1の排出口2バルブ3下方に揚げカス沈殿器をを連結し排出口2に設けられたバルブ3を開けてフライヤーを使用し、その間に生じる揚げカス等を連結した揚げカス沈殿器に沈殿させる。 - 特許庁
  • To provide an oxidation preventing method for oil and a frier which can avoid the deterioration and denaturalization of oil attributed to the oxidization, thermal polymerization and hydrolysis of oil.
    油の酸化、加熱重合及び加水分解を起因とする油の劣化、変質を未然に回避することができる油酸化防止方法及びフライヤーを提供する。 - 特許庁
  • The liquid heating cooking apparatus includes a frier 1 configured so that prepurging of its combustion chamber 23 is conducted with a turbo fan 32 and then an ignition burner 41 is ignited by an ignition electrode 42 to make a transfer firing to a main burner 20.
    本実施形態のフライヤー1では、ターボファン32によって燃焼室23のプリパージを行った後に、点火電極42によって点火バーナ41に点火しメインバーナ20に火移り着火させる。 - 特許庁
  • This pressure frier 1 is so formed that a cooking container 3 has a nozzle 12 and the nozzle 12 is connected with an aqueduct 13 guided from waterworks.
    圧力フライヤー1において、調理容器3にはノズル12が設けられ、このノズル12に、上水道から導かれる水管13が接続されている。 - 特許庁
  • When an operation switch 42 is temporarily stopped, the operation of a frier is continued and a line ranging from an accumulator chamber 4 to packaging machines 12a to 12d is stopped (step S6).
    運転スイッチ42が一時停止状態になると、フライヤの運転は続行され、アキュムレ—タ室4から包装機12a〜12dまでのラインが停止する(ステップS6)。 - 特許庁
  • In the fried noodle production apparatus, a cylindrical noodle cage opened vertically with a noodle retaining pin protruded on the inner circumferential surface is made movable along a circulation path formed within the frier.
    内周面に麺係止ピンを突設した上下方開口の筒状の麺かごがフライヤ内部に形成した循環路に沿って移動できるべく構成したこと。 - 特許庁
  • To provide a frier which achieves an effective inhibition of the deterioration of frying oil by linking a fried dust settler for separating re-usable oil from waste settled matters such as fried dust to an oil tank bottom part inclined.
    揚げ油の劣化の抑制をより効果的にし再使用可能な油と廃棄する揚げカス等沈殿物とを分離させる揚げカス沈殿器を傾斜させた油槽底部に連結したフライヤーを提供する。 - 特許庁
  • An oil surface dividing apparatus 10 is fitted to the electric frier F to divide an upper layer including the height position of an oil surface S in an oil tank 4 into a feeding area R1 and a cooking area R2, and to form a moving path Q between the lower end of a dividing part 11 and the bottom of the oil tank 4.
    電気フライヤーFに油面区画器具10を取着して、油槽4における油面Sの高さ位置を含む上層部を投入領域R1と調理領域R2とに区画すると共に、区画部11の下端と油槽4底部との間に移動通路Qを形成する。 - 特許庁
  • In this frying basket put in an oil vessel of the frier to make a small amount of fries, an electrode plate for forming a field is disposed at the inner bottom part, and an opening part equal to or narrower than the electrode plate is provided at the base part of the frying basket.
    フライヤーの油槽内に入れて少量の揚げ物を揚げるための揚げかごの内部底面部に、電場形成用の電極板を配設すると共に当該揚げかごの底面部に前記電極板と同等若しくは僅かに狭い開口部を設ける。 - 特許庁
  • In the electrostatic frier obtained by fixing an electrode net 5 forming an electrostatic field in an oil tub 15 on a supporting net 4 on heat tubes 15a in the tub 15 through insulators 7, a distance between the tubes 15a and the upper end of the wall surface of the tub 15 is extended to form a space sufficient for soaking food material in edible oil over the net 5.
    油槽15内に静電場を形成させる電極網5が前記油槽15内の熱管15a上の支持網4に絶縁体7を介して設けられた静電場フライヤーにおいて、前記熱管15aと前記油槽15の壁面上端との距離を広げ、食材が食用油に浸漬される十分な空間が前記電極網5の上側で形成させる。 - 特許庁

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