a smut fungus attacking Indiancorn トウモロコシを襲うクロボキン - 日本語WordNet
the pith of a stalk of Indiancorn とうもろこしの茎の芯 - EDR日英対訳辞書
parched corn was a staple of the Indian diet
あぶられたトウモロコシは、インドの食事の中心であった - 日本語WordNet
a common smut attacking Indiancorn causing greyish white swellings that rupture to expose a black spore mass
灰白の突出部は破裂して黒い胞子の塊を見せる - 日本語WordNet
each of the long filamentous styles that grow as a silky tuft at the tip of an ear of Indiancorn トウモロコシの穂の先端のすべすべとした房として成長するそれぞれの線状体の形式 - 日本語WordNet
dry seed-like fruit produced by the cereal grasses: e.g. wheat, barley, Indiancorn 穀草、例えば小麦、大麦、トウモロコシにより生産される乾燥した種のような実 - 日本語WordNet
yellow carotenoid (isomeric with lutein and occurs widely with it) that is the main pigment in yellow Indiancorn 黄色カロチノイド、(ルテインによる異性体の起こる、広く、それ) それをもって、黄色いインディアンコーンの主な顔料があります - 日本語WordNet
This food material or this food is obtained by germinating one or more miscellaneous cereals selected from a group consisting of foxtail millet, Chinese millet, barnyard millet, adlay, buckwheat, amaranthus, quinoa, indiancorn, red bean, sesame and barley or cereals containing these miscellaneous cereals so as to enrich alanine and γ-aminobutyric acid, compared with ungerminated miscellaneous cereals. 食品素材または食品は、アワ、キビ、ヒエ、ハトムギ、ソバ、アマランサス、キヌア、トウモロコシ、小豆、ゴマ、大麦からなる群から選ばれた一または二以上の雑穀または雑穀を含む穀類を発芽させ、発芽させていないものに比べ、アラニンとγ−アミノ酪酸を富化させてなる。 - 特許庁
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