「Japanese cuisine」を含む例文一覧(148)

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  • Japanese Cuisine
    日本料理 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • I like Japanese cuisine.
    和食が好きです。 - Tatoeba例文
  • Japanese food (Japanese cuisine)
    和食(日本料理) - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Do you like Japanese cuisine?
    和食は好きですか。 - Tatoeba例文
  • in Japanese cuisine, a kind of dishes called 'momiuri'
    揉み瓜という料理 - EDR日英対訳辞書
  • Dishes (plates and utensils for Japanese cuisine)
    食器(和食器) - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Higashiyama: Japanese cuisine
    東山 日本料理 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • These are similar to Japanese cuisine.
    これらは日本料理と似ている。 - Weblio Email例文集
  • Do you like Japanese cuisine?
    日本食はお好きですか。 - Tatoeba例文
  • in Japanese cuisine, bean curd boiled in thin broth, called 'yu-dofu'
    湯豆腐という食べ物 - EDR日英対訳辞書
  • The terms "Japanese cuisine" and "Japanese style dishes" implicate the 'traditional' Japanese cuisine.
    日本料理や和食という語には「伝統的な」日本料理という意味合いがある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Japanese eat more than just Japanese cuisine.
    日本人は和食ばかり食べているわけではありません。 - Tatoeba例文
  • Japanese eat more than just Japanese cuisine.
    日本人は和食ばかり食べているわけではありません。 - Tanaka Corpus
  • It is a yoshoku (Western-style Japanese cuisine) made by arranging pasta, a Western cuisine, to suit Japanese tastes.
    西洋料理のパスタを日本人の好みに合うように創作された洋食である。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • I like sushi the best out of all Japanese cuisine.
    私は日本料理の中で寿司が一番好きです。 - Weblio Email例文集
  • I eat Japanese cuisine once in a while.
    私は時々日本料理を食べます。 - Weblio Email例文集
  • Rice cakes are a Japanese cuisine made from rice.
    お餅はもち米でできた日本の食べ物です。 - 時事英語例文集
  • One can enjoy Kyo-ryori (Japanese cuisine of Kyoto) and Nagashi-somen (flowing somen noodles).
    京料理や流しそうめんを楽しむことができる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 'It is affiliated with the Zenkoku Mebaekai Rengokai (Junior Traditional Japanese Cuisine Restaurant Association).'
    「全国芽生会連合会に所属している」 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 'It can serve traditional elegant Japanese cuisine and provide high-class reception.'
    「正統な料理、高いおもてなしができる」 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • An organization under the immediate control of the Traditional Japanese Cuisine Restaurant Association.
    全料連の直属・直下の組織である。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • There is Junior Traditional Japanese Cuisine Restaurant Association as a centralized nationwide body.
    その全国組織として全国芽生会がある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • That made Yamakage the 'father of restoration of Japanese cuisine.'
    これにより、山蔭は「日本料理中興の祖」とされる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • This article describes yakitori (grilled chicken) in Japanese cuisine.
    日本料理の焼き鳥について記述する。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Yuan yaki is a kind of yakimono (grilled fish or meat) of Japanese cuisine.
    幽庵焼き(ゆうあんやき)は、和食の焼き物のひとつ。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Rikyuage is a kind of agemono (deep-fried food) of Japanese cuisine.
    利休揚げ(りきゅうあげ)は、和食の揚げ物のひとつ。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Teriyaki is a cooking technique used in Japanese cuisine.
    照り焼き(てりやき)とは日本料理の調理法。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Kotsuzake is a Japanese cuisine, and is a way of drinking sake.
    骨酒(こつざけ)は、日本料理で、酒の飲み方のひとつ。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Oden is a type of boiled and seasoned food in Japanese cuisine.
    おでん(御田)は、日本料理のうち、煮物料理の一種。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Sushi is a Japanese cuisine consisting of vinegared rice and slices of raw fish.
    寿司-酢飯と生魚の切り身を握る日本料理 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • "Teppanyaki" is also popular overseas as Japanese cuisine.
    海外でもenTeppanyakiの名前で日本料理として普及している。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Uniquely Japanese culture and cuisine are still highly appreciated today.
    現在でも独特の文化や料理は高く評価されてる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • New Course in Japanese Cuisine at U.S. Culinary School
    米国の料理学校に日本料理の新講座 - 浜島書店 Catch a Wave
  • Naturally, Kyo-yasai is used for Japanese cuisine; moreover, it is often used for French and Italian cuisine.
    日本料理には当然使われるが、フランス料理、イタリア料理でも多く使われている。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • In Shippoku Cuisine (special Chinese cuisine developed in Nagasaki Prefecture into which Japanese cooking methods were incorporated), gozen-jiruko under the name of 'Ume Wan' is served as dessert.
    また、長崎の卓袱料理においては「梅椀」という名で御前汁粉がデザートとして出される。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • They are also important as cooking ingredients in Japanese cuisine, and there are many restaurants called unagiya (eel restaurant) that specialize in eel cuisine.
    日本料理の食材としても重要で、鰻屋と呼ばれるウナギ料理の専門店も多い。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • However, during Sung and after that, Chinese cuisine changed drastically, and other Asian cuisine as well as Japanese cuisine have developed independently of each other.
    しかしながら、宋(王朝)代以降の中国料理が大きく変化したこと、日本料理や他のアジアの料理がそれぞれ独自の発達を遂げた。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Ryotei refers to a high class restaurant serving mainly Japanese cuisine.
    料亭(りょうてい)とは、主に日本料理を出す高級飲食店である。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Often, the cuisine centers on Japanese food, and is served in a private room.
    料理は和食が中心で、個室で供される事が多い。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Explained here is the so-called kappo-ryotei (fancy restaurant serving mainly Japanese cuisine).
    ここで説明するのは、あくまでもいわゆる料理屋(割烹料亭)を指す。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 'It is affiliated with the Traditional Japanese Cuisine Restaurant Association.'
    「全国料理業生活衛生同業組合連合会に所属している」 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • There are Chiku Mebaekai (Regional branches of Junior Traditional Japanese Cuisine Restaurant Association) all over the 37 regions nationwide, and the number of members is about 500 at present.
    全国37の地域に地区芽生会があり現在、会員数は約500。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Restaurants which serve yakitori as Japanese cuisine have been increasing overseas as well.
    海外においても日本料理の焼き鳥が食べられる店は増えている。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • A distinct strand of Japanese cuisine, kaiseki is introduced below.
    ここでは日本料理の中にある和食の一分野である懐石を紹介する。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Kaiseki ryori is a form of Japanese cuisine.
    会席料理(かいせきりょうり)は、和食の料理形式の一である。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Young buds covered with agar are valued as material for Japanese cuisine.
    寒天質で覆われた若芽は日本料理で食材として珍重される。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • It is served as a simmered dish as is, or used as a material for oden (a Japanese hot-pot cuisine containing a variety of ingredients cooked in a broth).
    そのまま煮物として、またおでんだねなどにも用いられる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Japanese cuisine is attracting more and more attention in the world, especially in the United States.
    日本料理は世界中で,特に米国でますます関心を集めている。 - 浜島書店 Catch a Wave
  • Consumers have high regard for Japanese cuisine's beautiful arrangement.
    日本の料理の盛り付けの美しさに対しては評価が高い。 - 経済産業省
  • Whereas 'Traditional Japanese Cuisine Restaurant Association' is a nationwide body, there may be a 'Regional Japanese Restaurant Association' in each region.
    地域ごとの「料理業生活衛生同業組合」が存在し、全料連が全国組織である。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
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