「Trifolium」を含む例文一覧(8)

  • trifolium pratense.
    trifolium pratense。 - PDQ®がん用語辞書 英語版
  • also called purple clover, wild clover, and trifolium pratense.
    「purple clover(ムラサキツメクサ)」、「wild clover(野生のクローバー)」、「trifolium pratense」とも呼ばれる。 - PDQ®がん用語辞書 英語版
  • also called red clover, purple clover, and trifolium pratense.
    「red clover(アカツメクサ)」、「purple clover(ムラサキツメクサ)」、「trifolium pratense」とも呼ばれる。 - PDQ®がん用語辞書 英語版
  • also called red clover, wild clover, and trifolium pratense.
    「red clover(アカツメクサ)」、「wild clover(野生のクローバー)」、「trifolium pratense」とも呼ばれる。 - PDQ®がん用語辞書 英語版
  • a plant of the genus Trifolium
    シャジクソウ属の植物の1つ - 日本語WordNet
  • This food is obtained by mixing a dry powder or an extracted essence of a plant belonging to the genus Trifolium as a principal ingredient with a dry powder or an essence of a medicinal and/or an edible plant.
    ジャジクソウ属植物の乾燥粉末又は抽出エキスを主成分とし、薬用及び/又は食用植物の乾燥粉末又はエキスを混合したこと。 - 特許庁
  • There are provided uses of honey derived from Trifolium repens or an extract of the honey in the cosmetic composition as an activating agent for preventing or retarding the expression of signs of aging of the skin or decelerating the action of the same, especially promoting reconstruction of epithelium, enhancement of skin tension and/or especially, reduction or absorption of wrinkles of the face and the neck.
    肌の老化兆候の出現を予防若しくは遅延、又はその作用を減速させ、特に上皮の再構成、肌の張り強化及び/又は特に顔や首の皺やすじの低減若しくは吸収の促進をする活性剤としての、クローバー(Trifolium repens)由来の蜂蜜又は該蜂蜜のエキスの化粧組成物における使用。 - 特許庁
  • This isoflavone derivative having the excellent estrogen-adjusting action is a derivative prepared by ester-bonding isoflavone to a fatty acid, and is obtained by mixing a crushed product of black Ficus carica fruits or Trifolium pratense flowers, foliages or seeds with a lipase for transesterificatoin and then heating the mixture, or by fermenting fishes and soybeans with Bacillus natto and then extracting the fermentation product with a vegetable oil.
    エストロゲン調節作用を有するイソフラボン誘導体は、イソフラボンと脂肪酸とエステル結合してなる誘導体であり、黒イチジクの実又はアカツメクサの花又は葉茎又は種子の粉砕物とエステル交換用リパーゼを添加し加温、又は、魚類、大豆と納豆菌により発酵し、植物油で抽出して得られる。 - 特許庁

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