「baked goods」を含む例文一覧(13)

  • baked goods
    オーブンで焼かれた食品 - 日本語WordNet
  • a workplace where baked goods (breads and cakes and pastries) are produced or sold
    焼き物(パン、ケーキ、焼き菓子)が作られ、売られる仕事場 - 日本語WordNet
  • fat such as butter or lard used in baked goods
    焼き物に使うバターやラードなどの油脂 - 日本語WordNet
  • You can buy baked goods and other kinds of sweets for a few dollars.
    数ドルで焼き菓子などのスイーツを購入できます。 - 浜島書店 Catch a Wave
  • HIGH FIBER AND HIGH PROTEIN BAKED GOODS PRODUCTION
    高繊維および高タンパク質のベークド物品の製造 - 特許庁
  • a powder that is used to make baked goods rise when cooked, called baking powder
    ベーキングパウダーという,ふくらませるために料理で用いられる粉 - EDR日英対訳辞書
  • METHOD AND APPARATUS FOR CONTROLLING DRYING OF PREVIOUSLY BAKED GOODS
    予め焼いた物品の乾燥を制御するための方法と装置 - 特許庁
  • baked goods made from or based on a mixture of flour, sugar, eggs, and fat
    小麦、砂糖、卵と脂の混合物でつくられるまたはそれをもとにした焼き物 - 日本語WordNet
  • To provide a continuous, mass production of baked goods such as crackers, snacks, and cookies of high protein and high fiber content.
    高タンパク質および高繊維含量のクラッカー、スナック、およびクッキーなどのベークド物品を連続大量生産する。 - 特許庁
  • a type of fat that has certain chemical properties and is usually found in processed foods such as baked goods, snack foods, fried foods, shortening, margarine, and certain vegetable oils.
    特定の化学的特性をもった脂肪の一種で、通常、焼いた食品、スナック、油であげた食品、ショートニング、マーガリン、特定の植物油などの加工食品に含まれる。 - PDQ®がん用語辞書 英語版
  • The baked goods may have a protein content of at least about 4 g, a fiber content of at least about 4 g, and a whole grain flour content of at least about 4 g per 30 g serving.
    ベークド物品は、30g単位当たり、少なくとも約4gのタンパク質含量、少なくとも約4gの繊維含量、および少なくとも約4gの全粒粉含量を有することができる。 - 特許庁
  • To provide a plastic oil/fat composition which serves as a raw material of plastic oil/fat such as shortening and margarine suitable for producing bread such as a loaf of bread and sweet baked goods.
    本発明は、食パン、菓子パンなどのパン類の製造に適したショートニング、マーガリンなどの可塑性油脂の原料となる可塑性油脂用組成物を提供する。 - 特許庁
  • To improve conventional food compositions for use in making baked goods and extruded food products by reducing the carbohydrate content.
    焼成品および押出し成形食料品を製造する際に使用するための従来の食品組成物を、炭水化物含有量を減らすことにより改良する。 - 特許庁

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