「chow」を含む例文一覧(18)

  • a breed of dog called Chow Chow
    チャウチャウという犬 - EDR日英対訳辞書
  • a dog called a chow dog
    唐犬という犬 - EDR日英対訳辞書
  • To make both sauce chow mein and salt chow mein in a single container of large helping of instant chow mein.
    即席大盛焼きそばの一つ容器内に、ソース焼きそばと塩焼きそばの双方を作ることとする。 - 特許庁
  • CONTAINER OF LARGE HELPING OF INSTANT CHOW MEIN ALLOWING SAUCE CHOW MEIN AND SALT CHOW MEIN TO BE MADE IN SINGLE CONTAINER AND SAVORED
    ソース焼きそばと塩焼きそばを一つ容器内で作り賞味出来る即席大盛焼きそばの容器。 - 特許庁
  • a Chinese food called chow mein
    炒麺という中華料理 - EDR日英対訳辞書
  • A central partition plate allowing hot water to pass therethrough is formed in a container body of large helping of instant chow mein provided with a hot water discharge opening on a lid film, and thereby a dried chow mein chamber for seasoning the chow mein with sauce and a dried chow mein chamber for seasoning the chow mein with salt are arranged.
    蓋フイルムに湯切り口を設けた即席大盛焼きそば容器本体内に、湯通りのする中央仕切り板を形成し、それによってソース味付けをするための乾麺室と塩味付けするための乾麺室を設ける。 - 特許庁
  • It has 900 followers and lives in T'an-mo-lo-Chow.
    所属900人を有し、耽没羅州に住す。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Fung then meets Shaolin kung fu practitioner Sing (Stephen Chow).
    それからファンは少林拳の信奉者であるシン(チャウ・シンチー)と出会う。 - 浜島書店 Catch a Wave
  • Used as an ingredient of a stewed dish like oden made in Chiu Chow, Guangdong, China.
    =-広東省の潮州料理などで作られる,おでんに似た煮込み料理の具のひとつとして用いる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • Will, Elizabeth, and Captain Barbossa become allies to save Jack and head for Singapore to meet Sao Feng (Chow Yun-Fat).
    ウィル,エリザベスとキャプテン・バルボッサは,ジャックを救うために仲間となり,サオ・フェン(チョウ・ユンファ)に会うためにシンガポールへ向かう。 - 浜島書店 Catch a Wave
  • One day, he starts out on a journey to find Master Roshi (Chow Yun-Fat) and collect all seven of the Dragon Balls scattered around the world.
    ある日,彼は亀(かめ)仙(せん)人(にん)(チョウ・ユンファ)を見つけ,世界中に散らばる7つのドラゴンボールをすべて集めるために旅に出る。 - 浜島書店 Catch a Wave
  • To provide a method for making delicious CHOW MEIN noodles having firmness, flavor and taste inherent in CHOW MEIN noodles, and unique palate feeling with crispy touch and mouth feeling by grilling both surfaces of noodles to make the surface scorched and using only pork, Japanese onion and bean sprouts as subsidiary food materials.
    麺の両面を焼いて焦げ目を付けると共に副食材も豚肉とネギとモヤシのみを使用することにより、焼そば本来のコシや香りや風味を有し、しかもシャキッとした歯ごたえと舌ざわりがある独特な食感を有する美味しい焼そばの製法の提供。 - 特許庁
  • The noodles are targeted on mainly 'steamed noodles' such as chow mein noodles and instant noodles and can be applied to Japanese wheat noodles, iced noodles, pasta, buckwheat noodles, and cold noodles.
    この発明は、主として焼きそば麺や即席麺などの「蒸し麺」を対象とするが、うどん、そーめん、冷麦、パスタ類、そば、冷麺に応用することができる。 - 特許庁
  • To provide a laminated foamed sheet for a polystyrenic resin foamed container constituted so as to reduce the elution of a styrene oligomer into soup at the time of cooking of precooked chow mein or the like.
    インスタント焼きそば等調理時にスープ中へスチレンオリゴマー溶出の少ないポリスチレン系樹脂発泡容器用の積層発泡シートを提供する。 - 特許庁
  • The method for producing the instant scorched Chow Mein comprises burning the surface of an instant fried noodle mass molded in a prescribed shape till the temperature of the surface of the noodle mass gets to 150-240°C to get scorched.
    所定形状に成型してなる即席油揚げ麺塊の表面に、該麺塊の表面温度が150°C〜240°Cになるまで焼成して焦げ目を付ける。 - 特許庁
  • To manufacture tasty heat-treated foods such as chow mein having a simple constitution, avoiding scorching and sticking and uniformly and evenly mixing the foods with sauce and the like.
    構成が簡単で、焦げがこびり付いたりせず、ソースなどが均一に混合されてバラツキのない、美味しい、焼そばなどの加熱処理食品を製造できる加熱処理食品製造装置およびそれを用いた加熱処理食品製造方法の提供。 - 特許庁
  • To provide a food preparing device capable of preventing unevenness in cooking and burning of foodstuffs by preventing the foodstuffs from twining around agitator blades in cooking food such as chow mein or fried rice sticks, and manufacturable relatively inexpensively.
    焼きそばや焼きビーフンなどの食品を調理する場合に、食材の撹拌羽根へのからみ付きを防止して食材に調理むらや焦げ付きを生じることを防止でき、また比較的安価に製作できる食品の製造装置を提供すること。 - 特許庁
  • To provide a new preservative for food having a preservation period- prolonging effect remarkably superior to conventional preservatives when applied to foods such as daily delivered commodities, especially processed cooked rice such as fried rice and chicken rice, soup-free noodle-type foods such as spaghetti, chow mein, baked noodle and baked rice powder, and processed foods of meats and fishes such as sausage and ham.
    日配品などの食品類、特に、焼飯,チキンライスその他の米飯加工品、スパゲッティ,焼そば,焼うどん,焼米粉等の非汁麺系食品類やソ−セ−ジ,ハム,その他の肉類や魚類の加工食品に適用して、従来のものに比べて顕著に高められた日持ち効果が得られる新規な食品保存剤を提供することにある。 - 特許庁

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