MILKPRODUCT AND ITS MANUFACTURING METHOD 乳製品およびその製造方法 - 特許庁
QUALITY IMPROVER FOR MILKPRODUCT 乳製品用の品質改良剤 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING SLIGHTLY ACIDIC MILK PROCESSED PRODUCT, AND SLIGHTLY ACIDIC MILK PROCESSED PRODUCT 弱酸性乳加工品の製造方法および弱酸性乳加工品 - 特許庁
ANTIULCERATIVE MILKPRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING ANTIULCERATIVE MILKPRODUCT 抗潰瘍性乳製品及び抗潰瘍性乳製品の製造方法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING FERMENTED MILKPRODUCT AND ITS PRODUCT 発酵乳製品の製造方法及びその製品 - 特許庁
A soybean milkproduct having a sufficiently controlled smell of soybean milk is obtained by preparing a soybean milkproduct containing a yeast essence in soybean milk. 酵母エキスを豆乳に加えた豆乳製品を得ることにより、豆乳臭が十分に抑制された豆乳製品を提供する。 - 特許庁
CONCENTRATED MILK TYPE EMULSIFIED PRODUCT AND MILK-CONTAINING DRINK USING THE SAME 濃縮乳タイプ乳化物およびそれを用いたミルク入り飲料 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING SOYBEAN MILK-LIKE BEVERAGE OR SOYBEAN MILK-LIKE FOOD PRODUCT EACH CONTAINING CEREAL 穀類入り豆乳様飲料または食品の製造方法 - 特許庁
LIGHT-RESISTANT FERMENTED MILK, LIGHT-RESISTANT FERMENTED MILKPRODUCT AND ITS PRODUCING METHOD 耐光性発酵乳、耐光性発酵乳製品およびその製造方法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING FRUIT- OR VEGETABLE-CONTAINING FERMENTED MILK, AND FERMENTED MILK FOOD PRODUCT 果物又は野菜入り発酵乳の製造方法および発酵乳食品 - 特許庁
LIGHT-RESISTANT FERMENTED MILK, LIGHT-RESISTANT FERMENTED MILKPRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME 耐光性発酵乳、耐光性発酵乳製品およびその製造方法 - 特許庁
This milk beverage comprises fresh milk and/or a milkproduct as a main raw material and a milk peptide and a herb extract. 生乳及び/又は乳製品を主原料とし、乳ペプチド及びハーブエキスを含有する乳飲料。 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING POWDER SOYBEAN MILK FROM SOYBEAN POWDER AS RAW MATERIAL, POWDER SOYBEAN MILK AND MILKPRODUCT OBTAINED BY PROCESSING POWDER SOYBEAN MILK 大豆粉を原料とする粉豆乳の製造方法、粉豆乳及び粉豆乳を加工した乳製品 - 特許庁
To obtain a soybean milkproduct having a sufficiently controlled smell of soybean milk in soybean milk having a problem of smell of the soybean milk. 豆乳臭が問題となる豆乳製品において、豆乳臭が十分に抑制された豆乳製品を提供することを目的とする。 - 特許庁
This functional composition comprises a soybean milk fermentation product obtained by adding a lactobacillus belonging to the genus Leuconostoc to a soybean milk, fermenting the mixed soybean milk and then collecting the fermentation product. 豆乳にLeuconostoc属に属する乳酸菌を添加して発酵を行わせ、発酵物を採取することにより得られる。 - 特許庁
METHOD AND APPARATUS FOR PRODUCTION OF SOYBEAN MILKPRODUCT 豆乳製品の製造方法および製造装置 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING SUGAR-ADDED CONDENSED MILKPRODUCT 加糖練乳様乳製品の製造方法 - 特許庁
CONCENTRATED MILKPRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME 濃縮乳製品およびその製造方法 - 特許庁
PASTY MILK PROCESSED PRODUCT AND USE THEREOF ペースト状の乳加工品およびその用途 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING SOYBEAN MILK-LIKE BEVERAGE OR FOOD PRODUCT 豆乳様飲料または食品の製造方法 - 特許庁
BLOW MOLDED CONTAINER FOR LIQUID MILKPRODUCT 液体乳製品用ブロー成形容器 - 特許庁
PRODUCTION OF MILKPRODUCT USING DEEP OCEAN WATER 海洋深層水を利用した乳製品製造 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING LIQUID FERMENTED MILKPRODUCT 液状発酵乳製品の製造方法 - 特許庁
(viii) Dairy product producing businesses (meaning businesses for producing milk powder, condensed milk, cultured milk, cream, butter, cheese and other food that is mainly made from milk (excluding milk beverages appearing similar to cow's milk));
八 乳製品製造業(粉乳、練乳、発酵乳、クリーム、バター、チーズその他乳を主要原料とする食品(牛乳に類似する外観を有する乳飲料を除く。)を製造する営業をいう。) - 日本法令外国語訳データベースシステム
The enhancer also has the activities for improving the milk feeling comprising the body and condensed feeling of milk, of the milk-containing product, and provides the milk feeling enhancer for the milk-containing product. また、該増強剤は、乳入り製品に対して、乳のコク、濃厚感からなる乳感を向上させる作用を有し、乳入り製品に対する乳感増強剤を提供する。 - 特許庁
Some people call this product "usuchato (weak tea sugar)" or "powdered green tea milk (milk with powdered green tea.)
「薄茶糖」(うすちゃとう)や「抹茶ミルク」といった名前で呼ばれることもある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
METHOD FOR PROCESSING PAPAYA MILK AND PAPAYA MILKPRODUCT PRODUCED BY THE METHOD パパイヤ乳汁の加工方法とその加工方法にて形成したパパイヤ乳汁品 - 特許庁
This dairy product flavor comprises an enzymic hydrolyzate prepared by subjecting the milk or the milk processed product in the presence of a lipase or a recovered aroma obtained by subjecting the milk or milk processed product to a means for recovering the aroma. 乳または乳加工品をリパーゼの存在下に酵素反応させて得られる酵素分解物および乳または乳加工品を香気回収手段に供して得られる回収香からなる乳製品フレーバー。 - 特許庁