to make mince-meat of a man―hack a man to pieces
人を膾切りにする - 斎藤和英大辞典
to mince fish meat 魚肉を細かく切る - EDR日英対訳辞書
Season the mincemeat with pepper.
挽肉にこしょうで下味をつける - Weblio Email例文集
The horse meatmince 2 is composed of meatmince 210 and fat mince 220. 馬肉ミンチ2は、肉ミンチ210と脂肪ミンチ220により構成されている。 - 特許庁
The meatmince 210 is obtained by mincing unheated raw horse meat, and the fat mince 220 is obtained mincing fat of unheated raw horse meat. 肉ミンチ210は非加熱の生の馬肉をミンチにしたものであり、脂肪ミンチ220は非加熱の生の馬の脂肪をミンチにしたものである。 - 特許庁
The mixing ratio of the eelpout mince and the ground fish meat is 0.5-2 of the ground fish meat to the eelpout mince of 1. 前記げんげミンチと前記すり身の配合割合は、前記げんげミンチ1に対して前記すり身0.5〜2である。 - 特許庁
The hose meatmince 2 is made by adding 10 pts.wt. of the fat mince 220 to 100 pts.wt. of the meatmince 210 followed by thoroughly mixing and forming in a stick-like shape. 馬肉ミンチ2は、100重量部の肉ミンチ210に対して、10重量部の脂肪ミンチ220を加えて、満遍なく混合して構成されており、棒状に成形してある。 - 特許庁
This method for producing the fish paste product includes adding to a fish meatmince, Staphylococcus bacteria which have an ability of decreasing fish odor when producing the fish paste product from a fish meatmince. 魚肉すり身から練り製品を製造する際に、魚臭を減少させる能力を有するスタフィロコッカス属(Staphylococcus)の細菌を、魚肉すり身に添加することを特徴とする、練り製品の製造方法。 - 特許庁
The fish meat processed food is produced by removing guts of a fish such as mackerel, subjecting the remaining head part, bone parts and meat to a grinding machine to form a mince state, adding and mixing starch having water holding ability and chipped onion to and with the fish meat formed into the mince state, shaping the mixed product into a prescribed shape and freezing the shaped product. 鯖などの魚の内臓を除去し、残った頭部、骨部、身を粉砕機にかけてミンチ状にして、このミンチ状にした魚肉に対して、保水力を有する澱粉及び細断し炒めた玉葱を添加混合し、所定形状に成形して冷凍する。 - 特許庁
The pet animal feed 1 has 20g horse meatmince 2 and a synthetic resin-made packaging member 3 without air permeability. また、老若を問わず全ての年齢期の愛玩動物が摂食しやすい生の馬肉を加工した愛玩動物用の餌を提供する。 - 特許庁
The horse meatmince 2 is vacuum packaged with the packaging member 3 and frozen. 餌1は、20グラムの馬肉ミンチ2と通気性のない合成樹脂シート製の包装部材3を備えており、包装部材3により馬肉ミンチ2を真空包装し、冷凍してある。 - 特許庁
A flaky, chip-like or mince-like meat capable of being eaten in a raw state is charged into plural grooves 1 disposed on a plate 2 and then frozen and solidified to hold the plural bar-like frozen sushi ingredients 3 in the grooves 1 on the plate 2. プレート2に設けられた複数の溝状部1に、フレーク状またはチップ状あるいはミンチ状の生食用肉を充填し、次いでそれを凍結固化して、プレート2内に複数の棒状凍結すし種3を保持させる。 - 特許庁
The pet snacks 5 are obtained by forming in a roll state with a hollow cross section, mince 1 of chicken, beef, pork, other meat or fish, or a minced mixture 3 which is obtained by mixing with the mince 1, vegetables, fruits, cereals, beans, cheese, cowhide gum, gizzard and other non-fleshy materials 2 which are chopped into pieces, and then drying the product. 本発明のペット用スナック5は、鶏肉、牛肉、豚肉その他の畜肉若しくは魚肉のミンチ1、又は該ミンチ1に小片状に切刻した野菜、果物、穀類、豆類、チーズ、牛皮ガム、砂肝その他の非肉質材料2を混錬したミンチ状混合物3を、断面中空ロール状に成形して乾燥させたものである。 - 特許庁
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Copyright (C) 1994- Nichigai Associates, Inc., All rights reserved. 「斎藤和英大辞典」斎藤秀三郎著、日外アソシエーツ辞書編集部編