「palatability」を含む例文一覧(662)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 13 14 次へ>
  • pleasant palatability
    好ましい嗜好 - 日本語WordNet
  • FOOD WITH HIGH PALATABILITY
    高嗜好性食品 - 特許庁
  • the pursuit of electoral palatability
    選挙における嗜好性の追求 - 日本語WordNet
  • PALATABILITY IMPROVER FOR LIVESTOCK
    家畜用嗜好性改善剤 - 特許庁
  • PALATABILITY IMPROVING AGENT FOR FEED
    飼料の嗜好性改善剤 - 特許庁
  • SANDWICH HAVING DURABILITY OF FRESH PALATABILITY
    新鮮食感長持ちのサンドイッチ - 特許庁
  • lacking freshness, palatability, or showing deterioration from age
    新しさや嗜好性を欠いた、または年齢による劣化を示す - 日本語WordNet
  • Palatability, rather than portability, is asked for most of the situations.
    その大部分は携行性より美味しさを求めている。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • METHOD FOR PRODUCING GELATIN CAPSULE EXCELLENT IN PALATABILITY
    嗜好性に優れたゼラチンカプセルの製法 - 特許庁
  • To obtain dried powder of green leaves excellent in palatability.
    嗜好性に優れた緑葉乾燥粉末を提供すること。 - 特許庁
  • PALATABILITY SENSING TYPE SYSTEM FOR PROVIDING CONTENT
    嗜好性感知型のコンテンツの提供システム - 特許庁
  • CAT FOOD COMPOSITION IMPROVED IN PALATABILITY
    嗜好性の改善されたキャットフード組成物 - 特許庁
  • COMPOSITION FOR PET FOOD EFFECTIVE FOR IMPROVING PALATABILITY
    嗜好性向上ペットフード用組成物 - 特許庁
  • ICES HAVING SOFT TEXTURE AND PALATABILITY EVEN UNDER FREEZING
    冷凍下でもソフトな組織、食感を有する冷菓 - 特許庁
  • FERMENTED MILK HAVING RICE CAKE-LIKE PALATABILITY AND ITS PRODUCTION
    餅様食感を有する発酵乳及びその製造方法 - 特許庁
  • METHOD FOR PRODUCING FERMENTED PRODUCT EXCELLENT IN PALATABILITY
    嗜好性に優れた発酵物の製造方法 - 特許庁
  • NEW PALATABILITY-HAVING UNPROCESSED PREGELATINIZED STARCH
    新規食感を有する未化工α化澱粉 - 特許庁
  • METHOD FOR PRODUCING HONEY VINEGAR HAVING GOOD PALATABILITY
    食味の良い蜂蜜酢の製造方法 - 特許庁
  • METHOD FOR ENHANCING SALTY TASTE AND/OR PALATABILITY OF FOOD AND DRINK
    飲食物の塩から味及び/又は旨味増強方法 - 特許庁
  • METHOD FOR CHANGING PALATABILITY (STRENGTH OF EGG MEMBRANE) OF HERRING ROE
    数の子の食感(卵膜の強度)を変換する方法 - 特許庁
  • HEAT-TREATED CRUSTACEAN EXCELLENT IN PALATABILITY
    食感に優れた加熱処理された甲殻類 - 特許庁
  • This cat food composition improved in palatability for cats contains a high nutritional food matter and a palatability-promoting amount of a choline compound.
    本発明は、栄養価の高いフード物質及び嗜好増進量のコリン化合物を含むネコに対して嗜好性の改善されたフード組成物に関する。 - 特許庁
  • The palatability of the feed 1 is further improved by using a feed having high palatability as the powdery feed layer 4.
    粉末飼料層4に嗜好性の高いものを用いることで、家畜用飼料1の嗜好性を、更に高めることができる。 - 特許庁
  • To provide chocolates with high palatability, improved in flavor.
    風味向上された嗜好性の高いチョコレート類を提供する。 - 特許庁
  • METHOD FOR IMPROVING TASTE (PALATABILITY) OF AMINO ACID BY GAMMA-GLUTAMYLATION
    γ−グルタミル化によるアミノ酸の呈味性(嗜好性)改善方法 - 特許庁
  • To provide a perfume composition having high palatability and excellent in natural feeling.
    嗜好性の高いナチュラル感に優れた香料組成物を提供すること - 特許庁
  • To provide fish oil-containing feed having high palatability.
    本発明は、高い嗜好性を有する飼料を提供することを目的とする。 - 特許庁
  • To provide a pet food for staple food having higher palatability.
    嗜好性がより高い主食用のペットフードを提供すること。 - 特許庁
  • Thus, the carbonated beverage is easy to drink, enhancing palatability.
    このため、炭酸飲料をより飲みやすく嗜好性の高いものすることができる。 - 特許庁
  • CHEESE WHEY PROTEIN HAVING IMPROVED PALATABILITY, ITS PRODUCTION AND UTILIZATION THEREOF
    食感が改善されたチーズホエイ蛋白、その製造方法及びその利用 - 特許庁
  • To provide a cat food composition improved in palatability.
    嗜好性の改善されたキャットフード組成物を提供する。 - 特許庁
  • METHOD FOR MAKING BUN IMPROVED IN WORKABILITY AND PALATABILITY
    作業性及び嗜好性を向上させた饅頭の製造方法 - 特許庁
  • METHOD FOR PRODUCING EXTRACT OR FERMENTED PRODUCT HAVING HIGH PALATABILITY
    嗜好性の高い抽出物または発酵物の製造方法 - 特許庁
  • To provide an oral liquid formulation expressing excellent palatability in case of physical fatigue.
    肉体疲労時に高い嗜好性を示す内服液剤を提供する。 - 特許庁
  • To obtain an edible spongy gel having new palatability.
    新規な食感を有する可食性スポンジ状ゲルを提供すること。 - 特許庁
  • FOOD USING STARCH AS GELATION MATERIAL AND HAVING NEW PALATABILITY
    澱粉類をゲル状化材とする新規食感を有する食品類 - 特許庁
  • To provide a pharmaceutical liquid composition for enhancing palatability in physical exhaustion.
    肉体疲労時に嗜好性の高まる液剤組成物を実現すること - 特許庁
  • To provide new foods excellent in taste, palatability and nourishment.
    風味、食感及び栄養上優れた新しい食品求められている。 - 特許庁
  • To improve palatability and production suitability of a frozen dessert food with whipped chocolate.
    ホイップチョコレート付き冷菓の食感及び製造適性を改善する。 - 特許庁
  • SEAMLESS CAPSULE HAVING IMPROVED PALATABILITY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME
    食感が改善されたシームレスカプセルとその製造方法 - 特許庁
  • To provide a pickled turnip having good palatability even by leaving the skin on the turnip.
    表皮を残したままであっても、食味の良い蕪の漬物を提供する。 - 特許庁
  • To provide a method for producing frozen noodles prevented from deteriorating the palatability and flavor in slow defrosting.
    緩慢解凍による冷凍麺の食感および風味の低下を防止する。 - 特許庁
  • POROUS FOOD PALATABILITY EVALUATION METHOD, POROUS FOOD DATA PROCESSING DEVICE, POROUS FOOD PALATABILITY EVALUATION METHOD AND PROGRAM FOR EXECUTING POROUS FOOD PALATABILITY EVALUATION METHOD BY COMPUTER
    多孔性食品食感評価方法、多孔性食品データ処理装置、多孔性食品食感評価方法及び多孔性食品食感評価方法をコンピュータに実行させるプログラム - 特許庁
  • To obtain a new agent for improving the palatability of noodles, and to provide a palatability improving method using the agent and noodles having improved palatability.
    麺類の新たな食感改良剤を見出し、これを使用する麺類の食感改良方法を提供し、延いては食感の改良された麺類を提供すること。 - 特許庁
  • To provide a method for producing a new cheese-like grain-containing acidic condiment having the same palatability as hand-made acidic condiment remaining rough palatability peculiar to powder or grain cheese and keeping the palatability after preservation, by using heat-coagulated egg whites.
    粉状若しくは粒状チーズの代わりに加熱凝固卵白を用いて、粉状若しくは粒状チーズ特有のザラザラした食感を残した手作り酸性調味料と同様の食感を有し、しかも当該食感が保存後も維持される新規なチーズ様粒入り酸性調味料の製造方法を提供する。 - 特許庁
  • To provide bakery foods causing no bad influence on taste and form, suppressed in quality degradation with the lapse, excellent in storage stability and having improved texture (palatability) such as soft palatability and damp palatability, and to provide a method for producing the foods.
    食味形状に悪影響を与えることなく、経時的品質劣化が抑制され、保存安定性に優れ、且つ、ソフトな食感、しっとりした食感など改善されたテクスチャー(食感)を有するベーカリー食品、及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁
  • To provide a fermented cabbage drink which contains vitamin U in a large amount and has excellent palatability.
    ビタミンUを多く含有し、かつ嗜好性に優れたキャベツ発酵飲料を提供すること。 - 特許庁
  • To obtain a food excellent in palatability by combining a material of green soup with a wheat young leaf-derived material.
    青汁の素材と麦若葉由来の素材とを組み合わせ、嗜好性に優れた食品を得ることにある。 - 特許庁
  • To provide raw oyster powder or a granule having excellent preservation stability and favorable palatability.
    保存安定性に優れ且つ嗜好性が良好な生ガキ粉末又は顆粒提供すること。 - 特許庁
  • To provide pet food with high palatability while it contains dietary fiber such as pulp.
    パルプ等の食物繊維を含有しつつも、嗜好性の高いペットフードを提供すること。 - 特許庁
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 13 14 次へ>

例文データの著作権について