bleached riceflour called 'kanzarashiko'
寒晒し粉 - EDR日英対訳辞書
RICEFLOUR NOODLE 米粉麺 - 特許庁
RICEFLOUR BREAD 米粉パン - 特許庁
figures made of rice-flour dough
しんこ細工 - 斎藤和英大辞典
ohagi (rice ball coated with sweetened red beans, soybean flour or sesame)
おはぎ - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Others: mochi (rice cakes), dango (dumpling cakes made of rice or wheat flour)
その他-餅、団子 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
METHOD FOR PRODUCING RICEFLOUR FOR RICEFLOUR BREAD AND APPARATUS FOR PRODUCING THE RICEFLOUR 米粉パン用の米粉製造方法およびその米粉製造装置 - 特許庁
a confection called rice-flour cake
九重という菓子 - EDR日英対訳辞書
Japanese rice-flour dumplings
白玉粉でつくった団子 - EDR日英対訳辞書
refined riceflour 白玉粉という食品 - EDR日英対訳辞書
a food called a rice-flour cake
落雁という食品 - EDR日英対訳辞書
a snack of sweetened yam jelly and riceflour 軽羹という菓子 - EDR日英対訳辞書
a food called parched-rice flour 焦がしという食べ物 - EDR日英対訳辞書
RICEFLOUR FOR BREAD OR CAKE パン又は菓子用米粉 - 特許庁
RICE MILLING EQUIPMENT WITH FLOUR MILL 製粉機付精米設備 - 特許庁
ULTRA STRONG WHEAT FLOUR-CONTAINING MODIFIED RICEFLOUR AND RICEFLOUR FOOD PRODUCT USING THE MODIFIED RICEFLOUR 超強力小麦粉含有改質米粉及びその改質米粉を用いた米粉食品 - 特許庁
RICEFLOUR MILL AND RICEFLOUR MILLING SYSTEM 米穀製粉機及び米穀製粉システム - 特許庁
RICEFLOUR COOKIE, AND METHOD FOR PRODUCING RICEFLOUR COOKIE 米粉クッキー及び米粉クッキーの製造方法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING RICEFLOUR, RICEFLOUR, AND WESTERN CONFECTIONERY 米粉の製造方法、米粉及び洋菓子類 - 特許庁
RICEFLOUR BREAD AND METHOD FOR PRODUCING RICEFLOUR BREAD 米粉パン及び米粉パンの製造方法 - 特許庁
METHOD FOR PREPARATION OF RICEFLOUR BREAD, AND RICEFLOUR BREAD 米粉パンの製造方法および米粉パン - 特許庁
BAKED FOOD OF RICEFLOUR DOUGH, RICEFLOUR DOUGH AND MIX FLOUR THEREFOR 米粉生地焼成食品、そのための米粉生地及びミックス粉 - 特許庁
Kusamochi (rice-flour dumplings mixed with mugwort), Sakuramochi (rice cake with bean jam wrapped in a preserved cherry leaf), rice cracker, Kashiwamochi (a rice cake which contains bean jam and is wrapped in an oak leaf), Botamochi (rice ball coated with sweetened red beans, soybean flour or sesame), Daifuku (rice cake stuffed with bean jam), Arare (cube rice crackers), Abekawamochi (a freshly made rice cake coated with sweetened soybean flour or red bean jam), and Ankoromochi (a freshly made rice cake covered with azuki bean jam with crushed grain)
草餅、桜餅、煎餅、柏餅、ぼたもち、大福、あられ(菓子)、安倍川もち、あんころ餅 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Especially, brown riceflour belonging to a non-glutinous kind or polished riceflour of the same kind is used for the riceflour. 特に、米粉としては、粳種に属する玄米粉又は同種の精白米粉が用いられる。 - 特許庁
Shiratama Dango: It is made from shiratama flour (a kind of glutinous rice flour).
白玉団子-白玉粉で作った団子。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
CEREAL FLOUR COMPOSITION FOR BREAD CONTAINING RICEFLOUR 米粉を含有するパン用穀粉組成物 - 特許庁
parched riceflour, used as a confectionary ingredient
米や麦をいって粉にした食べ物 - EDR日英対訳辞書
a kind of dumpling made from riceflour and mugwort
草団子という食べ物 - EDR日英対訳辞書
a riceflour cake made with a leaf of mugwort
ヨモギの葉を入れてついたもち - EDR日英対訳辞書
a type of Japanese food consisting of pounded rice powdered with soybean flour 黄な粉餅という食べ物 - EDR日英対訳辞書
a food named rice-flour dumpling with shaved ice
氷白玉という食べ物 - EDR日英対訳辞書
a boiled rice cake covered with sweetened yellow soy bean flour 安倍川餅という食べ物 - EDR日英対訳辞書
Shiratama anmitsu: anmitsu topped with rice-flour dumplings.
白玉あんみつ:白玉をのせたもの - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
botamochi, ohagi (rice ball coated with sweetened red beans, soybean flour or sesame)
ぼたもち・おはぎ - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Ohagi (botamochi) (glutinous rice dumpling covered with sweetened azuki beans, soybean flour or sesame seeds)
おはぎ(ぼたもち) - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
SPROUTED BROWN RICE MIX FLOUR FOR BREADMAKING 製パン用発芽玄米ミックス粉 - 特許庁
METHOD OF PRODUCING RICEFLOUR PIZZA CRUST 米粉ピザクラストの製造方法 - 特許庁
BLEACHED RICEFLOUR AND ITS PRODUCTION 晒し米粉及びその製造法 - 特許庁
METHOD AND APPARATUS FOR PREPARING RICEFLOUR 米粉の製造方法及びその装置 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING RICEFLOUR BREAD 米粉パンの製造方法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING RICEFLOUR BREAD DOUGH 米粉パン生地の製造方法 - 特許庁
PROCESSED FOOD SHEET MADE FROM RICEFLOUR 米粉加工シート状食品 - 特許庁
RICEFLOUR BREAD AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME 米粉パン及びその製造方法 - 特許庁
FLAVOR IMPROVER FOR RICEFLOUR BREAD 米粉パン用風味改良剤 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING RICEFLOUR NOODLE 米粉麺の製造方法 - 特許庁
RICEFLOUR NOODLE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME 米粉麺およびその製造方法 - 特許庁
RICEFLOUR COMPOSITION FOR BREAD AND CONFECTIONERY, RICEFLOUR BREAD AND CONFECTIONERY, AND PRODUCING METHOD THEREFOR パン・菓子用米粉組成物、米粉パン・菓子およびその製造方法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING RICEFLOUR BREAD AND METHOD FOR PRODUCING GRANULAR RICEFLOUR BREAD 米粉パンの製造方法及び粉粒状米粉パンの製造方法 - 特許庁