「skim」を含む例文一覧(105)

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  • skim a book
    本をざっと読む. - 研究社 新英和中辞典
  • to skim through a book
    とびとびに読む - EDR日英対訳辞書
  • skim off the cream
    クリームを取り除く. - 研究社 新英和中辞典
  • a food called skim milk
    脱脂乳という食品 - EDR日英対訳辞書
  • I will skim that book beforehand.
    その本に目を通しておきます。 - Weblio Email例文集
  • skim soup
    スープの上澄みをすくい取る. - 研究社 新英和中辞典
  • skim (off) the cream from milk
    牛乳からクリームをすくい取る. - 研究社 新英和中辞典
  • to skim through an entire written work
    (本や記事の)全体をざっと読む - EDR日英対訳辞書
  • a foodstuff called powdered skim milk
    脱脂粉乳という食品 - EDR日英対訳辞書
  • to skim through a book
    深く注意しないでざっと読み流す - EDR日英対訳辞書
  • to skim a written document
    要点だけを拾ってざっと読む - EDR日英対訳辞書
  • I skim through more than 2 books every week.
    私は毎日2冊以上の本に目を通す。 - Weblio Email例文集
  • I will skim over that material by tomorrow.
    私は明日までにその資料に目を通しておきます。 - Weblio Email例文集
  • to be able to skim through a written text
    文章を終わりまでざっと読み下すことができる - EDR日英対訳辞書
  • to skim over something
    不必要な箇所を飛ばして先へ読み進む - EDR日英対訳辞書
  • Skim the boiling soup from time to time.
    ときどき煮えているスープのあくを取ってください - Eゲイト英和辞典
  • With a good throwing arm, a man can skim a stone a distance of 100 meters.
    肩のいい人なら, 水切りをして石を 100 メートル向こうまで飛ばす. - 研究社 新和英中辞典
  • I forgot to skim off the fat from the stew.
    シチューの浮いた脂肪をすくい取るのを忘れてしまった - Eゲイト英和辞典
  • I didn't have time even to skim the book.
    その本をざっと読む時間さえなかった - Eゲイト英和辞典
  • I try giving the book Reiko's recommended a quick skim read on the spot.
    玲子のオススメという本を、その場で軽く流し読みしてみる。 - Tanaka Corpus
  • Skim through this pamphlet before you take the examination for our company.
    我が社の試験を受ける前に、このパンフレットを読んで下さい。 - Tanaka Corpus
  • ROTARY SKIM COLTER EQUIPMENT
    回転型スキムコルター装置 - 特許庁
  • GRINDER SKIM ADJUSTMENT DEVICE
    グラインダのスキム調整装置 - 特許庁
  • SKIM READING SUPPORT SYSTEM, SKIM READING SUPPORT METHOD AND PROGRAM
    拾い読み支援システム、拾い読み支援方法及びプログラム - 特許庁
  • SKIM RISE PREVENTION PUNCHING METHOD AND SKIM RISE PREVENTION PUNCHING DIE DEVICE
    かす上り防止打抜き方法及びかす上り防止打抜き金型装置 - 特許庁
  • DAIRY PRODUCT SOUR MILK BEVERAGE CONTAINING SKIM MILK PEPTIDE
    脱脂乳ペプチド入り乳製品乳酸菌飲料 - 特許庁
  • A skim member consists of low repulsion polyurethane.
    表皮部材は低反発ポリウレタンからなる。 - 特許庁
  • To support skim reading of a large number of documents.
    多数の文書の拾い読みを支援すること。 - 特許庁
  • SKIM MILK OR THE LIKE WITH REDUCED RIBOFLAVIN AND ITS MANUFACTURING METHOD
    リボフラビンが低減された脱脂乳類及びその製造方法 - 特許庁
  • A conductive tape 540 is adhered from a slide contact side (upper side) of a skim-through read glass pane 502 over its opposite side (lower side) and a grounded optical frame 551, and the lower side of the skim-through read glass pane 502 clamp the conductive tape 540 to connect the skim-through read glass pane 502 to the ground.
    流し読みガラス502の摺接面(上面)からその反対側の面(下面)に亘って導電テープ540を貼り付け、接地された光学フレーム551と流し読みガラス502の下面との間で導電テープ540を挟みこむことで、流し読みガラス502のアースをとる。 - 特許庁
  • To provide a method for producing a skim rubber by using a serum of a deproteinized natural rubber latex.
    脱蛋白天然ゴムラテックスの漿液を用いたスキムラバーの製造方法を提供する。 - 特許庁
  • MANUFACTURING PROCESS FOR DEPROTEINIZED SKIM RUBBER, PRESSURE-SENSITIVE ADHESIVE COMPOSITION AND PRESSURE-SENSITIVE ADHESIVE TAPE OR SHEET
    脱蛋白質化スキムラバーの製造方法、粘着剤組成物、および粘着テープ又はシート - 特許庁
  • The manufacturing process for the deproteinized skim rubber is a process to manufacture a deproteinized skim rubber from a rubber serum obtained from a fresh latex by centrifuge and comprises steps (A)-(C).
    脱蛋白質化スキムラバーの製造方法は、新鮮ラテックスの遠心分離により得られる漿液から、脱蛋白質化スキムラバーを製造する方法であって、下記の工程(A)〜(C)を具備することを特徴とする。 - 特許庁
  • To provide seasoning reinforcing milk feeling of food and drink which contains no skim milk or powdery skim milk as raw material and imparts rich milk feeling and body to dairy food and drink having little milk fat.
    乳脂肪分が少ない乳製飲食品に対して、原料として脱脂乳や脱脂粉乳を用いない調味料によって、濃厚なミルク感やコクを付与する。 - 特許庁
  • The blocking reagent is characterized by that it contains skim milk and a surfactant, and an immunohistochemical staining method uses the reagent.
    スキムミルクおよび界面活性剤を含むことを特徴とするブロッキング試薬および該試薬を用いる免疫組織化学染色方法に関する。 - 特許庁
  • To provide a method for efficiently producing gassericin A by using a skim milk medium that is safe for humans and animals.
    ヒト及び動物に対して安全な脱脂乳培地を用いてガセリシンAを効率よく生産する方法を提供する。 - 特許庁
  • A casein fraction is removed from skim milk obtained from mature milk of a ruminant to provide whey, and the differentiation-inhibiting activities of the obtained whey to the fat cell are heightened.
    反芻動物の成乳より得た脱脂乳からカゼイン画分を除去したのち、得られた乳清の脂肪細胞への分化抑制活性を高める。 - 特許庁
  • Especially, the seasoning is preferably powdery seasoning which is obtained by dissolving the yeast extract and powdered skim milk in water followed by drying.
    特に該酵母エキスと脱脂粉乳とを水に溶解した後、乾燥した粉末状のものが好ましい。 - 特許庁
  • A contact image sensor 5 is positioned at a first reading position P1 under a glass plate 13 to skim the upper surface of the original G.
    コンタクトイメージセンサ5をガラス板13下の第1読取位置P1に位置決めして原稿Gの下面を流し読みする。 - 特許庁
  • A milk raw material composition comprising whey powder having skim milk content of ≤50 wt.% and 2% citric acid titer of ≥15 ml to nonfat milk solid and concentrated in ash, is used instead of the skim milk of one bread making dough.
    脱脂粉乳の含有量が50重量%以下であり、無脂乳固形分に対する2%クエン酸滴定量が15ml以上あり、且つ灰分が濃縮されたホエイパウダーを含むことを特徴とする乳原料組成物を製パン原料の1つである脱脂粉乳の代わりに用いること。 - 特許庁
  • In the method for preparing the highly active lactic acid bacterium starter, cultivation of Bacillus bacteria and Thermophilus bacteria planted to coexist with each other in a skim milk culture medium containing 10% (W/W) or more of a skim milk component and 0.2% (W/W) or more of an yeast extract is carried out in a neutralized condition by controlling pH to 5-6.
    脱脂乳成分を10%(W/W)以上、酵母エキスを0.2%(W/W)以上で含む脱脂乳培地に、ブルガリア菌とサーモフィラス菌を共存させて植え付けて、pHを5〜6に制御して中和培養する高活性の乳酸菌スターターの調製方法。 - 特許庁
  • The method for the freezing preservation of the canine spermatozoon includes dispersing the canine spermatozoon in the aqueous solution A containing the sugar and the skim milk, preserving the obtained dispersion at 0-8°C, mixing the dispersion after the preservation with the aqueous solution B containing the sugar, the skim milk, and the glycerol, and preserving the obtained mixture at a temperature of liquid nitrogen.
    糖とスキムミルクとを含む水溶液Aにイヌ精子を分散し、得られた分散液を0〜8℃で保存した後、保存後の分散液を糖とスキムミルクとグリセロールを含む水溶液Bと混合し、得られた混合液を液体窒素温度において保存する、イヌ精子の凍結保存方法。 - 特許庁
  • A production method of gassericin A includes producing gassericin A by culturing Lactobacillus gasseri LA39 strain in a skim milk medium containing proteose peptone.
    プロテオース・ペプトンを含む脱脂乳培地で、ラクトバチルス・ガセリ(Lactobacillus gasseri)ガセリ菌LA39株を培養してガセリシンAを生産することを特徴とするガセリシンAの生産方法である。 - 特許庁
  • This unpolished rice cracker is obtained by using unpolished rice flour, soybean flour, mashed muscovado, powdered skim milk, powder of black sesame seed, powder of gingko leaf, powder of green tea, powder of ginger and miso.
    玄米の粉末と、キナ粉と、潰した黒砂糖と、脱脂粉乳と、黒ゴマの粉末と、イチョウ葉の粉末と、緑茶の粉末と、ショウガの粉末と、味噌を用いいて製品とした玄米センベイ。 - 特許庁
  • To provide a manufacturing process for a storage-stable deproteinized skim rubber from a rubber serum obtained from a fresh latex by centrifuge.
    新鮮ラテックスの遠心分離で生じる漿液から、優れた貯蔵安定性を有している脱蛋白質化スキムラバーを製造する方法を提供する。 - 特許庁
  • To provide a method for inexpensively producing a raw material containing highly phospholipid derived from milk, usable as a natural emulsifier through using the fraction of a concentrated liquid side obtained by subjecting skim milk to minute filtration (MF) film treatment.
    脱脂乳を精密ろ過(MF)膜処理して得られる濃縮液側の画分を利用して、天然乳化剤として利用可能な乳由来リン脂質高含有素材を安価に製造する方法を提供する。 - 特許庁
  • Since the part 7 identifies the specific part extracted by the part 6 and successively and automatically displays it by the prescribed unit, the user can skim the book speedily.
    特定部分表示処理部7は、特定部分抽出部6によって抽出された特定部分を識別して、所定の単位で順次自動的に表示するので、ユーザは迅速に書籍に目を通すことが可能となる。 - 特許庁
  • When a user depresses the skim-through button of a remote controller, the nearest next telop appearance information in terms of a time position is retrieved in video content being reproduced currently (S502).
    ユーザがリモコンの次飛ばし見ボタンを押下した場合、現在再生中の映像コンテンツの中で、時間的位置として最も近い次のテロップ出現情報を検索する(S502)。 - 特許庁
  • To obtain a new Bifidobacterium longum strain having high proliferation ability and medium solidification ability even in a reducing skim milk medium containing no proliferation promoting matter.
    増殖促進物質無添加の還元脱脂乳培地中でも高い増殖性と培地凝固性とを有する新規なビフィドバクテリウム・ロンガム(Bifidobacterium longum)菌株を提供する。 - 特許庁
  • The product is made with natural skim milk cheese and additional dairy solids, and have from about 53 to about 55 total weight percent of water, from about 2 to about 2.8 total weight percent of emulsifier salts of citrate and phosphate.
    該製品は、ナチュラルスキムミルクチーズ、追加の乳製品固体で製造され、約53から約55総重量%の水と、クエン酸塩、リン酸塩からなる、約2から約2.8総重量%の乳化剤塩とを有する。 - 特許庁
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