「soft cheese」を含む例文一覧(45)

  • soft cheese
    ソフトチーズ. - 研究社 新英和中辞典
  • soft Italian cheese like cottage cheese
    カッテージチーズのような柔らかいイタリアのチーズ - 日本語WordNet
  • soft creamy white cheese
    柔らかいクリーム状の白いチーズ - 日本語WordNet
  • soft processed American cheese
    米国産の柔らかいプロセスチーズ - 日本語WordNet
  • a dip made of clams and soft cream cheese
    二枚貝とやわらかいクリームチーズでできたディップ - 日本語WordNet
  • soft mild Italian cream cheese
    柔らかくてまろやかなイタリアのクリームチーズ - 日本語WordNet
  • fresh soft French cheese containing at least 72% fat
    脂肪を少なくとも72%含む柔らかいフランスチーズ - 日本語WordNet
  • rich soft creamy French cheese
    こくのある、柔らかいクリーム状のフランス産チーズ - 日本語WordNet
  • a soft cheese with a strong odor and flavor
    強烈な匂いと味のある柔らかいチーズ - 日本語WordNet
  • STERILIZED SOFT NATURAL CHEESE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME
    殺菌済み軟質ナチュラルチーズ及びその製造方法 - 特許庁
  • a soft and rich cheese that is made by adding raw milk to cream, called cream cheese
    クリームチーズという,生牛乳にクリームを加えた柔らかくて味の濃厚なチーズ - EDR日英対訳辞書
  • soft unripened cheese made of sweet milk and cream
    新鮮なミルクとクリームで作った熟成していない柔らかいチーズ - 日本語WordNet
  • fresh soft French cheese containing at least 60% fat
    少なくとも60%の脂肪を含有している新鮮な柔らかいフランスのチーズ - 日本語WordNet
  • a soft white cheese with a very strong pungent odor and flavor
    非常に強い刺激臭と風味がある柔らかい白チーズ - 日本語WordNet
  • To provide a molding method suitable for producing soft cheese or dairy products.
    柔らかいチーズまたは乳製品に適した成形方法を提供する。 - 特許庁
  • To provide a method for producing cheese-containing food satisfactorily having quality such as smoothness in the mouth and flavor, by using raw material having a high content of soft cheese.
    軟質チーズ含有量の高い原料を用いて、口溶けの滑らかさ、風味等の品質を充分に備えたチーズ含有食品を製造する。 - 特許庁
  • FLAVOR SUBSTANCE-ADDED SOFT CHEESE WHOSE SURFACE IS MATURED WITH FUNGUS, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME
    風味物質を添加したカビによる表面熟成軟質チーズ及びその製造方法 - 特許庁
  • To industrially produce cheese/curry bread where both of cheese and curry exist without being mixed with each other so as to provide fine contrast, and cheese is soft and has good palate feeling and good balance in flavor with the curry.
    チーズとカレーの両者が混じり合わずに存在してコントラストが美しく、チーズが滑らかで食感が良く、カレーとの風味のバランスも良いチーズカレーパンを工業的に製造すること。 - 特許庁
  • To provide cream cheese-like food good in workability and having low calorie when using as a confectionery making and breadmaking material, without spoiling smooth melting in the mouth and soft palate feeling of cream cheese, and refreshing acidity of natural cheese.
    クリームチーズの、柔らかい食感や滑らかな口溶け、ナチュラルチーズの爽やかな酸味を損なうことなく、製菓製パン材料として使用する際に、作業性が良く、低カロリーのクリームチーズ様食品を提供すること。 - 特許庁
  • To provide a cheese-flavor fried food preventing dough from scattering, bursting and browning in deep-frying in oil even if sufficient amount of cheese in dough is included in order to give rich cheese flavor, and having crispy feeling in dough and light and soft palate feeling; and to provide a method for producing the cheese-flavor fried food.
    豊かなチーズ風味を与えるために十分な量のチーズを衣に含ませても、油揚げの際に衣が散ったり、破裂したり、褐変したりすることがなく、衣にサクミがあり軽くソフトな食感を有する、チーズ風味揚げ物食品、及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁
  • To provide a method for producing cheese excellent in cuttability and heat-resistant shape retention without spoiling flavor which high-moisture soft cheese originally has.
    本発明は、高水分軟質チーズが本来有する風味を損なうことなく、カット適性及び耐熱保形性が良好なチーズ類の製造法を課題とする。 - 特許庁
  • To produce a low fat process cheese having strong taste, providing dense flavor, and having soft and smooth structure.
    呈味性が強く、濃厚な風味を有し、軟らかく、かつ滑らかな組織を有する低脂肪プロセスチーズを提供すること。 - 特許庁
  • PORTION TYPE SURFACE RIPENED SOFT CHEESE WITH MOLD HAVING ADDED FLAVOR MATERIAL, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME
    風味物質が添加されたポーションタイプのカビによる表面熟成軟質チーズ及びその製造方法 - 特許庁
  • PORTION-TYPE SOFT CHEESE ADDED WITH FLAVOR SUBSTANCE AND HAVING MATURED SURFACE WITH MOLD, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME
    風味物質が添加されたポーションタイプのカビによる表面熟成軟質チーズ及びその製造方法 - 特許庁
  • FLAVOR SUBSTANCE-ADDED PORTION-TYPE SOFT CHEESE HAVING SURFACE MATURED WITH MOLD, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME
    風味物質が添加されたポーションタイプのカビによる表面熟成軟質チーズ及びその製造方法 - 特許庁
  • Since the fin piece of the squid is thin and soft and has cylindrical body arranging cheese at the inside, the food can readily be torn with teeth and readily chewed.
    イカのひれが肉薄で柔らかいうえ、内側にチーズを配した筒体であるため、歯でちぎれやすく、容易に噛める。 - 特許庁
  • This portion type cheese cake-like food is produced by packing into a portion container a cheese mix obtained by compounding natural cheese so as to include soft natural cheese having ≥4% fat ratio in solid content in an amount of ≥20 wt.% and processed starch powder in an amount of ≥0.5 wt.%, and controlling the water content to ≤75% and heat-melting the compound.
    固形分中の脂肪率が4%以上である軟質ナチュラルチーズを20重量%以上及び化工澱粉を0.5重量%以上含有するように配合し、水分率を75%以下に調整して加熱溶融したチーズミックスをポーション容器に充填することによってポーションタイプのチーズケーキ様食品を製造する。 - 特許庁
  • The method for producing cheese-containing food comprises repeating at least two times a heating/homogenizing process for heating mixture raw material containing 70-100 mass% of soft cheese with Joule heating machines 21, 22 followed by homogenizing the mixture raw material with a high-speed shearing cooker 10.
    軟質チーズを70〜100質量%含有する混合原料を、ジュール加熱機21、22により加熱した後に高速剪断クッカー10で均質化する加熱均質化工程を2回以上行うことを特徴とするチーズ含有食品の製造方法。 - 特許庁
  • This method for producing the cheese containing food, is characterized by formulating soft natural cheese and glucono delta-lactone so as to contain ≥15 wt.% and ≥0.05 wt.%, respectively, adjusting the mixture so that pH and water content become 4.0 to 5.2 and ≤80 wt.%, respectively, and then thermally melting the mixture.
    軟質ナチュラルチーズを15重量%以上及びグルコノデルタラクトンを0.05重量%以上含有するように配合し、pHが4.0〜5.2及び水分が80重量%以下となるように調整して加熱溶融することにより得る。 - 特許庁
  • The portion-cut soft cheese added with the flavor substance and surface-matured with a mold can be produced without causing leakage of the cheese and the flavor substance and the shape collapse in the thermal sterilization after a secondary maturing period by closely packaging the cut surface of the cheese exposing the flavor substance by the portion-cutting process with the packaging material.
    さらに、ポーションカットにより風味物質が露出したチーズ切断面を包材と密着包装することにより二次熟成期間後に行う加熱殺菌によるチーズや風味物質の漏洩および型くずれを生じることなく、風味物質を添加したカビによる表面熟成軟質チーズのポーションカット品が得られる。 - 特許庁
  • To provide a portion-cut soft cheese which is added with a flavor substance, having a surface matured with a mold, is free from problems in a portion-cut process even by portion-cutting after adding the flavor substance, maturing and thermally sterilizing the cheese, free from leakage of the cheese and the flavor substance from a packaging material in thermal sterilization and resistant to collapse of the shape.
    本発明の目的は、風味物質を添加後ポーションカットし、その後熟成してから加熱殺菌処理を行っても、ポーションカット時に問題が生じず、また加熱殺菌時に包材からのチーズや風味物質の漏洩がなく、型くずれもしない風味物質を添加したカビによる表面熟成軟質チーズのポーションカット品を提供することにある。 - 特許庁
  • To provide a quality improver for Japanese/western baked confectionery prevented from deflation and having moist and soft feeling, and resiliency, such as sponge cake, chiffon cake, cheese cake or Kasutera.
    釜落ちが抑制され、しっとりとしたソフトな食感と弾力性を有するスポンジケーキ、シフォンケーキ、チーズケーキ、カステラ等の焼成和洋菓子を提供する。 - 特許庁
  • To provide baked Japanese style and Western style confectionery especially without using eggs, such as sponge cake, chiffon cake, and cheese cake, suppressed in volume decrease, and having moist soft palate feeling and springiness.
    釜落ちが抑制され、しっとりとしたソフトな食感と弾力性を有するスポンジケーキ、シフォンケーキ、チーズケーキ、カステラ等の焼成和洋菓子、特には卵を使用しない焼成和洋菓子を提供する。 - 特許庁
  • To provide a tube with a spoon, which is convenient for eating tube- foods which are put on the market at present, yogurt containing other foods, pudding, cheese, chocolate, soft ice cream, and the like.
    現在、市販されているチューブ入り食品やその他の食品入りのヨーグルトやプリン、チーズ、チョコレート、ソフトクリーム等があれば便利だと思い、スプーンつきチューブにすることが目的である。 - 特許庁
  • This enables giving excellent swelling during a baking process, and obtaining the puff shell having soft feeling and light excellent palatability, and imparted with cheese taste.
    このため、焼成過程において良好な膨脹量が得られ、ふっくらとして軽い良好な食感を有すると共に、チーズの風味が加味されたシュー皮を得ることができる。 - 特許庁
  • For example, when polyester multifilament false twist processed yarn is used as the above yarn, the yarn is dyed as a soft-wound cheese in order to reduce boiled water shrinkage factor to provide a yarn-dyed processed yarn.
    沸騰水収縮率を低くするには、例えばポリエステルマルチフィラメント仮撚加工糸の場合、ソフト巻きチーズとして染色して先染め加工糸とする。 - 特許庁
  • To provide a cheeselike food composition containing a vegetable protein having physical properties and an eat feeling, resembling to a soft cheese as a protein component.
    本発明は、軟質チーズに類似した物性及び食感を有する、植物タンパク質をタンパク質成分として含有するチーズ様食品組成物を提供することを目的とする。 - 特許庁
  • A method for producing the portion cut product of surface ripened soft cheese with mold having added flavor material comprises adding the flavor material during a first ripening period, and performing portion cut after at least one day ripening period after the addition of the flavor material so as to avoid a mechanical problem in portion cut.
    一次熟成期間中に風味物質を添加した後、ポーションカットを風味物質添加後少なくとも1日の熟成期間を経た後に行うことにより、ポーションカット時の機械的な問題は回避される。 - 特許庁
  • To provide a method for producing a cheese-formed yarn-dyed yarn, having a high crimp, excellent in elastic recovery rate, having an excellent stretching property and puff feeling, and exhibiting a soft touch feeling on using it for a woven or knit material.
    高捲縮で弾性回復率に優れ、織編物に用いると優れたストレッチ性と膨らみ感を有し、風合いがソフトとなるチーズ先染糸の製造方法を提供する。 - 特許庁
  • The method for producing soft natural cheese comprises the following process: previously eliminating fractions from raw material milk as cheese whey via microfiltration or ultrafiltration; and concentrating the fractions, heat-sterilizing the concentrated raw material milk with high casein concentration followed by sealing the raw material milk with a starter in a container to ferment the milk.
    原料乳からチーズホエーとして除去される画分を精密濾過処理又は限外濾過処理により予め除去してこれを濃縮し、得られたカゼイン濃度の高い濃縮原料乳を加熱殺菌後、容器にスターターとともに密封して醗酵させることで密封容器入り軟質ナチュラルチーズを得る。 - 特許庁
  • To provide a portion cut product of surface ripened soft cheese with mold having added flavor material, free from causing a problem in portion cut even if adding the flavor material followed by portion cut and heat sterilization processing after ripening, while cheese and the flavor material are prevented from leaking from a wrapping material in heat sterilization, and a good silhouette of the product is kept.
    本発明の目的は、風味物質を添加後ポーションカットし、その後熟成してから加熱殺菌処理を行っても、ポーションカット時に問題が生じず、また加熱殺菌時に包材からのチーズや風味物質の漏洩がなく、型くずれもしない風味物質を添加したカビによる表面熟成軟質チーズのポーションカット品を提供することにある。 - 特許庁
  • This noodle is obtained by following steps; strong flour and soft flour are mixed as main raw materials, a liquid cheese added butter and whipped cream is mixed thereinto and kneaded, the resultant is extended to a noodle strip and the noodle strip is cut up into noodle threads.
    強力粉と薄力粉とを混合した小麦粉を主原料とし、これにバター及び生クリームを加えた液体チーズを混入して練り上げたものを板状に延ばして麺帯とし、これを細く切断して麺線状に形成したものである。 - 特許庁
  • This green tea-containing pizza is obtained by mutually mixing strong flour with soft flour, powdered green tea, a yeast fungus and water, preparing a dough for the pizza, extending the dough for the pizza into the form of a flat plate, topping the top surface of the extended dough with a cheese, further topping green tea leaves from the upper part thereof and baking the resultant dough.
    強力粉と、薄力粉と、抹茶と、イースト菌と水とを混ぜ合わせてピザ用生地を作り、同ピザ用生地を平板状に延ばして上面にチーズをトッピングし、さらに、その上から茶葉をトッピングして焼き上げる。 - 特許庁
  • To provide a partially oriented fiber of a polyester, which has good false twisting processability, and provides a fabric having excellent soft feeling and quality appearance, to provide a cheese-shaped package hardly changed in shape of the package even after being kept in storage for a practically acquired long period, and to provide a method for producing the partially oriented fiber in excellent spinning stability.
    本発明は、仮撚加工性が良好で、ソフト感、品位の優れた布帛を得ることができるポリエステル部分配向繊維、および、実用的に必要な長期の倉庫保管を経ても、パッケージ形状の経時変化が少ないチーズ状パッケージ、および製糸安定性に優れる、その製造方法を提供するものである。 - 特許庁
  • To provide a method for producing an oil-in-water fermented milk product-like food without using an emulsifier and substantially removing whey, having quasi emulsion stability and palate feeling with excellent melting feeling in the mouth like breaking and melting when put into the mouth while having body of soft fresh cheese such as fromage bran.
    本発明は、実質的にホエーを除去することなくフロマージュブラン等のソフトなフレッシュチーズの、ボディーを有しながら口に入れたときにくだけて溶けるような口どけのよい食感を有する擬性乳化安定な水中油滴型の発酵乳製品様食品を、乳化剤を使用せずに提供することを目的とする。 - 特許庁

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