「sparkling water」を含む例文一覧(20)

  • Sparkling water
    ソーダ水 - 日本語WordNet
  • sparkling water
    ソーダ水 - 日本語WordNet
  • the sparkling of light on the surface of water
    水面の輝き - EDR日英対訳辞書
  • SPARKLING WATER (CARBONATED WATER)
    スパークリングウォーター(炭酸水) - 特許庁
  • a mixed drink made of wine mixed with a sparkling water
    炭酸水を入れたワインでできているカクテル - 日本語WordNet
  • sparkling mineral water from springs at Vichy, France or water similar to it
    フランスのビシー鉱泉の、またはそれに似た発泡性ミネラルウオーター - 日本語WordNet
  • a punch made of Moselle and sugar and sparkling water or champagne flavored with sweet woodruff
    モーゼルワイン・砂糖・ソーダ水かシャンパンにクルマバソウの香りをつけた飲み物 - 日本語WordNet
  • It is made clear that the problems can be solved by mixing sparkling water (carbonated water) with about 1/10 of a green tea extract liquid and thereby producing sparkling water of a green tea taste in order to solve the problems.
    本発明は、上記課題を解決するため、スパークリングウォーター(炭酸水)に対して、10分の1程度の緑茶抽出液を混合することにより、緑茶テイストのスパークリングウォーターを製造することにより、上記課題を解決することができることを明らかにした。 - 特許庁
  • She gave some to Toto, and taking a pail from the shelf she carried it down to the little brook and filled it with clear, sparkling water.
    それを少しトトにもあげると、棚からバケツをとって、小さな小川におりると輝くきれいな水で満たしました。 - L. Frank Baum『オズの魔法使い』
  • An ice making machine comprises an ice making water sparkling pipe 16 which is disposed at an upper part of an ice making portion 10, and an ice making water tank 18 which is disposed at a lower part of the ice making portion 10.
    製氷部10の上方に製氷水散水パイプ16が配置されると共に、製氷部10の下方に製氷水タンク18が配設される。 - 特許庁
  • Furthermore, it is made clear that the problems can be solved by similarly mixing an extract liquid in which a flavor of jasmine, Osmanthus fragrans, lavender, a chamomile, a rose or a lemon is added to the green tea with the sparkling water and thereby producing the sparkling water having a taste in which the flavor is added to the green tea taste.
    本発明はまた、緑茶に対してジャスミン、キンモクセイ、ラベンダー、カモミール、ローズ、またはレモンのフレーバーを追加した抽出液を、同様にスパークリングウォーターに対して混合することにより、緑茶プラスフレーバーテイストのスパークリングウォーターを製造することによっても、上記課題を解決することができることを明らかにした。 - 特許庁
  • This method for producing the sparkling beverage is provided by comprising (1) a process of boiling liquid containing a sorghum-decomposed material, liquid sugar, hop and water, (2) a process of cooling the boiled liquid, (3) a process of fermenting the cooled liquid with an yeast, (4) a process of filtering the fermented liquid for removing the yeast and protein to obtain the sparkling beverage.
    本発明は、(1)ソルガム分解物、液糖、ホップ及び水を含む液汁を煮沸する工程、(2)煮沸した液汁を冷却する工程、(3)冷却した液汁を、酵母により発酵させる工程、(4)発酵液をろ過して、酵母及びタンパクを除去し、発泡性飲料を得る工程を含む発泡性飲料を製造する方法を提供する。 - 特許庁
  • To provide a can with a stay-on tab which can hold drinks, such as liquors including beer, juice, teas including coffee, Japanese teas, and other teas served in foreign countries, water, and sparkling beverage.
    本発明は、飲料、たとえば、ビールを含む酒類、ジュース類、お茶類(コーヒー、日本茶、その他の国のお茶も含む)、水、炭酸ガス入りの飲料等を入れるステイオンタブを備えた缶に関するものである。 - 特許庁
  • To provide a container-packed sparkling beverage having a moderated acidic flavor, and an excellent smooth feeling in the throat at even sweating, and thus useful as a beverage for quenching thirst when water is desired.
    酸味感が緩和され、汗をかいたときでも喉越しが良好で水分を欲するときに飲む止渇飲料として有用な容器詰発泡飲料を提供すること。 - 特許庁
  • In the method of producing the sparkling alcohol beverage, a cereal or bean raw material is extracted in hot water in the existence of sugar, and alcohol fermentation is carried out using the obtained extract.
    穀類又は豆類原料を糖の存在下で熱水抽出し、得られた抽出液を用いてアルコール発酵を行なうことを特徴とする発泡アルコール飲料の製造方法。 - 特許庁
  • The sparkling alcoholic beverage is produced by using malt, hop, water as the raw material and the non-extractable spirulina is added till steps of crushing of the malt, gelatinizing the crushed malt, and the generation processing the saccharified liquid by the gelatinized malt.
    麦芽、ホップ、水を主原料とし、少なくとも麦芽の粉砕、粉砕した麦芽の糊化、糊化した麦芽による糖化液の生成処理段階までに、非抽出物のスピルリナを加える。 - 特許庁
  • This method for producing the granulated product comprises mixing the soil granular material with a cement powder body in a dried condition, forming a granular body by sparkling water added with a cement admixture while rotating the mixture, granulating the granular body into a spherical condition by rolling on the mixture, and coloring the surface after curing with paint having as the coloring component a water-soluble pigment.
    土壌粒状物及びセメント粉体を乾燥状態で混合し、その混合物を回転させながらセメント混和剤を添加した水を散水して生成した粒状体を混合物上で転動させて球状に造粒する。 - 特許庁
  • A soln. such as waste water containing a metal compd. and the dye/dyestuff is brought into contact with the beer lees (including sparkling liquor lees) being the pressed residue of wort or its treated material to adsorb the metal ion and the dye/dyestuff to the beer lees or its treated material.
    金属化合物や染料・色素を含有する廃水等の溶液を、麦汁の搾汁残さであるビール粕(発泡酒粕を含む)又はその処理物と接触せしめ、該溶液中の金属イオンや染料・色素をビール粕又はその処理物に吸着させる。 - 特許庁
  • In the beer surver equipped with a container 10 having a cooling means (cooling water W, ice) of beer built therein and the tap having a sparkling mechanism built therein, the whole of the tap 30 is formed to the container 10 in a detachable manner, for example, by the screw connection of a female screw part 31a and a male screw part 32a.
    ビールの冷却手段(冷却水W,氷)を内蔵する容器10と、泡出し機構を内蔵するタップ30とを具備するビールサーバにおいて、タップ30全体を、容器10に対して例えば雌ねじ部31aと雄ねじ部32aとのねじ結合により着脱可能に形成する。 - 特許庁
  • In this method for producing a malt alcoholic beverage such as beer, a sparkling liquor containing malt in a raw material, etc., the concentration of oxygen in an atmosphere in at least one process of a production process is reduced or a stirring rate at which a raw material is mixed with water for preparation of ingredients for the brewing process is controlled to suppress oxidation in the process for producing the malt alcoholic beverage.
    ビール、麦芽を原料に含む発泡酒等の麦芽アルコール飲料の製造方法において、当該製造工程の少なくとも一部工程における雰囲気中の酸素濃度を低減させること、又は原料を仕込用水に混合させる攪拌速度を制御することにより、麦芽アルコール飲料の製造工程における酸化を抑制する。 - 特許庁

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  • 原題:”THE WONDERFUL WIZARD OF OZ”

    邦題:『オズの魔法使い』
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    翻訳: 武田正代 (pokeda@kcb-net.ne.jp) + 山形浩生 (hiyori13@alum.mit.edu)
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    プロジェクト杉田玄白 正式参加作品。詳細はhttp://www.genpaku.org/を参照のこと。