「white chocolate」を含む例文一覧(8)

  • Do you like white chocolate?
    ホワイトチョコ好き? - Tatoeba例文
  • It seems that chocolate is also a popular gift for White Day.
    ホワイトデーもチョコレートが人気だそうです。 - 時事英語例文集
  • chocolate cookie with white cream filling
    ホワイトクリームを詰めたチョコレートクッキー - 日本語WordNet
  • It is preferable that the chocolate dough contains 0.1-1.0 mass% of the sucrose fatty acid ester and 15-40 mass% of the milk constituent, and preferable that the chocolate dough comprises white chocolate dough.
    また、前記チョコレート生地が、ショ糖脂肪酸エステルを0.1〜1.0質量%、乳成分を15〜40質量%含有するものであることが好ましく、前記チョコレート生地がホワイトチョコレート生地であることが好ましい。 - 特許庁
  • The dispersion of viscosity when the pharmaceutical preparation is cooled to normal temperature is reduced by heating and dissolving the chocolate base such as bitter chocolate and the base having the higher melting point than the normal temperature such as white beeswax or cetanol other than the chocolate base.
    ビタチョコレートなどのチョコレート基剤とサラシミツロウやセタノールなどのチョコレート基剤以外の常温より高い融点を有する基剤を加熱溶解させることにより、常温に冷却したときの粘度のバラツキが少なくなる。 - 特許庁
  • The composition enables production of semi-transparent confectionery whose filled content can be seen through unlike existing confectionery comprising an opaque shell, such as existing milk chocolate and white chocolate, and which has a hardness suitable for taking and eating.
    既存のミルクチョコレート、ホワイトチョコレートなどと同様の不透明なシェルでなる菓子とは異なって内部充填物が透けて見えるし、取食に適した固さを持つ半透明シェル様菓子を製造することができる新規の半透明シェル様菓子の組成物。 - 特許庁
  • To provide a method for producing deodorant cocoa butter suppressed in daily flavor deterioration, preventing reversion flavor from occurring, and drawing the taste of a material using the butter such as chocolate (dark milk and white chocolate) and each kind of cream (raw cream, strawberry or the like).
    経日的な風味劣化が抑制されて戻り臭の発生が防止され、しかもこれらを使用したチョコレート(ダーク、ミルク及びホワイトチョコレート)や各種クリーム類(生クリーム、ストロベリー等)等の素材の味を引き出すことのできる、脱臭ココアバターを製造し得る方法を提供すること。 - 特許庁
  • To provide chocolate-like food reduced in rough palate feeling so-called "graining", produced by a simple method which is particularly effective on white or colored chocolate regarded as more easily causing "graining", in such a condition that notably-occurring affect on meltability or flavor by a conventional method is minimally suppressed.
    チョコレート様食品におけるグレーニングと称されるざらつき食感を低減したチョコレート様食品を、平易な方法で、さらにグレーニングが起こりやすいとされるホワイトやカラーチョコレートにおいては従来法では顕実化しやすい口溶けや風味に影響を最低限に抑えた状態にて提供することを本発明の目的とする。 - 特許庁

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