「yolks」を含む例文一覧(33)

  • I love egg yolks.
    黄身が大好きなのよ。 - Tatoeba例文
  • cake made without egg yolks
    卵黄を使わないケーキ - 日本語WordNet
  • egg yolks and oil and vinegar
    卵黄、油、および酢 - 日本語WordNet
  • My daughter likes egg yolks.
    私の娘は卵の黄身が好きです。 - Tatoeba例文
  • a dish with layers of cooked yolks and cooked egg whites
    錦卵という和風料理 - EDR日英対訳辞書
  • My daughter likes egg yolks.
    私の娘は卵の黄身が好きです。 - Tanaka Corpus
  • The jumbo‐sized egg contains two yolks.
    このジャンボサイズの卵は黄身が2つ入っている。 - Weblio英語基本例文集
  • Break the eggs and separate the yolks from the whites.
    卵を割って、黄身と白身に分けて。 - Tatoeba例文
  • a light sponge cake made without egg yolks
    卵黄なしで作られた軽いスポンジケーキ - 日本語WordNet
  • she separated the whites from the yolks of several eggs
    彼女は、いくつかの卵の白身を黄身と分けた - 日本語WordNet
  • it is found in yeast, whole milk, egg yolks, and organ meats.
    酵母、全乳、卵黄、内臓肉などに含まれる。 - PDQ®がん用語辞書 英語版
  • Beat eggs lightly (break the yolks with chopsticks or a fork to ensure that whites and yolks mix), and pour a small portion of the mixture into a greased skillet or other type of pan to cook.
    黄身、白身を共に混ぜ(黄身は割りほぐして白身とよく混ぜ合わせる)、油を塗ったフライパンなどを使って焼く。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • yellow carotenoid pigments in plants and animal fats and egg yolks
    植物や動物性脂肪、卵の黄身内にある黄色いカロチノイド色素 - 日本語WordNet
  • A method for producing heat-treated egg yolk includes adjusting the egg yolks so as to set a water content of 10-55 mass% and a pH of 4-6 and heat-treating the egg yolks at 40-70°C for 10 minutes to 10 hours, and preferably using a salt-added egg yolk or sugar-added egg yolk as the egg yolks.
    卵黄類を水分含量10〜55質量%、pH4〜6となるように調整し、40〜70℃で10分〜10時間加熱処理することを特徴とし、好ましくは上記卵黄類として加塩卵黄又は加糖卵黄を使用する加熱処理卵黄の製造方法。 - 特許庁
  • light fluffy dish of egg yolks and stiffly beaten egg whites mixed with e.g. cheese or fish or fruit
    例えばチーズ、魚あるいは果物と卵黄と堅くあわ立てた卵白のふんわりした料理 - 日本語WordNet
  • lobster butter and cream and egg yolks seasoned with onions and sherry or Madeira
    玉ねぎとシェリー、とマデリアで味付けされたロブスターバター、クリームと卵黄 - 日本語WordNet
  • vitamin a is found in liver, egg yolks, and whole milk dairy products from animals and in fish oils.
    ビタミンaはレバー、卵黄、乳製品などの動物性食品や魚油に含まれる。 - PDQ®がん用語辞書 英語版
  • cholesterol also comes from eating foods taken from animals such as egg yolks, meat, and whole-milk dairy products.
    コレステロールは卵黄、肉、乳製品などの動物性食品の摂取でも得られる。 - PDQ®がん用語辞書 英語版
  • it is fat-soluble (can dissolve in fats and oils) and is found in fatty fish, egg yolks, and dairy products.
    脂溶性(脂肪や油に溶ける)であり、脂肪を多く含む魚、卵黄、乳製品などに含まれている。 - PDQ®がん用語辞書 英語版
  • retinol is found in liver, egg yolks, and whole milk dairy products from animals and in fish oils.
    レチノールはレバー、卵黄、乳製品などの動物性食品や魚油に含まれる。 - PDQ®がん用語辞書 英語版
  • Tempura covered by coating using more egg yolks was called Kinpura, and using more egg whites was called Ginpura.
    また、衣に卵黄を多く使ったものを金ぷら、卵白を使ったものを銀ぷらと呼び分けられていた。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • METHOD FOR WASHING WITH WATER, SEPARATING AND COLLECTING OF ULTRAHIGH-PURITY EGG OIL CORRESPONDING TO THREE KINDS OF EGG YOLKS
    3種の卵黄に対応した超高純度卵油水洗い分離採取法 - 特許庁
  • I laughed aloud as the yolks of their eyeballs rolled toward us in haughty rivalry.
    かれらがライバル意識むきだしでぎょろりとにらみつけてくるのを見て、ぼくは大声で笑いだした。 - F. Scott Fitzgerald『グレイト・ギャツビー』
  • He liked sweets, especially cream puffs, and favored Kimishigure (Japanese sweets made of red bean jam, white beam jam and yolks) at the Japanese-style confectionary shop in front of Keio University in Mita.
    甘いもの、特にシュークリームが好物だった、三田の慶應義塾大学前にある和菓子屋の黄身しぐれもご贔屓だった。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • To provide hard candy with little reduction of taste and easy dissolution in the mouth in spite of a high mixture ratio of egg yolks.
    卵黄の配合比が高いにもかかわらず風味の低減が少なく且つ良好な口溶けを有するハードキャンディを提供すること。 - 特許庁
  • In addition, it is working together with local farmers and using rice flour produced in Hokkaido’s Ishikari region as one of the raw ingredients for the pudding instead of egg yolks.
    また、瓶詰めプリンの原料として、卵黄の代わりに、地元農家と連携して北海道石狩産の米粉を使用している。 - 経済産業省
  • To provide bread dough capable of simply affording bread having an egg yolk flavor and a moist texture such as French toast without using a batter liquid containing egg yolks.
    フレンチトーストのような卵黄風味としっとりした食感を有するパン類を、卵黄類を含むバッター液を用いることなく、簡単に得ることができるパン類生地を提供すること。 - 特許庁
  • The cakes contain (A) ≥20 pts.mass of a diacylglycerol based on 100 pts.mass of wheat flour and further contains (B) yolks or whole eggs treated with an enzyme.
    小麦粉100質量部に対し、(A)ジアシルグリセロールを20質量部以上含有し、更に(B)酵素処理された卵黄又は全卵を含有するケーキ類。 - 特許庁
  • The bread dough is obtained by a sponge and dough method for particularly preferably blending the egg yolks with a sponge and dough and the emulsifier having the α crystal gel structure with main kneaded dough, respectively.
    特に、好ましくは、卵黄類を中種生地に、α結晶ゲル構造の乳化剤を本捏生地にそれぞれ配合する中種法により得られたパン類生地。 - 特許庁
  • To provide egg yolks which is suppressed in a fishy smell (unpleasant smell) without reducing emulsifying capacity and enhanced in a favorable flavor/body taste of egg yolk, and to provide processed food using the same.
    乳化力を低下させることなく、生臭さ(臭味)を抑え、好ましい卵黄風味・コク味を強化した卵黄類、及びそれを使用した加工食品を提供すること。 - 特許庁
  • The bread dough is characterized by kneading a dough raw material comprising grain flours as a main component with 10-50 pts.mass of the egg yolks and 0.05-5 pts.mass of an emulsifier having an α crystal gel structure, respectively based on 100 pts.mass of the grain flours.
    穀粉類を主体とする生地原料に、上記穀粉類100質量部に対し、卵黄類を10〜50質量部、α結晶ゲル構造の乳化剤を0.05〜5質量部混練してなることを特徴とするパン類生地。 - 特許庁
  • The hard candy contains 1-20 wt.% processed egg yolks based on the total in which 88% or more of proteins having a molecular weight of not less than 40,000 are hydrolyzed with an enzyme and the proteins or protein hydrolysate products have a molecular weight of 15,000-37,000.
    分子量40,000以上の蛋白質が酵素によって88%以上分解され、分子量15,000〜37,000間に蛋白質または蛋白質分解物が確認される加工卵黄を全体の1〜20重量%含有するハードキャンディ。 - 特許庁
  • To provide an egg yolk dividing tool efficiently dividing many eggs into the whites and yolks continuously from one egg to another, requiring no skill like the case of performing by hand, making the divided condition of the white and yolk excellent, and free from mixing the yolk into the white by the failure.
    多数の卵を次から次へと連続的に能率良く白身と黄身とに分離する卵の黄身分け器を提供することであり、手作業で行なう場合の様な熟練を要さず、白身と黄身との分離状態も良く、失敗して黄身を白身に混入する事のない様にすること。 - 特許庁

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