「肉身」を含む例文一覧(526)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 次へ>
  • の切
    a chop  - 斎藤和英大辞典
  • の赤
    lean beef  - EDR日英対訳辞書
  • 牛のの切り
    cut of meat from beef cattle  - 日本語WordNet

  • a meat that is red when raw  - EDR日英対訳辞書
  • の切り
    slices of beef - Eゲイト英和辞典
  • の切り
    a pork chop - Eゲイト英和辞典
  • が腐っている
    (食用の肉なら)The meat is tainted―(身体の肉なら)―The flesh is putrid.  - 斎藤和英大辞典
  • 牛[豚]の切り.
    a cut of beef [pork]  - 研究社 新英和中辞典
  • 痛だ。
    My whole body is sore. - Tatoeba例文
  • 子牛のの切り
    cut of meat from a calf  - 日本語WordNet
  • が筋痛です。
    The muscles of my entire body ache. - 旅行・ビジネス英会話翻訳例文
  • 痛だ。
    My whole body is sore.  - Tanaka Corpus
  • 馬刺し馬の刺
    Ba-sashi: sashimi of horse meat  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • の干しすり
    DRIED FISH PASTE - 特許庁
  • 体または体の、あるいは、体または体に関する
    of or relating to the body or flesh  - 日本語WordNet
  • 落としの製造方法及び魚落とし
    METHOD OF PRODUCTION OF MINCED FISH MEAT, AND MINCED FISH MEAT - 特許庁
  • 鯨の白を用い、白に含有されるコラーゲンを利用して白と赤とを強固に結着させた白と赤が混在する鯨ハムの製造方法を提供することである。
    To provide a method for producing whale meat ham in which white meat and red meat present as mixed, obtained by strongly binding the white meat with red meat by using the white meat of the whale and utilizing collagen contained in the white meat. - 特許庁
  • の脂は苦手ですか
    Don't you like the fat on meat?  - Weblio Email例文集
  • 彼女は赤だけを食べた。
    She ate only lean meat. - Tatoeba例文
  • から脂を取りなさい。
    Trim the fat off the meat. - Tatoeba例文
  • の半の後ろ半分
    the back half of a side of meat  - 日本語WordNet
  • 牛の腰部のの切り
    cut of meat from a loin of beef  - 日本語WordNet
  • 体の後ろ足を含む体の後半
    fleshy hindquarters  - 日本語WordNet
  • 味の濃い薫製した牛の切り
    highly seasoned cut of smoked beef  - 日本語WordNet
  • という食の部分
    a fatty part of a piece of meat  - EDR日英対訳辞書
  • 薄くすき切った魚の切
    a thin slice of fish  - EDR日英対訳辞書
  • さっと塩に漬けた魚の切
    a salted fillet  - EDR日英対訳辞書
  • から脂を取り除きなさい
    Trim the fat off the meat. - Eゲイト英和辞典
  • 彼女は赤だけを食べた。
    She ate only lean meat.  - Tanaka Corpus
  • から脂を取りなさい。
    Trim the fat off the meat.  - Tanaka Corpus
  • すり入りドーナツ
    DOUGHNUT CONTAINING FISH MEAT PASTE - 特許庁
  • の変色防止方法
    METHOD FOR PREVENTING DISCOLORATION OF RED FISH MEAT - 特許庁
  • のトレーニング装置
    MUSCLE TRAINING MACHINE FOR WHOLE BODY - 特許庁
  • 用退色抑制剤
    DISCOLORATION INHIBITOR FOR RED FLESHED FISH MEAT - 特許庁
  • の色調保持方法及び生食用赤
    METHOD FOR MAINTAINING COLOR TONE OF RED FISH MEAT, AND RED FISH MEAT TO BE EATEN RAW - 特許庁
  • すり製品の製造方法及び魚すり製品用改良剤
    METHOD FOR PRODUCING FISH PASTE PRODUCT, AND IMPROVER FOR FISH PASTE PRODUCT - 特許庁
  • ひと切れのの脂肪と赤の混合
    the intermixture of fat and lean in a cut of meat  - 日本語WordNet
  • 牛や豚の赤の周りの筋についている
    in red meat, the meat where tendons are attached  - EDR日英対訳辞書
  • の練りは冷凍落しを用いるのが好ましい。
    The fish paste preferably uses frozen picked fish meat. - 特許庁
  • 新鮮な牛や馬は刺で生食されるほか、鶏では笹がよく用いられる。
    Other than fresh beef and horsemeat, sashimi is also made using chicken breast meat.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • マグロの刺用結着食品、マグロの刺用結着製品及びマグロの刺用結着食品の製造方法
    BOUND FOOD FOR TUNA SASHIMI, BOUND ARTICLE FOR TUNA SASHIMI, AND METHOD FOR PRODUCING BOUND FOOD FOR TUNA SASHIMI - 特許庁
  • すり、卵白、山芋、食用オイル、苦汁でつないだ魚すりをボイルし急冷してなる魚すり加工品。
    The processed fish-paste product is produced by boiling a fish paste mixture containing fish paste, albumen, yam, food oil and bittern and quenching the boiled product. - 特許庁
  • 背骨と両方の腰の一部からなる(特に羊またはラム)の切り
    cut of meat (especially mutton or lamb) consisting of part of the backbone and both loins  - 日本語WordNet
  • 体の体的な負傷または傷害の、あるいは、体の体的な負傷または傷害に関する
    of or relating to a physical injury or wound to the body  - 日本語WordNet
  • この魚用添加物が添加された魚すり、又は魚練製品である。
    The ground fish meat or the fish paste product comprises the additive for fish meat. - 特許庁
  • 肉身線は濃い朱線で描かれ、装具に截箔が施されている
    Thick vermilion is used for drawing the body lines, and pieces of gold leaf are used for the accessories.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 板付き蒲鉾では白魚の白の部分のみを使用し、赤や血合いは用いない。
    The kamaboko with a wooden board uses only the white-meat part of whitefish, eschewing the red-meat part or the meat that's rust-colored due to blood.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • は白魚と赤魚に大きく分けられるが、ふぐは白魚に属する。
    Fish meat can be classified into two types: fish with white flesh and fish with red flesh, and pufferfish belongs to the category with white flesh.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 私はしばらくの間、全が筋痛になった。
    For a while, my whole body was sore.  - Weblio Email例文集
  • 私は下半の筋トレーニングを行いました。
    I did muscle training focusing on my lower body.  - Weblio Email例文集
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 次へ>

例文データの著作権について