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有機体の全構造(動物、植物または人間)
(the entire structure of an organism (an animal, plant, or human being))
読み方 ニクシン
body
肉のかたまり
a piece of meat
生肉
raw meat
肉の切身
a chop
肉を絶つ
to abstain from meat―eschew flesh
肉が付く
to gain flesh―gather flesh―put on flesh
ひき肉
minced meat
一片の肉
肉の塊
piece of meat
肉を刻む
to mince meat―hash meat
肉のきれはし
肉を覆う
mask the meat
ラード肉
lard meat
肉の細切れ
chopped meat
肉がこわい
The meat is tough.
生の肉
締まった肉
hard flesh
肉のひと塊
a chunk of meat
肉をスチューにする
to stew meat
背中の肉
the flesh on the back of a person or animal
肉の切れ
肉を細かく切る
chop meat
腐った肉
tainted meat―putrid flesh―carrion
こま切れ肉
bits of meat
肉を焼く
to roast meat
けものの肉
flesh of animals
肉を煮出す
to extract the essense of meat by boiling
肉をたらふく食う
to eat heartily of the meat
肉の欲
fleshly appetite―carnal desire
上等の肉
good quality meat
肉を料理する
cook meat
肉身