ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
読み方:ひきにく
挽肉、挽き肉 とも書く
ひき肉
minced meat
ひき肉.
《主に米国で用いられる》 ground [《主に英国で用いられる》 minced] meat
豚肉
pork
子牛肉
veal
けものの肉
flesh of animals
こま切れ肉
bits of meat
あぶら肉.
fat meat
肉のかたまり
a piece of meat
猪の肉
brawn
ウズラの肉
flesh of quail
キジの肉
flesh of a pheasant
フリカッセ肉
fricassee meats
霜降り肉
marbled beef
鹿の肉
the flesh of a deer used as food
羊の肉
the meat of a sheep
家鴨の肉
the meat of duck
かたい肉.
tough meat
牛のわき肉
a side of beef
鯨の肉
the flesh of a whale
子羊の肉
the meat of lamb
アジの肉
flesh of pompano
子牛の肉
meat from a calf
ソップ肉
soup-meat
ラード肉
lard meat
鶏肉のもも肉
chicken legs
牛肉のひき肉.
minced beef
鶏の肉
the meat of a chicken
牛肉の股
a round of beef
肉を絶つ
to abstain from meat―eschew flesh
干し牛肉
dried beef