ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
読み方:とんにく、ぶたにく
ブタ肉、ぶた肉 とも書く
家畜の豚またはブタの肉
(meat from a domestic hog or pig)
読み方 ブタニク
pork
読み方 ぶたにく
1
Pork
2
(=豚のような肉)loose flesh; flabby flesh
読み方 とんにく
豚肉
生の豚肉
raw pork
子牛肉
veal
ひき肉
minced meat
鯨の肉
the flesh of a whale
豚のわき腹肉
side of fresh pork
家鴨の肉
the meat of duck
猪の肉
brawn
豚肉の切り身
a pork chop
豚の皮
a pig-skin
豚の切り身
chop cut from a hog
鹿の肉
the flesh of a deer used as food
豚の脂
a type of fat that is obtained from pigs
羊の肉
the meat of a sheep
子羊の肉
the meat of lamb
豚から取った肉
cut of meat from a hog or pig
子牛,豚の肉
light-colored meat such as veal or pork
子牛の肉
meat from a calf
牛のわき肉
a side of beef
肉のかたまり
a piece of meat
鶏の肉
the meat of a chicken
豚のなめし皮
tanned pig leather
けものの肉
flesh of animals
ひき肉.
《主に米国で用いられる》 ground [《主に英国で用いられる》 minced] meat
あぶら肉.
fat meat
豚肉という食品
a meat called pork
ウズラの肉
flesh of quail
フリカッセ肉
fricassee meats
食肉用の鶏
poultry for supplying meat
太った食用豚
a fat porker