ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
出典:Wikipedia
出典:『Wikipedia』 (2011/05/09 12:05 UTC 版)
Raw meat generally refers to any type of uncooked muscle tissue of an animal used for food. In the meat production industry, the term ‘meat’ refers specifically to mammalian flesh, while the words ‘poultry’ and ‘seafood’ are used to differentiate between the tissue of birds and aquatic creatures.
生肉
raw meat
生の肉
生肉.
加熱処理をしていない肉
meat that is raw
ひき肉
minced meat
直火で焼いた,食用とする肉
broiled meat
ミートローフ
meat loaf
ground meat
ラード肉
lard meat
筋の多い肉
scraggy meat
生の豚肉
raw pork
新鮮な肉
fresh meat
乾燥肉
dry meat
柔らかくした肉
tenderized meat
乾燥肉.
dried meat
乾した肉
燻製にした肉
smoked meat
あぶら肉.
fat meat
脂肪の多い肉
チルド肉.
chilled meat
不浄の肉
unclean meat
料理していない肉
uncooked meat
清浄な肉
kosher meat
脂肪に富んだ肉
fatty meat
かたい肉.
tough meat
くず状態の肉
meat scraps
肉の塊
piece of meat
牛肉の赤身
lean beef
子羊の肉
the meat of lamb
生の鶏肉
raw chicken meat