「魚の身」を含む例文一覧(393)

1 2 3 4 5 6 7 8 次へ>
  • の刺
    sliced raw fish  - 斎藤和英大辞典
  • の白
    white meat of a fish  - EDR日英対訳辞書
  • の青
    a blue part of any fish  - EDR日英対訳辞書
  • の,の薄い部分
    a thin part of a fish  - EDR日英対訳辞書
  • の片をおろす
    to sliver a fish  - 斎藤和英大辞典
  • このは刺が好い
    I like this fish raw.  - 斎藤和英大辞典
  • の)をむしる
    to separate the flesh from the bone  - 斎藤和英大辞典
  • 魚の身をむしる
    to separate the flesh from the bone  - 斎藤和英大辞典
  • このは刺が好い
    This fish is best eaten raw.  - 斎藤和英大辞典
  • の切り
    raw fish that has been cut  - EDR日英対訳辞書
  • むしった魚の身
    the separated flesh of a fish  - EDR日英対訳辞書
  • 魚の身を毟る
    to separate the flesh of a fish from the bone  - EDR日英対訳辞書
  • 肉の干しすり
    DRIED FISH PASTE - 特許庁
  • の切り製造機
    MACHINE FOR PRODUCING SLICE OF FISH - 特許庁
  • 肉落としの製造方法及び肉落とし
    METHOD OF PRODUCTION OF MINCED FISH MEAT, AND MINCED FISH MEAT - 特許庁
  • 魚の身をとり去ったあとの残り
    waste left after fish meat has been taken away  - EDR日英対訳辞書
  • の骨との分離器
    SEPARATOR FOR BONE AND BODY OF FISH - 特許庁
  • のペーストや「すり」はの加工法の一つである。
    “SURIMI” or fish paste means a processed form of fish.  - Weblio Email例文集
  • このは骨ばかりでが無い
    This fish is all bone and no flesh.  - 斎藤和英大辞典
  • このは刺にして食う
    This fish is eaten raw.  - 斎藤和英大辞典
  • 皮が赤い白
    a fish that has white meat and red skin  - EDR日英対訳辞書
  • 薄くすき切った肉の切
    a thin slice of fish  - EDR日英対訳辞書
  • さっと塩に漬けた肉の切
    a salted fillet  - EDR日英対訳辞書
  • エビ・のすりに塩を入れる。
    Salt is added to prawn and fish paste.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 肉の変色防止方法
    METHOD FOR PREVENTING DISCOLORATION OF RED FISH MEAT - 特許庁
  • 類の処理方法
    PROCESSING METHOD FOR RED MEAT FISH - 特許庁
  • 類の切り加工方法
    METHOD FOR PROCESSING SLICED FISH - 特許庁
  • の切り風の肉加工食品
    SLICED FISH-LIKE FISH-MEAT PROCESSED FOOD - 特許庁
  • 肉の色調保持方法及び生食用赤
    METHOD FOR MAINTAINING COLOR TONE OF RED FISH MEAT, AND RED FISH MEAT TO BE EATEN RAW - 特許庁
  • 肉すり製品の製造方法及び肉すり製品用改良剤
    METHOD FOR PRODUCING FISH PASTE PRODUCT, AND IMPROVER FOR FISH PASTE PRODUCT - 特許庁
  • -白のすりに山芋を加えて蒸したもの。
    Steamed ground whitefish with added yamaimo (Japanese yam).  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • -餃子を白のすりで筒状に巻いたもの。
    Gyoza wrapped with whitefish paste in a tube shape.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 僕はは赤より白の方が好きだ.
    As for fish, I like white flesh better than red.  - 研究社 新和英中辞典
  • の縦に切った切りまたは骨をとった片
    a longitudinal slice or boned side of a fish  - 日本語WordNet
  • の切りは、皮を上(奥)、を手前側に置く
    Pieces of sliced fish are placed with their skins on the upper (far) side or fish meats on the nearer side.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 干物(ひもの、英語Driedfish)とは、などの介類のを干した加工食品。
    Himono (dried fish) is a generic term for processed foods made by drying various sea foods such as fish.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • コイ(鯉)やカニ(蟹)、スズキ()食材(鱸)など鮮度のよい白を用いる。
    Fresh white fish such as carp, crab and perch are used.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 煮熟または蒸煮のほぐし装置とほぐし製造方法
    FLAKING DEVICE FOR BOILED FISH OR STEAMED FISH, AND METHOD FOR PRODUCING FLAKED FISH MEAT - 特許庁
  • 体の欠き方法及び体の処理方法並びに体の背骨掴み装置
    METHOD FOR PREPARING FISH BODY FOR DRYING, METHOD FOR TREATING FISH BODY, AND DEVICE FOR GRIPPING BACKBONE OF FISH BODY - 特許庁
  • この肉用添加物が添加された肉すり、又は肉練製品である。
    The ground fish meat or the fish paste product comprises the additive for fish meat. - 特許庁
  • 捌いた魚の身を水で晒し、の血液や脂肪を取り除く。
    The fish fillet is washed with running water, and the blood and fat are removed.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • の腹の肉の薄い部分の切り
    a slice of meat from the thin part of a fish near its head  - EDR日英対訳辞書
  • -サメの軟骨を含む白の練り物の一種。
    A kind of whitefish paste including shark gristle.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
  • 北大西洋産のの脂の少ない白
    lean white flesh of North Atlantic fish  - 日本語WordNet
  • のアルミ箔ホイル包みの酒蒸し
    SAKE-STEAMED WHITE MEAT FISH WRAPPED WITH ALUMINUM FOIL - 特許庁
  • まな板に載せたの上側になった方の
    the upper side of a fish when laid on a cutting board  - EDR日英対訳辞書
  • 肉の練り肉は冷凍落しを用いるのが好ましい。
    The fish paste preferably uses frozen picked fish meat. - 特許庁
  • でありさえすればどんなものでもよろしい.
    Any fish will do as [so] long as its meat is white.  - 研究社 新和英中辞典
  • 広い海に生息するの厚いアジ科の
    deep-bodied percoid fishes of the open seas  - 日本語WordNet
  • 背骨の少なくても一部を含む肉またはの切り
    cut of meat or fish including at least part of the backbone  - 日本語WordNet
1 2 3 4 5 6 7 8 次へ>

例文データの著作権について