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魚の体
a shoal of fish
むしった魚の身
the separated flesh of a fish
魚の身を毟る
to separate the flesh of a fish from the bone
魚
a fish
魚の身をむしる
to separate the flesh from the bone
魚の骨
a bone of a fish
魚類
fishes
魚の腹
the belly of stomach of a fish
魚の青身
a blue part of any fish
魚のうろこ
a scale of a fish
魚とすっぽん
both a fish and a snapping turtle
魚をおろす
Fillet a fish
魚のなまぼし
a half-dried fish
魚が引く
A fish bites.
魚を食う
to eat fish
魚の皮
the outer skin of fish
魚の白身
white meat of a fish
一群の魚
a shoal of herrings
腐った魚
rotten fish―stale fish
魚の片身をおろす
to sliver a fish
魚をすまきにしたもの
a fish wrapped in bamboo leaves
ムツという魚
a kind of fish called Japanese bluefish
おとりの魚
plant fish
煮た魚
a fish boiled in broth
細魚という魚
a fish called {hemiramph}
魚の鱗
the scales that cover the outer body of fish
魚の干物
dried fish
魚をひっかける
strike a fish
魚のヒレ
filet the fish
魚のにおい
the smell of fish
魚の身