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魚の干物
dried fish
干した魚
a dried fish
魚のなまぼし
a half-dried fish
魚のヒレ
filet the fish
魚のうろこ
a scale of a fish
(魚の)干物.
魚のにおい
the smell of fish
魚の切れ
a slice of fish
魚の青身
a blue part of any fish
魚の刺身
sliced raw fish
魚のフライ
fried fish
鮮魚
fresh fish
皮剥ぎという魚
a fish, called filefish
魚や貝を干した食品
foodstuff of dried seafood
腐った魚
rotten fish―stale fish
魚介類の食品
an edible [marine fish and shellfish]
おとりの魚
plant fish
生の魚
raw fish
魚の皮
the outer skin of fish
生魚の切り身
raw fish that has been cut
魚類
fishes
魚の尾びれ
the tail of a fish
素魚という魚
a fish called ice goby or white goby
魚の洗い
crimped fish
むしった魚の身
the separated flesh of a fish
焼き魚
broil fish
魚の種
a species of fish
鎌切りという魚
a fish of the genus cottus, called {Cottus kazika}
魚の腹
the belly of stomach of a fish
魚の尾ひれ
the caudal fin of a fish