ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
(a) broiled [roast] fish.
読み方:やきざかな
焼魚、焼肴、焼き肴 とも書く
焼き魚
broil fish
魚の刺身
sliced raw fish
焼き魚という食べ物
a food called grilled fish
魚の膾料理
a dish made of finely chopped raw fish and vegetables soaked in vinegar
魚の料理
a dish of fish
魚の干物
dried fish
ホッケという魚
a fish called Atka mackerel
魚の料理法
how to dress fish
真鯵という魚
a fish called a horse mackerel
魚を料理する.
cook fish
鰺という魚
a type of fish called horse mackerel
鰆という魚
a saltwater fish called Spanish mackerel
生魚の切り身
raw fish that has been cut
魚の白身
white meat of a fish
魚を塩焼きにする
to broil fish with salt
魚の料理.
the fish course