例文 (1件) |
せりいずみの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 1件
衣付食品を常法によりフライ後、中鎖脂肪酸トリグリセリドを少なくとも10%以上含む130℃以下の食用油を衣層に噴霧することを特徴とするフライ済み食品の製造。例文帳に追加
This method for producing the fried food is characterized by frying a coated food by a conventional method and then spraying the coating layer of the dried coated food with a ≤130°C edible oil containing middle chain fatty acid triglycerides in an amount of at least 10%. - 特許庁
例文 (1件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |