ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
astringent juice
〈柿(かき)の〉 persimmon tannin
渋を抜く
remove the astringency of 《persimmons》
渋をひく
tan 《paper》.
渋柿(がき)
a sour persimmon
渋好み
【形式ばった表現】 《have》 a taste for things of austere elegance
渋紙
tanned paper
渋茶
bitter [over‐stewed] tea
coarse tea.
読み方:しぶ
読み方 シブリ
tenesmus
読み方 シブ
scale;astringency
(地名、姓) Shibu
Shuuzou
Shuuta
Souzou
Souta
Soumura
Masanori
Munamura
Munezawa
Munemura
(姓) Shibu
読み方 しぶ
(柿の渋)the astringent juice (of unripe persimmons):(栗の渋)the astringent coat (of a chestnut):(木皮の渋)tannin
渋