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"なんしつこむぎ"を含む例文一覧と使い方
該当件数 : 2件
好ましくは、前記高蛋白軟質小麦粉を、前記小麦粉100質量部に対し0.2〜30質量部含有させる。例文帳に追加
Preferably, the high-protein soft wheat flour contains 0.2-30 pts.mass based on 100 pts.mass of the wheat flour. - 特許庁
小麦粉と、軟質小麦を製粉し分級して得られた蛋白質含量が12質量%以上の高蛋白軟質小麦粉とを含有し、砂糖の含有量が0〜10質量%未満であることを特徴とする小麦粉焼成食品用ミックス。例文帳に追加
The mixed flour for a baked wheat flour food contains high-protein soft wheat flour obtained by milling and classifying wheat and soft wheat with 12 mass% or more of protein content, and has a sugar content of below 0-10 mass%. - 特許庁
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