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表面処理ラッカーの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 1件
米粉を主原料とする菓子生地を所定の形状に成形した後に100℃未満の高温蒸気雰囲気中に所定時間通して表面側のデンプンを優先的にα化した後に、焼成処理、フライ処理、蒸煮処理、マイクロ波処理、加圧処理のいずれかの処理を行うことを特徴とするクラッカー、乾パン、プレッツェル等の菓子の製造方法を提供することにより、前記課題を解決する。例文帳に追加
A method for producing the confectionery such as cracker, dry bread and pretzel comprises molding confectionery dough having rice flour as the main raw material to a prescribed shape, passing the product through high-temperature steam atmosphere of <100°C for a prescribed time to preferentially pregelatinize starch on the surface, and performing either baking treatment, frying treatment, steaming treatment, microwave treatment or pressure treatment. - 特許庁
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