ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
読み方:むぎこ
シリアル粒の食物をつぶすまたはふるうことで得られる細かい粉状の食料品
(fine powdery foodstuff obtained by grinding and sifting the meal of a cereal grain)
小麦から作った穀粉
(flour prepared from wheat)
読み方 ムギコ
flour
読み方 むぎこ
(Wheat) flour
麦粉
小麦粉
蕎麦粉
buckwheat flour
麦の粉
flour made from grain
小麦粉で覆う
cover with flour
flour prepared from wheat
小麦の穀粒
a grain of wheat
穀物を小麦粉に変える
convert grain into flour
一粒の小麦
a wheat corn
とうもろこしの粉
Indian meal.
小麦以外の穀物の粉
flour or grain other than wheat
穀物をひいて粉にする
mill grain
穀物を挽き砕いた粉
grain flour
小麦を収穫する
reap wheat
デュラム小麦という小麦
a type of wheat, called durum wheat
細かく砕いた小麦の粒
grains of wheat that have been crushed into small pieces
小麦生産者
wheat producers
ふっくらとした小麦粒
puffy wheat berries
ふすま入りの小麦製フレーク
wheat flake including the bran
小麦を植え付ける
to crop land with wheat
一般的な小麦の粒
grains of common wheat
小麦の穀粒の胚
embryo of the wheat kernel
小麦畑
a field of wheat
小麦という植物
a plant called wheat
小麦市場
the wheat market