ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
読み方:そばこ
蕎麦粉 とも書く
蕎麦粉
buckwheat flour
小麦粉
flour
麦粉
小麦粉で覆う
cover with flour
蕎麦饅頭
a buckwheat bun
蕎麦掻き
buckwheat mash
引越蕎麦
buckwheat-vermicelli distributed to announce one's removal into the neighbourhood
小麦から作った穀粉
flour prepared from wheat
穀物を小麦粉に変える
convert grain into flour
穀物を製粉する
grind grain into flour
小麦以外の穀物の粉
flour or grain other than wheat
小麦の穀粒
a grain of wheat
穀類を製粉する
mill grain
一粒の小麦
a wheat corn
ふすま入りの小麦製フレーク
wheat flake including the bran
細かく砕いた小麦の粒
grains of wheat that have been crushed into small pieces
蕎麦を打つ
to make buckwheat vermicelli
ふっくらとした小麦粒
puffy wheat berries
小麦を収穫する
reap wheat
小麦の穀粒の胚
embryo of the wheat kernel
デュラム小麦という小麦
a type of wheat, called durum wheat
小麦を植え付ける
to crop land with wheat
高級な蕎麦
the best kind of Japanese 'soba' buckwheat noodles
蕎麦掻きという食べ物
a food called buckwheat dough
加薬蕎麦という料理
a dish consisting of buckwheat noodles, fish and vegetables in a soy flavoured broth
小麦生産者
wheat producers
一般的な小麦の粒
grains of common wheat
薮蕎麦という食べ物
green buckwheat noodles, called 'yabusoba'
安価な蕎麦
cheap buckwheat noodles
凍り蕎麦という食品
a starchy food called dried buckwheat noodles