意味 | 例文 (7件) |
食物たんぱく質の英語
追加できません
(登録数上限)
英訳・英語 dietary protein
「食物たんぱく質」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 7件
また、海苔にはたんぱく質、食物繊維、ビタミンなどが豊富に含まれており栄養に富んでいる。例文帳に追加
Additionally, nori is rich in protein, dietary fiber, vitamins and so on.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
海苔に含まれる栄養素、食物繊維及び良質なたんぱく質を手軽にかつ効率よく摂取することができる海苔茶及びその製造方法並びに海苔茶飲料を提供する。例文帳に追加
To provide a laver tea enabling nutrients, dietary fiber and good-quality protein contained in laver to be ingested readily and efficiently; to provide a method for producing the laver tea; and to provide a laver tea beverage. - 特許庁
水溶性で、活性酸素消去能および過酸化脂質抑制能を有し、且つ無機質やビタミンB群、食物繊維、フィチン酸及びたんぱく質を含有することを特徴とする抗酸化組成物を提供すること。例文帳に追加
To obtain an antioxidative composition characterized by improved water solubility, active oxygen eliminating ability, lipid peroxide controlling ability, and comprising an inorganic substance, a vitamin B group, a dietary fiber, phytic acid and a protein. - 特許庁
米糠中の無機質、ビタミンB群、食物繊維、フィチン酸及びたんぱく質を含有する水溶性米糠抽出物を有効成分とし、活性酸素消去能を有する抗酸化性組成物。例文帳に追加
This antioxidative composition comprises a water-soluble rice bran extract as an active ingredient containing an inorganic substance, a vitamin B group, a dietary fiber, phytic acid and a protein in a rice bran and has active oxygen eliminating ability. - 特許庁
寝たきりの高齢虚弱者のように食物摂取量の低下している対象者に対して、少ないカロリー摂取であっても、褥創の予防に必要なたんぱく質代謝、並びに骨粗鬆症の予防や治療に有益な骨代謝を改善するのに必要な栄養素を補給することができる骨代謝・たんぱく質代謝改善用栄養組成物を提供することである。例文帳に追加
To obtain a nutritional composition for improving bone metabolism/protein metabolism, which can supply nutrients necessary for improving protein metabolism effective for preventing decubital ulcer or bone metabolism effective for preventing or treating osteoporosis, to subjects with low dietary intake, such as elderly weak people confined to beds whose caloric intake is low. - 特許庁
野菜、魚、肉などにかけて食すときに、液状調味料製造過程で発酵により溶解した各種ミネラル、カルシューム、たんぱく質などの栄養素と、発酵による食物の分解酵素を摂取できる液状発酵調味料の提供を目的とする。例文帳に追加
To provide a liquid fermented seasoning which enables the intake of nutrients, such as various minerals, calcium, and proteins, dissolved by the fermentation and food-degrading enzymes produced by the fermentation in a process for producing the liquid seasoning, when the liquid fermented seasoning is put on vegetables, fishes, meats, or the like and then eaten. - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
|
意味 | 例文 (7件) |
|
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「食物たんぱく質」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |