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INTERMEDIATE MOISTURE FOODとは 意味・読み方・使い方
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意味・対訳 中間水分食品
「INTERMEDIATE MOISTURE FOOD」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 10件
MOISTURE ADJUSTING METHOD OF INTERMEDIATE MOISTURE FOOD PACKAGED IN HERMETICALLY SEALED CONTAINER例文帳に追加
密封容器入り中間水分食品の水分調整方法 - 特許庁
INTERMEDIATE MOISTURE FOOD PACKED IN HERMETICALLY SEALED CONTAINER AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
密封容器入り中間水分食品及びその製法 - 特許庁
INTERMEDIATE MOISTURE FOOD IN HERMETIC CONTAINER, AND METHOD FOR ADJUSTING MOISTURE IN DRY FOOD例文帳に追加
密封容器入り中間水分食品及び乾燥食品の水分調整方法 - 特許庁
This moisture adjusting method of the intermediate moisture food packaged in a hermetically sealed container comprises holding and sealing an intermediate moisture food with water activity of 0.7-0.99 and water content of 20-60 wt.% in the following container (A).例文帳に追加
水分活性0.7〜0.99、水分含量20〜60重量%の中間水分食品を、下記容器(A)に収容密封することを特徴とする密封容器入り中間水分食品の水分調整方法により達成する。 - 特許庁
The intermediate moisture food in a hermetic container is sealed, heated and sterilized in such a condition that moisture content is imparted to the dry food, and has 0.7-0.9 of moisture activity and 26-45 wt.% of moisture content.例文帳に追加
乾燥食品に水分が施与された状態で密封加熱殺菌されており、水分活性0.7〜0.9、水分含量26〜45重量%であることを特徴とする密封容器入り中間水分食品によって達成する。 - 特許庁
In the intermediate moisture food packed in the hermetically sealed container, water activity of whole food is 0.5-0.9 and water content is 10-50 wt.% and water content of the inside of the food is higher than that of the outside of the food and the difference between the water content of the inside and the water content of the outside is ≥1.5 wt.%.例文帳に追加
食品全体の水分活性が0.5〜0.9及び水分含量が10〜50重量%であり、食品の外部より内部の方が水分含量が高く、その水分含量差が1.5重量%以上であることを特徴とする密封容器入り中間水分食品によって達成される。 - 特許庁
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「INTERMEDIATE MOISTURE FOOD」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 10件
This method for packaging the intermediate moisture food comprises filling food contents with water activity (Aw) of 0.9-0.6 in a packaging container which has deoxidizing function, and subjecting air in the packaging container to gas flushing followed by sealing the packaging container.例文帳に追加
水分活性(Aw)0.9〜0.6の食品内容物を脱酸素機能を有する包装容器内に充填し、この包装容器内の空気をガス置換した後包装容器を密封する中間水分食品の包装方法。 - 特許庁
To provide a method of production by which moisture and water activity are simply adjusted in a short time and a flavor is simultaneously homogenized when producing an intermediate moisture food having soft palatability by the method of removing the moisture after once soaking a dried raw material.例文帳に追加
乾燥原料を、一旦水戻しした後に水分を取り除く方法でソフトな食感の中間水分食品を製造するにするにあたり、簡便に短時間で水分と水分活性を調整し、同時に調味を均一化させる製造方法を提供する。 - 特許庁
To provide a method for packaging an intermediate moisture food, capable of securing sealing performance for individual food contents even after opening an exterior pouch, extending an open-date, saving cost of addition of oxygen scavenger, and excluding a risk of drinking oxygen scavenger by mistake.例文帳に追加
外装のパウチを開封した後でも個々の食品内容物に密封性を確保でき、賞味期限を延長することができるとともに、脱酸素剤添付のコストを節約でき、脱酸素剤誤食の危険性を排除することができる中間水分食品の包装方法を提供する。 - 特許庁
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