例文 (4件) |
損傷澱粉の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 4件
米粉の澱粉損傷度の予測方法及び加工適性の評価方法例文帳に追加
PREDICTION METHOD FOR STARCH DAMAGE DEGREE OF RICE POWDER AND EVALUATION METHOD FOR PROCESSING SUITABILITY - 特許庁
低澱粉損傷量であるデュラム小麦粉およびこれを含有するイースト発酵食品用小麦粉組成物例文帳に追加
DURUM WHEAT FLOUR HAVING LOW STARCH DAMAGE AMOUNT, AND WHEAT FLOUR COMPOSITION FOR YEAST FERMENTED FOOD CONTAINING THE SAME - 特許庁
損傷澱粉量を9.5質量%以下に抑えたデュラム小麦粉、および当該小麦粉を20質量%以上含有するイースト発酵食品用小麦粉組成物を用いる。例文帳に追加
The wheat composition for a yeast fermented food contains 20 mass% or higher of durum wheat flour whose damaged starch amount is suppressed to be 9.5 mass% or lower. - 特許庁
これにより、パン・ケーキに適した澱粉損傷の少ない生(β)米粉はもとより、シート状食品や錠剤型菓子等にも適したα化米粉も製造することを可能とする。例文帳に追加
Thereby, it is possible to produce not only raw (β) rice flour having less starch damage and suitable for bread or cake, but also α-formed rice flour suitable for a sheet-formed food and tablet type confectionery. - 特許庁
例文 (4件) |
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