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シゾサッカロミセスの種で属のみ
(type and only genus of Schizosaccharomycetaceae)
醗酵母
a ferment
醗酵菌
the ferment fungus
病原性の酵母菌
genus of pathogenic yeastlike fungi
麹菌というかび
a mold called {aspergillus oryzae}
好気性発酵
aerobic fermentation
酵母のような不完全菌類の属
a genus of yeastlike imperfect fungi
醗酵素
yeast
発酵の、発酵に関する、または、発酵を引き起こす
of or relating to or causing fermentation
チマーゼという,アルコール発酵にかかわる酵素群
a group of enzymes that causes alcohol fermentation, called zymase
イースト細胞を含んでいる商用のパンの発酵剤
a commercial leavening agent containing yeast cells
ヒアルロン酸を分裂し、その粘性を下げ、結合組織の透過率と流体の吸収を増加させる酵素(商標名Hyazyme)
an enzyme (trade name Hyazyme) that splits hyaluronic acid and so lowers its viscosity and increases the permeability of connective tissue and the absorption of fluids
分裂酵母