ブラウザの設定でJava Scriptの使用を有効にしてご利用ください。
shellfish.
貝類学
conchology
貝類学者
a conchologist.
読み方:かいるい
たいてい貝殻の中に包る柔らかい無節の体を持つ無脊椎動物
(invertebrate having a soft unsegmented body usually enclosed in a shell)
殻をもつ食用水棲無脊椎動物の肉(特に軟体動物や甲殻類)
(meat of edible aquatic invertebrate with a shell (especially a mollusk or crustacean))
読み方 かいるい
Shell-fish
軟骨魚類
cartilaginous fishes
蝦蛄という海産動物
a marine animal named a squilla
海蛇という,魚類
a type of fish called a sea snake
海産生物の貝殻
the shell of a marine organism
海産のウミウシの一属
genus of marine sea slugs
a conchologist
藻屑蟹という甲殻類動物
a kind of crab called 'mokuzu-gani'
トクビレ科の魚類
poachers
新鮮な魚貝類
fresh seafood
貝類