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Bakers yeast

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学術用語英和対訳集

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baker's yeast

JST科学技術用語日英対訳辞書

独立行政法人科学技術振興機構

baker’s yeast

日本語WordNet(英和)

日本語WordNet

baker's yeast

名詞

1. パンを焼く時や醸造する時の酵母として用いられる(used as a leaven in baking and brewing)

日英・英日専門用語辞書

日中韓辭典研究所

baker's yeast


bakers' yeast

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baker's yeast

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ウィキペディア英語版

出典:Wikipedia

Baker's yeast

出典:『Wikipedia』 (2011/07/19 21:19 UTC 版)

英語による解説

ウィキペディア英語版からの引用
引用

Baker's yeast is the common name for the strains of yeast commonly used as a leavening agent in baking bread and bakery products, where it converts the fermentable sugars present in the dough into carbon dioxide and ethanol. Baker's yeast is of the species Saccharomyces cerevisiae, which is the same species commonly used in alcoholic fermentation, and so is also called brewer's yeast.

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Baker's Yeast
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