例文 (2件) |
"麦ご飯"を含む例文一覧と使い方
該当件数 : 2件
(3)麦ご飯の炊飯方法において、精白米に精白大麦を適宜配合し、これにアルカリ性の素材を添加した上で炊飯し、炊飯後のpHを5.0〜7.5にコントロールすることを特徴とする麦ご飯の炊飯方法。例文帳に追加
The addition of the alkaline material is controlled so that the pH value of the blend after cooking is set at 5.0 to 7.5. - 特許庁
炊飯した精白大麦に特有の酸臭が改善された、アルカリ処理精麦製品及び麦ご飯の炊飯方法を提供しようとするものである。例文帳に追加
To provide a polished barley product whose acid smell peculiar to cooked polished barley is removed by alkali treatment and a cooking method of boiled barley-blended rice. - 特許庁
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