意味 | 例文 (1件) |
こうしんだいこんの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 1件
pH10〜12の通常のコンニャクを大根おろし風に磨砕し、その磨砕したコンニャクを、酸性調味料を含むことによってそのpHが酸性である調味料、香辛料でpH7以下に調味し、包装した後、加熱殺菌したことを特徴とする、磨砕したコンニャク入り食品の製造方法。例文帳に追加
The production method of food containing ground konjac is characterized in that grinding of the normal konjac of pH 10-12 is carried out in a grated Japanese radish style, the ground konjac is seasoned to pH 7 or less with seasoning or spice of which pH is acidic by including acid seasoning, and after packing, heat sterilization is carried out. - 特許庁
意味 | 例文 (1件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |