意味 | 例文 (2件) |
その他の冷菓の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 2件
飲料、冷菓、デザート、菓子、惣菜及びその他加工品を含む食品全般に渡る呈味改良例文帳に追加
TASTE IMPROVING PRODUCT FOR ALL THE FOOD COMPRISING BEVERAGE, FROZEN CONFECTIONERY, DESSERT, CONFECTIONERY, DAILY DISH AND OTHER PROCESSED PRODUCT - 特許庁
本発明は飲料、冷菓、菓子、惣菜及びその他の加工食品を含む全般の食品に対してイヌリンを添加する事により、味覚にうったえる塩味、臭味、苦味、渋味、酸味という時には嫌味ととれる風味を軽減し、素材の本来もつ旨味を引き出す食品を製造する事に関する。例文帳に追加
The taste improving product enables production of food reduced in flavor such as saltiness, smell, bitterness, astringency and acidity sometimes regarded as unpleasant flavor to educe delicious taste inherent in raw material by adding inulin to all the food comprising a beverage, frozen confectionery, dessert, confectionery, daily dish and any other processed product. - 特許庁
意味 | 例文 (2件) |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |