意味 | 例文 (2件) |
人参湯の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 2件
これにより、人参を蒸熟、乾燥及び湯煎過程を介して紅参化して紅参エキスを得る。例文帳に追加
The red carrot extract is produced from a carrot through steaming, drying, and decoction processes by the home decoctor. - 特許庁
適当なサイズにカット処理された牛肉と、適当なサイズにカットされ、かつ、ブランチング処理をした又は生の状態の馬鈴薯、人参を含む野菜とをパウチに詰め、その上から煮込みカレーソースを充填した後、脱気してパウチを密封し、次いで食品を充填したパウチを90〜100℃の熱湯により60〜150分間加熱殺菌調理を施した後、冷却してケトルカレーを得ることを特徴とする。例文帳に追加
The kettle curry is prepared by filling a pouch with beef cut to a proper size and vegetables including blanched or raw potato and carrot cut to a proper size, pouring a boiled curry sauce to the pouch, deaerating and sealing the pouch, thermally sterilizing the resultant food-filled pouch with hot water at 90-100°C for 60-150 min and cooling the sterilized product. - 特許庁
意味 | 例文 (2件) |
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